Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Smíšek10 To,co popisuješ, vypadá opravdu na ovu hlen (já to sice neznám, ale v knížkách to tak popisují
)
@Veverka61 Já jsem dříve taky spíše jen špinila a MS tak dva dny a konec. Měla jsem i dost nízkou sliznici, asi 2mm a po kontryhelu 8mm a pro uchycení myslím stačí 6mm a více. Po kontryhelu i MS byla silnější, červenější a trvala déle. Po porodu jsem MS už měla asi 4× a to nic neberu ani nepiju.Tak přeji hodně štěstí ![]()
@Hanka_S_V promiň asi jsem to přehlédla u mne ale asi o ovu nejde mam jí za sebou mam týden do MS jinak my se snažíme čtyři roky mně jd 37 a manžel39
Příspěvek upraven 09.03.17 v 08:46
@Mišulka1994 Joo,bohužel dnes to tak chodí. Kdyby udělali UTZ, viděli by, jak je vysoko a mohla jsem jít na císaře hned a bez trápení. Ale oni čekají do poslední chvíle, aby to bylo přirozeně a až nastane problém, teprve poté se řeší. Malý je naštěstí v pořádku, jen má trochu nedomykavou srdeční chlopěň, ale to by snad mělo vymizet a má dozadu protáhlejší hlavičku a ochablejší zádové svaly, proto je pomalejší co se týká dovedností-lezení, sezení, stoupání si. Má to vše déle, protože je drobounký. Jinak je velmi učenlivý a chytrý. Jen kdyby ten porod proběhl jinak, mohl mít i jiné věci v pořádku. Ale jsou horší věci než to, že bude chodit o měsíc či dva déle než jiní vrstevníci
.Přeji moc štěstí a sil ![]()
@Hanka_S_V po práci je zkusím koupit. Nikdy jsem je ale nezkoušela, tak ani nevím jak funguji
odpoledne dam vědět. Tedy zda je jedno kdy se dělá? No právě.. taky jsem si říkala, zda to ten clostil neuspisil. Ale až takhle? V pondělí jdu ještě k dr
@Smíšek10 píše:
@Renca8 ahojky. Mě bude 30. O mimi se snažíme od listopadu zatím. Piju kontryhel čaj, kyselinu listovou a dobiram clostilbegyt.
Ahoooj tak to jsme na tom stejne s tim snazenim od listopadu
na co je ten clostulbegyt to jsou nejaky hormony?
@Lůca V. Tak to je fajn, že je malý tak šikovný. A teď se chystáte na další? Nebo jsem něco špatně pochopila? Mnohokrát děkujeme ![]()
Holky myslite ze tose je ovulace? Plodne dny? Uz jsem z techtoho ovu testu zmatena. Pred 7.3byli carky skoro neviditelne stejne jak ted 8.3.
a dnes 9.3
![]()
@Renca8 jeste neni pozitivni, ale rekla bych ze bude, zkus testnout i odpoledne, kdyby si byla mezi temi co jim ta hladina LH leze rychle. A radsi to dnes a pripadne i zitra nebo pozitri pojistete ![]()
@Hanka_S_V píše:
@Renca8 jeste neni pozitivni, ale rekla bych ze bude, zkus testnout i odpoledne, kdyby si byla mezi temi co jim ta hladina LH leze rychle. A radsi to dnes a pripadne i zitra nebo pozitri pojistete
Diky za nazor
zkusim jeste testnout odpoledne
pojistime, muj je dneska pryc ale pozenu ho dom
![]()
Píši po delsi dobe. Moje rozhazene cykly jsem zacala resit s dr a dostala jsem duphaston, ma nekdo zkusenosti?
@Renca8 Jj hormony. Mel by podporavať růst folikulu… dnes jsem mela poslední. Tak uvidím co bude ![]()
@Smíšek10 píše:
@Renca8 Jj hormony. Mel by podporavať růst folikulu… dnes jsem mela poslední. Tak uvidím co bude
nebylo to nahodou pro me? jake mas davkovani?