Snažení 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9868
1.3.17 18:34

@Nadrinka oni určitě doporučí nějaké vitamíny sami, tak s nákupem počkej co doporučí. základ na spermatogenezi je selzink, ale nevím jak na morfologii. Tak to by vám pak mohli pomoct iui ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
1.3.17 18:40

@Xrybs Fakt je tak dobrej? Já už fakt nevím… Nechci tu vypadat jako fňukna, ale tohle je fakt šílený. Nejraději bych si rozdrbala celý obličej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.3.17 18:50

prodi mi nekdo

Asi je sptne udelanej test co ja tam vydim druhou carku ale fakt slabe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
1.3.17 18:56

@simonakotlarova ahoj..je to hodně rozmazané, tak tam toho moc vidět není..ale pokud ty sama tam něco vidíš, tak je to hlavní!! Udělala se ti ta druhá čárka v limitu? Který den po OVU jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
1.3.17 18:57

@simonakotlarova Já tam nic nevidím :( Je to docela špatná kvalita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
1.3.17 19:54

Já měla pozitivní test až týden po menstruaci a udělala jsem si ho jen, protože jsem začala krvácet po týdnu znova…ale konec byl nakonec špatný… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
1.3.17 20:03

@Mišulka1994 moc se mi tomu nechtělo věřit tak jsem si koupila to nejmenší balení stalo to asi 200 Kč… patlu se ráno a večer a pokud jsem od větru vysušena tak i přes den… a je to BOŽÍ…i na ruce a tak… je to mini lahvička ale i tak už ho mám měsíc a mám ještě větší půlku:) a ještě je skladný do kabelky takže pro všechny drbačky dobrá investice :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
1.3.17 20:05

@Mišulka1994 jinak mají ho v DM :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
1.3.17 20:30

Vitamíny

Holky a berete nějaké vitamíny? Já jsem ještě z žádnými nezačala. Můžete mi prosím poradit? A nebo je lepší se domluvit s lékařkou? ( ta mi zatím také žádné neporadila a ani nedoporučila, kontolu mám cca za 14 dní ). Moc, moc děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
1.3.17 20:31

@Xrybs Děkuji za radu ;) Skočím si pro něj a určitě vyzkouším :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
1.3.17 20:39

@Xrybs Jinak já jsem před Vánocema objevila krémy atd. od Astrid… Jsou výborné, ale nezabírají na ekzém :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
1.3.17 23:01

@Mišulka1994 tak dej vědět jak ti zabral:) hlavně furt mazat mazat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
2.3.17 00:04

@Veverka61 To jsem ráda, že jsem aspoň trochu snad pomohla :-). Jinak ano, snažili jsme se 3 roky a Nosifol a Kontryhel jsem pila asi rok. U nás byl ale problém hlavně ten, že jsem na mimčo byla hodně upnutá a měla jsem stresovou práci. Jakmile jsem nastoupila jinam a mimčo vypustila z hlavy, hned se zadařilo, Nosifl jsou takové pytlíky (v krabici po 20 ks) a je to kyselina listová a Inositol. Používá se hlavně pro ty, kteří mají PCO (syndrom polycystických ovárií, tedy nepravidelnou až žádnou menstruaci a ovulaci). Obdobný je i Inofolic (ten je levnější), ale na mě třeba vůbec nepůsobil. Sousedka ho ale užívala a otěhotněla po něm. Na každého holt působí něco jiného. Jinak mi je 30, počali jsme a porodila jsem ve 29 :-). Kdyby tě ještě něco zajímalo, klidně se ptej :-). Přeji hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
2.3.17 06:32

@Xrybs to není ani takové zoufání jako už nevěřícnost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
2.3.17 09:02

@Xrybs Dám vědět ;)
@Lůca V. Já také piju kontryhel a kopřivu. Zatím se snažíme druhý měsíc, tak si z toho ještě nic nedělám :) A jak se vlastně užívá ten Inofolic? Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí