Snažení 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
klp
33
8.3.17 18:21

@HANOUK no já si taky dam rada před spaním skleničku, ale to by nemělo být na škodu, ne? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
8.3.17 18:31

@klp to ja taky a jak moc :D, ted piju nealko pivo 8)..ale dost jsem to taky omezila, protože mi doktorka rekla, ze jsem zdravá a kdyz se podarilo prvni mimi před 5ti lety, tak musi i ted..tak jsem prave zacla pit ten nosifol a manzel, ten selzenik..rekla jsem mu, že je to na větší vydrz :lol: a placebo fungovalo i na nej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
klp
33
8.3.17 18:35

@HANOUK haha, to je dobré… no jenže tady je to spíš nátlak od manžela, on už chce sám jít… protože kvůli mě čeká už 3 roky no a teď… tak už jsem taky nejistá a když MS každý měsíc přijde, už jsem nastvana :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
8.3.17 19:02

@klp inofolic je podobny jako nosifol nebo ta Fertiprona co berou holky. Ale zalezi co je za problem. Pokud je manzel ochotny tak vysetreni neuskodi. A ten Selzink je fajn, aspon trochu pomoct muze. Taky jsem ho manzelovi koupila pod krytim - vitaminy na imunitu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
8.3.17 19:05

Ahoj holky :mavam: muzu se k vam pridat? Je mi 27, pritel je stejne stary :) snazime se o miminko od listopadu :) taky jsem nervozni jako vy a pokazde to nevydrzim a delam testy :mrgreen: zatim teda piju kontryhel ale nepravidelne, beru superfolin co me doporucil dr. Dite jeste nemame zadne. Bydlime v najmu ale chteli by jsme si koupit byt. Jen cekame na takovy co by se nam libil aby jsme vzali hypo a sli do toho :) Jak jste na tom vy? Kolik vam je let? Jak dlouho se snazite, co uzivate? :) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
8.3.17 19:18

@Renca8 ahoj, me je skoro 31 a snazime se pres rok o druhe dite. Brala jsem vsemozne… kontryhel, fertipronu, ted zkousim gynex. Uz jsem mela i hormony od doktorky a nic, tak se chystame do Caru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
klp
33
8.3.17 19:21

@Renca8 Mé je 26, manželovi 30, snažíme se o 1. mimco 10 měsíců… nějak jsme to první měsíce nehrotili… mysleli jsme ze to půjde samo, ale pokud už to nevyjde tento měsíc, půjdu k doktorovi a zjistím co se mnou je :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
8.3.17 19:26
@Hanka_S_V píše:
@Renca8 ahoj, me je skoro 31 a snazime se pres rok o druhe dite. Brala jsem vsemozne… kontryhel, fertipronu, ted zkousim gynex. Uz jsem mela i hormony od doktorky a nic, tak se chystame do Caru.

Ahoj :) ja jsem brala gynex taky ale jenom jeden mesic 3×denne 7kapek. Prisla mi ukazkova ms po 28dnech..ale v dalsim mesici uz neuzivani jsem dost krvacela pri sexu 8o jakobych mela MS..letela sem vylekana k dr a rikal ze je vse ok.ze se to po gynexu stava…tak uz ho ani neberu… abych si musela pod sebe davat pri sexu rucnik… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
8.3.17 19:28
@klp píše:
@Renca8 Mé je 26, manželovi 30, snažíme se o 1. mimco 10 měsíců… nějak jsme to první měsíce nehrotili… mysleli jsme ze to půjde samo, ale pokud už to nevyjde tento měsíc, půjdu k doktorovi a zjistím co se mnou je :nevim:

Taky jsme to nehrotili, ale jak cas utika..doufala sem, ze oznamim na vanoce radostnou novinku a nic…a uz je brezen :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
8.3.17 19:42

Holky potřebují rychlou radu. Po osmi hodinách v zubařeskem křesle jsem si šla ma malou. Podotýkám že se my to ještě nestalo, našla jsem na toaletním papíru něco jako pardon za výraz sopel. Nic mně krom zubů nebolí ani nesvedí a ani to nemá žádný pach. Můžete my říct co by to mohlo být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
8.3.17 19:45

@klp přesně takovéhle ovu- testy jsem měla taky, sílící, ale nikdy pozitivní. Az jsem si ho jednou udělala s odstupem 4hodin a byl pozitivní, další druhý den cca p 24h od prvního už zase slábnul.. rychlý vzestup hormonů, že ho test nezachytí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
klp
33
8.3.17 19:56

@Resch děkuji za odpověď…napsala jsem to blbe, ty dva testy jsou ze vcera v 16 hod a v 18 hod a ten poslední je dnes v 15:30 hod no pojistili jsme to předevčírem a dneska to pojistíme.. no uvidí se :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
8.3.17 20:02

Jinak já teď holky zkouším metodu nemyslet na snažení ;) Chlap odjel po třech měsících snažení téměř na měsíc pryč a zanechal mě napospas dvouleťákovi a práci. Pryč bude i přes ovu dny, takže tenhle měsíc jenom zobu vitaminy a žádné stresy, jestli to vyšlo nebo ne. K tomu to vypadá, že se budeme stěhovat, takže plánuju rekonstrukci, vybírám nábytek..Prostě úplně jiné myšlenky, aspoň do dubna ;) Tak uvidíme, jestli to přinese kýžené ovoce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
8.3.17 20:05

@klp Tak pojištěno je a bude a to je hlavní :palec: Víc už proto stejně neuděláte ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2042
8.3.17 20:11

@klp mam uplne stejne testy jako ty, tak tajne doufam ze snad ovu probehla. A ty sis ty ovu testy delala ted poprve? Nebo si je mela pokazde takove? Dekuju za odpoved taky se ted snazime a z tech ovu testu uz mam hlavu kolem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí