Snažení 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
556
4.3.17 07:26

@Evina008 no partner jde v pondělí na spermiogram… já byla v únoru na folikumetrii a dělala mi hormonální profil… zítra začínám beat clostilbegyt co mi dr napsala… tak uvidíme zda pomůže… když prý ne tak laparaskopie, ale to teď predbiham…5 dnu ms je v pořádku já mám 4dny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
4.3.17 08:00

Tak koukám že vás tu víc tenhle měsíc začíná s clostíkem, tak držím palce ať zabere :palec: a ostatním samozřejmě taky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1525
4.3.17 08:08

Alkohol v době uhnízdění?

Ahojte holky, dnes jsem 7DPO ( aplikace) mi posunula ovulaci, ale jsem po Pregnylu, takže vím kdy byla. Včera přítel odjel na „pánskou“ chatu, tak jsem si řekla že nebudu sedět doma a taky z holkama vyrazime. Je možné v tyto dny, kdy by se eventuálně mělo vajíčko uhnizdovat nějak to alkoholem nějak podělat? Měla jsem malinko výčitky sama ze sebe, ale omezovat se když jsem // nenašla si zas říkám je asi zbytečné. Tvrdému jsem se vyhýbala, ale vína jsem vypila dost. Díky za reakce a přikládám i graf, alkohol a teplotou pěkně zamával

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
4.3.17 10:13

@Hanka_S_V dekuji Hani a i tobě hodně štěstí… ty máš s nim zkušenosti? Nevím zda si pak říct dr o pregnyl aby byla jistota, že praskne vubev :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4821
4.3.17 10:24

@Nadrinka ahojky ja teda tomu moc nerozumim tem ovulacim atd :D ale ja si myslim ze to neublizi, kdyz jsem v kvetnu minuleho roku otehotnela byla zrovna MS v hokeji a s partou jsme chodily do hospudky a pili, oslavovali… A tu dobu jsem otehotnela ale netusila jsem to, jelikoz to bylo neplanovane a vubec to neublizilo mala se krasne uhnizdila ale bohuzel par hodin pred porodem pak zemrela ale k tve otazce myslim si ze to nema vliv, ale treba je to jinak nevim jak rikam ovulacbi dny atd jsem nikdy nehlidala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
4.3.17 10:30

Ahoj holky, můžu se taky přidat? S přítelem jsme se letos rozhodli, že se pokusíme o první mimčo. Na začátku února jsem vysadila antikoncepci, kterou jsem brala 8 let bez jediné přestávky. V lékárně jsem koupila kontryhelový čaj a femibion, je sice dražší než obyč kys. listová, ale co bych pro to neudělala :D A jak jste na to vy? Jak dlouho se snažíte a na jaké,,rady´´ dáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1525
4.3.17 10:49

@Pala8 tvůj příběh jsem četla a za mě máš neskutečný obdiv, jak jsi silná ženská. To co se ti stalo je pro každou z nás nepředstavitelné. Jen při představě mám husí kůži a hrozný pocit. Ale věřím, že hned jak dostanete zelenou od Dr. tak se vám zadaři a bude z tebe úžasná máma. Taky si myslím, že by to nemělo mimco ovlivnit jen už mi z toho všeho trošku hrabe :-D teď jsme začali 12. měsíc snažení a miminko bychom si oba moc přáli. Teď jsem měla prvni měsíc Clostilbegyt, tak uvidíme jestli budu v té šťastnější polovině a zadaři se i nám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4821
4.3.17 11:00

@Nadrinka dekuji moooc, myslim si ze jsem ze sebe vydala vse co jsem mohla abych to zvladla a zadna sila uz mi nezbyla nejvetsimu nepriteli bych tohle neprala zadna zena by si timhle nemela prochazet je to nejhorsi vec co se muze stat, ale musim koukat do predu a verit a doufat, ze se toho miminka dockam, a aspon trosku se ta bolest zmirni nikdy se neztrati ale aspin zmirni :( to chapu taky by mi z toho sibalo uz kdyby se stale nedarilo, zelenou kartu mame od cervna ale kdyby se to stalo.prej driv tak to nevadi ale snazim se vyckat do toho cervna snad to rychle utece :dance: budi ti moc drzet palecky aby ses dockala co nejdriv // :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
4.3.17 11:23

@Pala8 početí na to určitě vliv nemělo, tím si vůbec nelam hlavu. nás je tu hodně co se snažíme dlouho, tak už tu ovulaci řešíme. ze začátku je samozřejmě nejlepší tomu nechat volný průběh.
@Smíšek10 moje doktorka pregnyl nedává vůbec, ani nedělá kontrolní utz :( já mám po clostilu prvního syna, teď mi zatím nezabral ani dvojitá dávka, uvidíme v caru mi asi ještě zvednou dávky.
@Nadrinka takhle ze začátku ještě není krevní oběh vajíčka propojený s tvým, určitě bude vše ok. já po té době snažení už to taky nehrotím, tvrdej mi teda ani nechutná, tak ho skoro nepiju.
@kaculinnka zkus od Chytrého miminka Superfolin, ten má taky upravenou listovku a je levnější, pokud ti jde jen o tu listovku :) Pak je ještě další „level“ vitamínů s inositolem, ty vyjdou taky nejlíp od chytrého miminka za stejné složení - fertiprona ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
4.3.17 11:40

@Kamila32 tak hodně stesticka… určitě mi potom písní. To me zas nebere krev a jdu na to měření. Tak doufám ze vyrostou jak mají a ze i folikul praskne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
4.3.17 11:43

@kaculinnka vítám te mezi námi… :kytka: my se snažíme od listopadu. Antiko ale neberu asi 2 roky… jinak prvního syna mám po vynechání 2 tabletek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
4.3.17 11:48

@Hanka_S_V no já koukám, že vůbec každý doktor dela všechno jinak… me dr začala pomáhat s miminkem hned i kdyz se snažíme 3 měsíce a znám případy kdy jiný doktor se dřív než po roce o to nezajímá… někomu to nejde roky a někomu se stačí otřít o trenky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
4.3.17 13:08

@Smíšek10 tak to máš dobrý, většina doktorů to bohužel řeší až po roce, myslím že pak jim asi ty vyšetření proplácí snáz pojišťovna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
4.3.17 16:10

@Hanka_S_V
děkuju za tip :) hned to omrknu :)
@Smíšek10
děkuji za přivítání :) ty jo tak to je pěkný to by se mi taky líbilo takhle rychle :D my s přítelem si říkáme, že až to přijde tak to přijde, ale když vidím v okolí známé, kamarádky a spolužačky, že jsou v očekávání nebo už mimi mají tak bych taky chtěla hned :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
4.3.17 17:08
@Smíšek10 píše:
@Kamila32 tak hodně stesticka… určitě mi potom písní. To me zas nebere krev a jdu na to měření. Tak doufám ze vyrostou jak mají a ze i folikul praskne

Taky hodně štěstí. Ke konci měsíce si budeme moci zdělovat jak jsme dopadli a jak se citime :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí