Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mišulka1994 stres v práci mám az moc. Snažíme se teprve od listopadu. Na mimco poslední dobou moc nemyslím…
@Mišulka1994 jinak listovka by se měla už před tehu určitě
já kupovala v dr.max tu 800mg ![]()
@Xrybs a není tazatelka ještě pod zákonem?
tohle prostě nevymyslis
![]()
Ahoj holky, jsem tu nova..🙂 12.1. jsem prisla o svoji dcerku par hodin pred porodem se udusila, uvazala si snurku kolem kotnicku
pensive:… nebudu vypisovat jaka strasna bolest to je to je asi kazde z vas jasne
nejhorsi pro me bylo malou porodit a rozloucit se s ni, nestihli mi dat epidural nic… t, takze jsem to mela se vsim vsudy… nikdy v zivote jsem nevidela tak vlasaty miminko jako byla mala
uz mam po sestinedeli a budem se zacinat s manzelem opet snazit, jediny lek na to vse je pokusit se znova o miminko, i kdyz strach z opakovani je obrovsky… ale risknout to musime
doufam, ze se brzy zadari… a budu mit zas chut zit, byla bych rada kdybch si tu zde nasla pratele… co mala zemrela, ztratila jsem tolik pratel… najednou se mi zhroutil cely svet a lidi, kteri jsem cekala ze budou semnou, ze mi pomuzou.. na me totalne zapomneli, odepsali me, dokonce i vlastni rodina… muj nejblizsi clovek ma sestrka se ode me uplne vzdalila po 23 letech co sem tu pro ni vzdy byla..
strasne tezky obdobi tenhle rok zatim… tak doufam ze brzy po snazeni se ty // obejvi a bude aspon trosku zas lip ![]()
@Mišulka1994 listovka nepusobi primo na otehotneni, ale na prevenci vyvojovych vad a doporucuje se uz pri snazeni, ty vitaminy co jsme psaly maji listovku nastepenou aby se lip vstrebala a k tomu inositol, ten pusobi na vajecniky. Znam holky co jim cyklus a ovulaci upravili, ja mam problemy asi vetsi, u me nezabrali. Nevim jestli doktorka poradi, vetsinou doporuci to, na co maj domluvenou reklamu
pak jsou prirodni veci jako kontryhelovy caj, tinktura z jerabu ptaciho, gynex atd. na vse tu najdes diskuze. Ja momentalne zkousim gynex, to je taky pekna cenova palka ![]()
@Hanka_S_V dekuji moooc snad ano, snad nam moje Lily posle brzo sestricku ci bratricka
a vam vsem tady drzim taky palecky at se zadari co nejdrive
![]()
@Pala8 To je mi líto, brečím jak malá holka
Soucítím s Vámi. Držím pěsti, ať se vše v lepší obrátí.
@Xrybs Cože???
![]()
@Hanka_S_V Všechnou jsou to cenové pálky ( skoro )
Už jsem si o tom něco četla na netu
Tak zatím piju ten kontryhel a zkusím přidat listovku.
Ahoj holky, tak mám po laparce. Bohužel nedopadla tak, jak bych si přála. Diagnoza je následující..endometrioza 0, adheze 0. Srůsty minimální.. Chrompertubace - na levo vejcovod průnik až pod tlakem, napravo vejcovod neprůchodný
podle lékařů je šance na otěhotnění přirozenou cestou minimální..takže přede mnou už jen asi IVF..nechápu proč mi ten pravý teda rovnou nevzali…
Je mi z toho smutno..co si o tom myslíte vy?
je fakt, že IVF je jediná šance?
@Pala8 to je strašné
je mi z toho smutně a neumím si to vůbec představit
moc mě to mrzí, že to takhle dopadlo
, já měla šílený porod, který nakonec skončil akutním císařem, malý byl vyvolávaný a nakonec se začal ztrácet a i já, motal si šňůru kolem krku a vytáhli ho na poslední chvíli, ale vůbec nezaplakal, jen kvíknul a hned ho odnesli, ani jsem ho neviděla, až pak asi 2 minuty na chodbě, nakonec jsem se ze zprávy dozvěděla, že mu trvalo déle než se nadechnul a tak ho museli prodýchávat, nechybělo moc a málem jsme o něj přišli, ale vinou lékařky
. Přeji strašně moc sil a štěstí, aby se brzy zadařilo ![]()
Ahoj holky, můžu se k vám přidat?
. My se snažíme letos poprvé a druhý měsíc, tak to zatím nehrotím
. Začala jsem používat kontryhel tinkturu a čaj, snad to není moc dohromady
. Uvidíme, snad se zadaří a všem ať se brzy ukáží // ![]()
@Lůca V. To snad nee
Takové hrůzy
Je mi z toho zima a smutno.
Holky přeji nám, aby bylo vše v nejlepším pořádku a aby se nám splnila naše přání a my měli zdravá miminka ![]()
@Lůca V. To je hrozné, mamka to měla podobné, 12 hod. jí trápili než se otevře, což se vůbec nedařilo, pak začala rodit a na poslední chvíli zjistili, že má malej pupeční šňůru kolem krku. Do dnes nechápu a nerozumím tomu, jak se to může stát. Každopádně je z něj teď 15 letej zlobivej puberťák
![]()
@Majkule22 tak treba ten druhy vejcovod ted trochu pruchodny bude, kdyz ho prostouchli. A coze jsou nepruchodny, kdyz nejsou zadne srusty a tak? Ja myslela ze to je vetsinou tim. A na IVF mate penizky?