Snažení 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
102
28.2.17 14:30

@maminka2014 Ahojky, hlavně se neděs když budeš mít druhou (většinou slabší) čárku i víckrát..Je to celkem běžné, ale ovulace je jen pokud je druhá čárka stejně silná jako kontrolní ;) proto já už na ně moc nedám… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
28.2.17 14:56

@maminka2014 na mě fungují testy dobře, ovulace bývá většinou až tak den po pozitivním testu (čárka je stejná nebo silnější než testovací), takže je dobré v den pozitivního i potom.

Tak holky já si dnes přivezla domů ten Gynex, tak jsem zvědavá jestli bude něco platný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
28.2.17 17:51

Ahoj, potřebovala bych radu. S přítelem se snažím o miminko, ale pořád nic. Cyklus mám 30 dní, a ovulaci jsem měla teď 19.2. Sex byl sobota a neděle. Od té doby mě pobolívá v podbříšku a berou mě křeče. Tak teď jen čekám, zda to vyšlo nebo ne. Snad jsme se trefili. Myslte, že se ty příznaky týkají oplodnění, nebo nadcházející menstruaci?
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
28.2.17 17:57

@Iv474747 těžko říct, příznaky jsou zrádné, nezbývá než počkat. Držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
28.2.17 18:01

@Hanka_S_V já jen doufám, že ovulaci počítám dobře..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1525
28.2.17 18:04
@Anonymní píše:
@Nadrinka také jsem mu to říkala, že mě hrozně ponížil a že mě bolí co mi řekl a jak mě nazval. Jeho odpověď? Zatím co ty si v noci chrapala, tak mě bylo do breku, žes mě podvedla.

Ač je to hrozné, tak si myslím, že je jediné řešení… Jít od něj… On ať se s tím vyrovná jak chce… Promiň, ale je to idiot :( co by na tebe vytáhl příště?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
28.2.17 18:08

@Iv474747 a to urcujes ovulaci jen na zaklade vypoctu, nebo ji i nejak sledujes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
28.2.17 18:20

Ahoj holky :) tak jak se mate? Ja jsem cela nedockava :D ale do testovani je jeste daleko. Koupila jsem si v lekarne na doporuceni Fertipronu na podporu otehotneni, tak uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
28.2.17 18:40

Sleduji… a podle toho jak mám cyklus… :) teď jde o to, jetli to mám správně… :( :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
28.2.17 21:09

Jeden den do MS… nervozita stoupá :roll: ať už se zadaří…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
28.2.17 21:55

@Xrybs já už bych nevydržela a dělala test :lol: hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2495
1.3.17 04:07

@Hanka_S_V tento mesic :lol: davala jsem sem i ovu testik pozitivni :think: no snad uzu fakt dorazi a ty jeste kojis a dal to vyvolavacku? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2495
1.3.17 04:17
@Anonymní jdi od nej :( projevil se jako chlap bez trochu sebeduvery :roll: navic se mu to hodilo asi do kramu treba dite vubec nechtel a je uz s vekem sobecky se omezovat a ty si mu dala super prilezitost :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
1.3.17 06:35
@Smíšek10 píše:
@Xrybs já už bych nevydržela a dělala test :lol: hodně štěstí

Já testla včera (9dpo) mám takový divný pocit v prsou :think: ale spíš jen abych se uklidnila a vyčkala ještě týden :zed: :pocitac: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
1.3.17 06:38

@Smíšek10 no, taky jsem to nevydržela. Ale jak jsem předpokládala tak NIC. Ale na druhou stranu MS se taky nehlásí. Tak ještě je naděje že byla ovulace o něco později :nevim: protože nemám pravidelný cyklus a beru na to léky a ovulku jsem nechytla.. zato MS mám řízenou duphastonem tak to je jistota… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí