Snažení 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.2.17 11:48

@AnyshaAnet víš je zajímavé, když jsem s tím přišla domů, byl on ten kdo byl v pohodě a kdo mi četl že se to dá chytnout i z ručníků a na toaletě. A teď mu dr řekne, že on to nemá a já jsem takurva a nechce o ničem slyšet.

• Citovat
  • Upravit
1525
28.2.17 11:49
@Anonymní píše:
Holky snad vám mohu napsat. Snažíme se s partnerem o miminko. Jsme spolu skoro 3 roky. Při nedávné prohlídce na gynekologii mi zjistili aktivní chlamydie. Dostala jsem antibiotika a ty už i dobrala. Partner šel také na odběr a včera si tam volal a on je prý nemá. Od té doby mi jen nadává jaká jsem kuva a kde jsem k tomu přišla. Nikdy jsem nikoho nepovedla :,( nikdy jsem nevěrná nebyla :,( jen slyším jaká jsem kuva :,( celý náš vztah chtěl ukončit, že přeci nebude žít s takovou dě*kou. I teď dává za vinu vše mě. Řekla jsem mu, že se tedy rozejdeme. On že co tak najednou a že pokud semnou bude tak že ale nikdy už dítě nechce a spát semnou bude pouze s ochranou. Co by jste dělaly vy? Já vůbec už nevím jak mu to vysvětlit.

Ruce od něj pryč ;) bude ti líp než s člověkem, který ti nevěří. Kdyby jsi chtěla, tak ti jistě doktor dá potvrzení o možnostech nákazi, ale otázka zda ti za tohle stojí. Chlamydie bohužel můžeš chytnout pouhým sednutim na WC :/ ale já osobně bych nedokázala žít s někým, kdo by mě takhle urazil :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
28.2.17 11:58
@Anonymní píše:
@Hanka_S_V dr mi jen řekla že je v sobě má více jak polovina populace. Někomu že ale jakoby spí a někomu se probudí když má člověk oslabenou imunitu. Po antibiotikach zase usnou. Nikdy se jich prý nezbavíš úplně. Dr to bere jako běžnou věc. Já jen četla, že se dají přenést i kapenkovou jakoby. V bazénu, v sauně, z toalety aj. Jemu ale můžeš vysvětlovat co chceš. Teď mi začal z prace psát, že mě miluje, chce semnou být ale žádné dítě. Já si zatím stojim za svým že půjdeme od sebe a to se mu teď nelíbí.

Je to tezky, ale v tom pripade bych asi nedokazala odpustit, zvladt kdyz stale pise ze uz nechce to dite, jako by si byla prasiva :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.17 11:59

@Nadrinka také jsem mu to říkala, že mě hrozně ponížil a že mě bolí co mi řekl a jak mě nazval. Jeho odpověď? Zatím co ty si v noci chrapala, tak mě bylo do breku, žes mě podvedla.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.2.17 12:04

@Hanka_S_V nejsme už nejmladší a z toho že i on touží po miminku a furt o něm mluví. Vymyslel i jména jsem měla opravdu radost. Byla jsem šťastna a pozitivně naladěná i do všeho kolem. A pak má takový keci. Teď mi furt píše, zda s nim chci být ale že nic nechce slyšet o dítěti, nechce vidět žádné kočárky, žádné doktory, žádná miminka. To že mu řeknu že tedy spolu nebudeme, že chci žít a ne přežívat se mu zas nelíbí

• Citovat
  • Upravit
2333
28.2.17 12:16

Anonymni:
takovemu cloveku bych nemela ani chut neco dokazovat od lekare a potvrzpvat ze to muzes chxtit kdekoli…proste ti evidentne neveri a jeste te urazil. Mi tohle rict chlap tak se sbalim a jdu pryc, protoze takove chovani neni normalni. A nevim co ocekava od toho ze teda spolu budete protoze to on vyzaduje, ale dite nechce. Tak s tim at se jde vycpat. :cert: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
28.2.17 12:40
@Anonymní píše:
@Nadrinka také jsem mu to říkala, že mě hrozně ponížil a že mě bolí co mi řekl a jak mě nazval. Jeho odpověď? Zatím co ty si v noci chrapala, tak mě bylo do breku, žes mě podvedla.

