Snažení 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
556
2.3.17 17:08

@Mišulka1994 stres v práci mám az moc. Snažíme se teprve od listopadu. Na mimco poslední dobou moc nemyslím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
2.3.17 17:10

@Mišulka1994 jinak listovka by se měla už před tehu určitě :) já kupovala v dr.max tu 800mg :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
2.3.17 17:11

@Xrybs a není tazatelka ještě pod zákonem? :mrgreen: tohle prostě nevymyslis :lol: :lol: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4821
2.3.17 17:18

Ahoj holky, jsem tu nova..🙂 12.1. jsem prisla o svoji dcerku par hodin pred porodem se udusila, uvazala si snurku kolem kotnicku :cry::pensive:… nebudu vypisovat jaka strasna bolest to je to je asi kazde z vas jasne :(( nejhorsi pro me bylo malou porodit a rozloucit se s ni, nestihli mi dat epidural nic… t, takze jsem to mela se vsim vsudy… nikdy v zivote jsem nevidela tak vlasaty miminko jako byla mala :((( uz mam po sestinedeli a budem se zacinat s manzelem opet snazit, jediny lek na to vse je pokusit se znova o miminko, i kdyz strach z opakovani je obrovsky… ale risknout to musime :( doufam, ze se brzy zadari… a budu mit zas chut zit, byla bych rada kdybch si tu zde nasla pratele… co mala zemrela, ztratila jsem tolik pratel… najednou se mi zhroutil cely svet a lidi, kteri jsem cekala ze budou semnou, ze mi pomuzou.. na me totalne zapomneli, odepsali me, dokonce i vlastni rodina… muj nejblizsi clovek ma sestrka se ode me uplne vzdalila po 23 letech co sem tu pro ni vzdy byla.. :(( strasne tezky obdobi tenhle rok zatim… tak doufam ze brzy po snazeni se ty // obejvi a bude aspon trosku zas lip :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
2.3.17 17:18

@Mišulka1994 listovka nepusobi primo na otehotneni, ale na prevenci vyvojovych vad a doporucuje se uz pri snazeni, ty vitaminy co jsme psaly maji listovku nastepenou aby se lip vstrebala a k tomu inositol, ten pusobi na vajecniky. Znam holky co jim cyklus a ovulaci upravili, ja mam problemy asi vetsi, u me nezabrali. Nevim jestli doktorka poradi, vetsinou doporuci to, na co maj domluvenou reklamu :) pak jsou prirodni veci jako kontryhelovy caj, tinktura z jerabu ptaciho, gynex atd. na vse tu najdes diskuze. Ja momentalne zkousim gynex, to je taky pekna cenova palka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
2.3.17 17:20

@Pala8 to je hrozny :( drzim palce at se brzy zadari :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4821
2.3.17 17:37

@Hanka_S_V dekuji moooc snad ano, snad nam moje Lily posle brzo sestricku ci bratricka :) a vam vsem tady drzim taky palecky at se zadari co nejdrive :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
2.3.17 17:57

@Pala8 To je mi líto, brečím jak malá holka :,( Soucítím s Vámi. Držím pěsti, ať se vše v lepší obrátí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
2.3.17 18:00

@Xrybs Cože??? :lol: :lol: :lol:
@Hanka_S_V Všechnou jsou to cenové pálky ( skoro ) :lol: Už jsem si o tom něco četla na netu ;) Tak zatím piju ten kontryhel a zkusím přidat listovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
2.3.17 18:44

Ahoj holky, tak mám po laparce. Bohužel nedopadla tak, jak bych si přála. Diagnoza je následující..en­dometrioza 0, adheze 0. Srůsty minimální.. Chrompertubace - na levo vejcovod průnik až pod tlakem, napravo vejcovod neprůchodný :,( podle lékařů je šance na otěhotnění přirozenou cestou minimální..takže přede mnou už jen asi IVF..nechápu proč mi ten pravý teda rovnou nevzali…
Je mi z toho smutno..co si o tom myslíte vy? :think: je fakt, že IVF je jediná šance?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
2.3.17 18:45

@Pala8 to je strašné :,( je mi z toho smutně a neumím si to vůbec představit :,( moc mě to mrzí, že to takhle dopadlo :,(, já měla šílený porod, který nakonec skončil akutním císařem, malý byl vyvolávaný a nakonec se začal ztrácet a i já, motal si šňůru kolem krku a vytáhli ho na poslední chvíli, ale vůbec nezaplakal, jen kvíknul a hned ho odnesli, ani jsem ho neviděla, až pak asi 2 minuty na chodbě, nakonec jsem se ze zprávy dozvěděla, že mu trvalo déle než se nadechnul a tak ho museli prodýchávat, nechybělo moc a málem jsme o něj přišli, ale vinou lékařky :,(. Přeji strašně moc sil a štěstí, aby se brzy zadařilo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
2.3.17 18:54

Ahoj holky, můžu se k vám přidat? :). My se snažíme letos poprvé a druhý měsíc, tak to zatím nehrotím ;). Začala jsem používat kontryhel tinkturu a čaj, snad to není moc dohromady :nevim:. Uvidíme, snad se zadaří a všem ať se brzy ukáží // :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
2.3.17 18:54

@Lůca V. To snad nee :,( Takové hrůzy :,( Je mi z toho zima a smutno.
Holky přeji nám, aby bylo vše v nejlepším pořádku a aby se nám splnila naše přání a my měli zdravá miminka :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
2.3.17 18:59

@Lůca V. To je hrozné, mamka to měla podobné, 12 hod. jí trápili než se otevře, což se vůbec nedařilo, pak začala rodit a na poslední chvíli zjistili, že má malej pupeční šňůru kolem krku. Do dnes nechápu a nerozumím tomu, jak se to může stát. Každopádně je z něj teď 15 letej zlobivej puberťák :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
2.3.17 19:20

@Majkule22 tak treba ten druhy vejcovod ted trochu pruchodny bude, kdyz ho prostouchli. A coze jsou nepruchodny, kdyz nejsou zadne srusty a tak? Ja myslela ze to je vetsinou tim. A na IVF mate penizky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí