Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@maminka2014 Ahojky, hlavně se neděs když budeš mít druhou (většinou slabší) čárku i víckrát..Je to celkem běžné, ale ovulace je jen pokud je druhá čárka stejně silná jako kontrolní
proto já už na ně moc nedám… ![]()
@maminka2014 na mě fungují testy dobře, ovulace bývá většinou až tak den po pozitivním testu (čárka je stejná nebo silnější než testovací), takže je dobré v den pozitivního i potom.
Tak holky já si dnes přivezla domů ten Gynex, tak jsem zvědavá jestli bude něco platný ![]()
Ahoj, potřebovala bych radu. S přítelem se snažím o miminko, ale pořád nic. Cyklus mám 30 dní, a ovulaci jsem měla teď 19.2. Sex byl sobota a neděle. Od té doby mě pobolívá v podbříšku a berou mě křeče. Tak teď jen čekám, zda to vyšlo nebo ne. Snad jsme se trefili. Myslte, že se ty příznaky týkají oplodnění, nebo nadcházející menstruaci?
Děkuji
@Iv474747 těžko říct, příznaky jsou zrádné, nezbývá než počkat. Držím palce ![]()
@Anonymní píše:
@Nadrinka také jsem mu to říkala, že mě hrozně ponížil a že mě bolí co mi řekl a jak mě nazval. Jeho odpověď? Zatím co ty si v noci chrapala, tak mě bylo do breku, žes mě podvedla.
Ač je to hrozné, tak si myslím, že je jediné řešení… Jít od něj… On ať se s tím vyrovná jak chce… Promiň, ale je to idiot
co by na tebe vytáhl příště?
@Iv474747 a to urcujes ovulaci jen na zaklade vypoctu, nebo ji i nejak sledujes?
Ahoj holky
tak jak se mate? Ja jsem cela nedockava
ale do testovani je jeste daleko. Koupila jsem si v lekarne na doporuceni Fertipronu na podporu otehotneni, tak uvidime.
Sleduji… a podle toho jak mám cyklus…
teď jde o to, jetli to mám správně…
![]()
@Hanka_S_V tento mesic
davala jsem sem i ovu testik pozitivni
no snad uzu fakt dorazi a ty jeste kojis a dal to vyvolavacku? ![]()
@Anonymní jdi od nejprojevil se jako chlap bez trochu sebeduvery
navic se mu to hodilo asi do kramu treba dite vubec nechtel a je uz s vekem sobecky se omezovat a ty si mu dala super prilezitost
@Smíšek10 píše:
@Xrybs já už bych nevydržela a dělala testhodně štěstí
Já testla včera (9dpo) mám takový divný pocit v prsou
ale spíš jen abych se uklidnila a vyčkala ještě týden
![]()
@Smíšek10 no, taky jsem to nevydržela. Ale jak jsem předpokládala tak NIC. Ale na druhou stranu MS se taky nehlásí. Tak ještě je naděje že byla ovulace o něco později
protože nemám pravidelný cyklus a beru na to léky a ovulku jsem nechytla.. zato MS mám řízenou duphastonem tak to je jistota… ![]()