Snažení 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2495
5.3.17 22:47

@Mišulka1994 tak parada :potlesk: az budes mit zahojeno kup si tu biodermu na ustaleni :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.17 22:59

@Resch važne :lol: tak to je dobry :palec: to tak mela I kamaradka no tak uvidite :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.17 23:04

@Hanka_S_V snad ano dekuji :hug: pritel je o dva roky mladsi tak srm ho do toho nechtela tlacit ochranu sme nikdy nepouzily a ja prašky nikddy nebrala kazdy rikal to budes hned tehotna I pritel si myslel :lol: a neni to pravda pak mi rek to sme mohli naplno jet furt :lol: :mrgreen: prestanu na, to myslet radsi a testy koupim ze zvedavosti ???? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.17 23:09

@Mišulka1994 asi tonu mam dat take čas :mrgreen: uvidimec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
5.3.17 23:20

@Lucinka Luciš ten můj mi teď donesl sklenici džusu a ať si prý dam, když mám být těhotná :lol: :lol: jinak dnes jsem vzala 1tbl clostil a hned mi přestala ms :nevim: tak nevím zda je to úplně ok. Mela jsem to 3 dny tedka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
6.3.17 06:47

Krize

Holky já už fakt nevím co si myslet:( 2.3. Jsem dostala MS v odpoledních hodinách a 4.3 jsem ráno na volžce neměla nic a na papíře jen špinavý hlen…a ten trva do dneška… a už třetí den mám vždy večer zvýšenou teplotu (37.6) a nemůžu do sebe absolutně nic dostat… tak pojidám buly jogurt s kulturama jablka banán… ale ani po návštěvě lékarny se stav nezměnil… nemocná se necítím..nezvracim nemám průjem… nesetkala ste se s tím některá? nemůže to souviset s tou kratkou MS? Vždycky ji mám tak 4-5 dní… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1528
6.3.17 07:00

Ahojky. Co myslíte? K ránu jsem mela pravděpodobně ovulku. Ale sex jsme plánovali az večer. Má to cenu o jedné snažení? Nebo je už pozdě? Jak flouho po ovulaci to ještě je nadejne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
6.3.17 07:06

@Xrybs to je zvlastni :think: Co radsi zajit na gyndu?
@Kajapeja zalezi kdy presne ovulace byla, vajicko je oplodnenuschopne par hodin, urcite bych to aspon zkusila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
6.3.17 07:14

@Hanka_S_V má tento týden dovolenou… a obvoďak mě po telefonátu odkázal na ni… tak jsem zkoušela jestli nemáte někdo podobnou zkušenost… ještě k tomu musím do práce… a jsem bez jídla slabá jak moucha…ale když se najim tak je mi zle a motá se mi hlava:-/ začarovaný kruh.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
638
6.3.17 07:19

Holky máte taky po ovu horsí pleť? Sice mám ovu, ale ten obličej :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1528
6.3.17 07:22

@Hanka_S_V Kéž by. Ale to už bude asi dlouho ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
6.3.17 07:31

@Lucka-26 Ahoj, no mě se po ovu taky většinou zhorší pleť, je to asi hormonama :nevim:, je to fakt děs :roll: A při MS je to ještě horší :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
6.3.17 07:56

@Kajapeja a ty vis jiste ze ovu uz byla? Jestli jo tak uz bude dlouho, ale co kdyby byla az o par hodin dyl? A predtim sex nebyl?
@Lucka-26 jo ja taky, jsem jak pubertak :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
6.3.17 08:02

Ahoj holky, můžu poprosit o radu? Jsem teď 18DC a 14DC jsem byla u dr a naměřila mi 18mm folikul.Tak jsem čekala ovu a podle teploty ještě nebyla :,(… jsem zmatená. Je to možný, že folikul nepraskl a ovulace nebude? Už si měřím teplotu 8 měsíců a vždycky byla teplota nahoře a ovu tak 16DC :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.3.17 10:00

@Smíšek10 no ja piju caje na plodnost a čisteni :lol: 3dny divne to bych sla, k doktorovi treba se to chytlo :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí