Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ivalinka Nn.
odpovídala jsem na clostilbegyt
betu ho 5 dní od 3dc 1 tbl denně ![]()
@ivalinka ja ho beru. Pomuze srovnat hormony. Jen je dobry ho brat az po ovulaci, jinak k ni uz nemusi stacit dojit.
@Mišulka1994 Nam je 24 a 28. Uprimne jsem si myslela, že to pujde rychleji. Ale ono to stejne prijde, kdy ma.
![]()
@Hanka_S_V A kolik dni po ovulaci? Dr mi ho napsal od 19dc na 7dni 2×denne.. ale ovulace probiha dneska 15dc
@Renca8 pro inspiraci jak to může vypadat oba na fotce jsou z jednoho dne ráno kolem desáté a druhý tmavší večer kolem šesté to už se ovu blížila tak jsem testovala dvakrát
@lalajdaa píše:
@Renca8 pro inspiraci jak to může vypadat oba na fotce jsou z jednoho dne ráno kolem desáté a druhý tmavší večer kolem šesté to už se ovu blížila tak jsem testovala dvakrát
Pěkné čárky, výrazné ![]()
@lalajdaa píše:
I tak staci mit sex jednou za den ne
@ivalinka tak jestli vis jiste ze je ted, tak bych ho klidne brala uz od 17. dne. Me ho doktorka napsala od 17. a vubec neresila ze mam ovu dyl, takze mi ji tim na rok zazdila, nez jsem zacla studovat sama ![]()
@Renca8 nám musel stačit teď čekáme co s toho bude mam jeste týden do MS
@Hanka_S_V Udelam jeste dneska ovu test a kdyztak zacnu brat uz ten 17-18dc. dekuji
Ahoj holky, chystám se příští týden do lékárny pro ovu testy. Máte nějakou speciální nebo ověřenou značku? Díky za radu ![]()