Snažení 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
871
9.3.17 07:43

@Smíšek10 To,co popisuješ, vypadá opravdu na ovu hlen (já to sice neznám, ale v knížkách to tak popisují :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
9.3.17 08:37

@Veverka61 Já jsem dříve taky spíše jen špinila a MS tak dva dny a konec. Měla jsem i dost nízkou sliznici, asi 2mm a po kontryhelu 8mm a pro uchycení myslím stačí 6mm a více. Po kontryhelu i MS byla silnější, červenější a trvala déle. Po porodu jsem MS už měla asi 4× a to nic neberu ani nepiju.Tak přeji hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
9.3.17 08:43

@Hanka_S_V promiň asi jsem to přehlédla u mne ale asi o ovu nejde mam jí za sebou mam týden do MS jinak my se snažíme čtyři roky mně jd 37 a manžel39

Příspěvek upraven 09.03.17 v 08:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
9.3.17 08:46

@Mišulka1994 Joo,bohužel dnes to tak chodí. Kdyby udělali UTZ, viděli by, jak je vysoko a mohla jsem jít na císaře hned a bez trápení. Ale oni čekají do poslední chvíle, aby to bylo přirozeně a až nastane problém, teprve poté se řeší. Malý je naštěstí v pořádku, jen má trochu nedomykavou srdeční chlopěň, ale to by snad mělo vymizet a má dozadu protáhlejší hlavičku a ochablejší zádové svaly, proto je pomalejší co se týká dovedností-lezení, sezení, stoupání si. Má to vše déle, protože je drobounký. Jinak je velmi učenlivý a chytrý. Jen kdyby ten porod proběhl jinak, mohl mít i jiné věci v pořádku. Ale jsou horší věci než to, že bude chodit o měsíc či dva déle než jiní vrstevníci :-).Přeji moc štěstí a sil :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
9.3.17 10:13

@Hanka_S_V po práci je zkusím koupit. Nikdy jsem je ale nezkoušela, tak ani nevím jak funguji :lol: odpoledne dam vědět. Tedy zda je jedno kdy se dělá? No právě.. taky jsem si říkala, zda to ten clostil neuspisil. Ale až takhle? V pondělí jdu ještě k dr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
9.3.17 10:14

@Resch zkusíme…uvidíme… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
9.3.17 10:23
@Smíšek10 píše:
@Renca8 ahojky. Mě bude 30. O mimi se snažíme od listopadu zatím. Piju kontryhel čaj, kyselinu listovou a dobiram clostilbegyt. :palec:

Ahoooj tak to jsme na tom stejne s tim snazenim od listopadu :) na co je ten clostulbegyt to jsou nejaky hormony?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
9.3.17 11:18

@Lůca V. Tak to je fajn, že je malý tak šikovný. A teď se chystáte na další? Nebo jsem něco špatně pochopila? Mnohokrát děkujeme :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
9.3.17 11:45

Holky myslite ze tose je ovulace? Plodne dny? Uz jsem z techtoho ovu testu zmatena. Pred 7.3byli carky skoro neviditelne stejne jak ted 8.3. :think: a dnes 9.3 :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
9.3.17 11:55

@Renca8 jeste neni pozitivni, ale rekla bych ze bude, zkus testnout i odpoledne, kdyby si byla mezi temi co jim ta hladina LH leze rychle. A radsi to dnes a pripadne i zitra nebo pozitri pojistete :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
9.3.17 12:00
@Hanka_S_V píše:
@Renca8 jeste neni pozitivni, ale rekla bych ze bude, zkus testnout i odpoledne, kdyby si byla mezi temi co jim ta hladina LH leze rychle. A radsi to dnes a pripadne i zitra nebo pozitri pojistete :palec:

Diky za nazor :) zkusim jeste testnout odpoledne :) pojistime, muj je dneska pryc ale pozenu ho dom :lol: :D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
9.3.17 12:00

Píši po delsi dobe. Moje rozhazene cykly jsem zacala resit s dr a dostala jsem duphaston, ma nekdo zkusenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
9.3.17 12:05

@Renca8 Jj hormony. Mel by podporavať růst folikulu… dnes jsem mela poslední. Tak uvidím co bude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
9.3.17 12:06

@Verukas zkusím testik. Nastuduji návod a zkusím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
9.3.17 12:07
@Smíšek10 píše:
@Renca8 Jj hormony. Mel by podporavať růst folikulu… dnes jsem mela poslední. Tak uvidím co bude :lol:

nebylo to nahodou pro me? jake mas davkovani?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí