Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mišulka1994 tak parada
az budes mit zahojeno kup si tu biodermu na ustaleni ![]()
@Resch važne
tak to je dobry
to tak mela I kamaradka no tak uvidite ![]()
@Hanka_S_V snad ano dekuji
pritel je o dva roky mladsi tak srm ho do toho nechtela tlacit ochranu sme nikdy nepouzily a ja prašky nikddy nebrala kazdy rikal to budes hned tehotna I pritel si myslel
a neni to pravda pak mi rek to sme mohli naplno jet furt
prestanu na, to myslet radsi a testy koupim ze zvedavosti ???? ![]()
@Lucinka Luciš ten můj mi teď donesl sklenici džusu a ať si prý dam, když mám být těhotná
jinak dnes jsem vzala 1tbl clostil a hned mi přestala ms
tak nevím zda je to úplně ok. Mela jsem to 3 dny tedka ![]()
Holky já už fakt nevím co si myslet:( 2.3. Jsem dostala MS v odpoledních hodinách a 4.3 jsem ráno na volžce neměla nic a na papíře jen špinavý hlen…a ten trva do dneška… a už třetí den mám vždy večer zvýšenou teplotu (37.6) a nemůžu do sebe absolutně nic dostat… tak pojidám buly jogurt s kulturama jablka banán… ale ani po návštěvě lékarny se stav nezměnil… nemocná se necítím..nezvracim nemám průjem… nesetkala ste se s tím některá? nemůže to souviset s tou kratkou MS? Vždycky ji mám tak 4-5 dní… ![]()
Ahojky. Co myslíte? K ránu jsem mela pravděpodobně ovulku. Ale sex jsme plánovali az večer. Má to cenu o jedné snažení? Nebo je už pozdě? Jak flouho po ovulaci to ještě je nadejne? ![]()
@Xrybs to je zvlastni
Co radsi zajit na gyndu?
@Kajapeja zalezi kdy presne ovulace byla, vajicko je oplodnenuschopne par hodin, urcite bych to aspon zkusila ![]()
@Hanka_S_V má tento týden dovolenou… a obvoďak mě po telefonátu odkázal na ni… tak jsem zkoušela jestli nemáte někdo podobnou zkušenost… ještě k tomu musím do práce… a jsem bez jídla slabá jak moucha…ale když se najim tak je mi zle a motá se mi hlava:-/ začarovaný kruh.. ![]()
Holky máte taky po ovu horsí pleť? Sice mám ovu, ale ten obličej ![]()
@Lucka-26 Ahoj, no mě se po ovu taky většinou zhorší pleť, je to asi hormonama
, je to fakt děs
A při MS je to ještě horší ![]()
@Kajapeja a ty vis jiste ze ovu uz byla? Jestli jo tak uz bude dlouho, ale co kdyby byla az o par hodin dyl? A predtim sex nebyl?
@Lucka-26 jo ja taky, jsem jak pubertak ![]()
Ahoj holky, můžu poprosit o radu? Jsem teď 18DC a 14DC jsem byla u dr a naměřila mi 18mm folikul.Tak jsem čekala ovu a podle teploty ještě nebyla
… jsem zmatená. Je to možný, že folikul nepraskl a ovulace nebude? Už si měřím teplotu 8 měsíců a vždycky byla teplota nahoře a ovu tak 16DC ![]()
@Smíšek10 no ja piju caje na plodnost a čisteni
3dny divne to bych sla, k doktorovi treba se to chytlo ![]()