To fakt nema cenu :( bud silna a posli ho do pr… Kdovi jestli nebyl nevernej on, kdyz ho to ze zacatku nenapadlo takhle resit, dokud nezjistil ze je on cistej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
28.2.17 12:49
@Anonymní píše:
@AnyshaAnet víš je zajímavé, když jsem s tím přišla domů, byl on ten kdo byl v pohodě a kdo mi četl že se to dá chytnout i z ručníků a na toaletě. A teď mu dr řekne, že on to nemá a já jsem takurva a nechce o ničem slyšet.

O to víc bych se s ním nepárala…jako nazývat tě kurvou a buhví čím, když před tím sám čte že se to dá chytnou skoro kdekoliv a ani to nemusí být přenesené pohlavně? Ale on si pán očividně srovnal v hlavě pouze to, že jde o pohlavně přenosné nemoci a dál má v hlavě výmaz, protože jinak by se snad choval trochu víc dospěle ne? :nevim: :pocitac:
Já snesu hodně a většinou ani nereaguji…ale tvůj příspěvek mě vážně dostal. Už kvůli tomu, že jsem kdysi četla článěk o chorobách a kde všude je můžeš chytnou až jsem nad tím žasla…a on tohle? :think: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.17 12:54

@Hanka_S_V to víš že jo. To že to chci skončit se mu nelíbí. Ohrazuje se vším možným proč bychom spolu být měli. Asi čekal, že opět budu skákat podle něho.

• Citovat
  • Upravit
2015
28.2.17 13:01
@Anonymní píše:
@Hanka_S_V to víš že jo. To že to chci skončit se mu nelíbí. Ohrazuje se vším možným proč bychom spolu být měli. Asi čekal, že opět budu skákat podle něho.

Nazval tě ku*vou a vším možný, slovně na tebe útočil a ponižoval, řekl že sex jedině s ochranou a žádné dítě?? Ale stále se ohrazuje že spolu máte zůstat? On si stojí na vedení?

Já nechci být zlá, a rozhodně to není nic špatného vůči tobě…jen mě mrzí, že člověk i po 3 letech dokáže zjistit, že ten s kým je je uvnitř hrozně zlý člověk. Protože kdyby nebyl…zachoval by klidnou hlavu a nechal si vše vysvětlit.
Nota bene…on sám může být přenašeč a ani tu nemoc nemít! :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.17 13:04

@AnyshaAnet on to sám ví. Sám mi to četl jak se můžeš nakazit. Ale včera jakoby měl zatmění mozku a nechtěl o tom slyšet. Teď se to snaží dát dohromady, ale už bez dítěte. Jestli si on ale myslí že na tukurvu zapomenu jak mávnutím proutku tak to se plete. Holky kdyby jste to včera slyšely, s kým jsem to chrapala a že jsem si měla vzít alespoň sprcku když z něho chci dělat parohače atd. Normálně jsem to obrečela jak mi to bylo líto :,(

• Citovat
  • Upravit
2015
28.2.17 13:07
@Anonymní píše:
@AnyshaAnet on to sám ví. Sám mi to četl jak se můžeš nakazit. Ale včera jakoby měl zatmění mozku a nechtěl o tom slyšet. Teď se to snaží dát dohromady, ale už bez dítěte. Jestli si on ale myslí že na tukurvu zapomenu jak mávnutím proutku tak to se plete. Holky kdyby jste to včera slyšely, s kým jsem to chrapala a že jsem si měla vzít alespoň sprcku když z něho chci dělat parohače atd. Normálně jsem to obrečela jak mi to bylo líto :,(

Nedivím se, musím říct, že mě to jeho chování totálně vytočilo a to ho ani neznám :)… ale přijde mi jak neandrtálec co si myslí, že žena skáče jak chlap píská… mozek mi nebere, že prvně chápe a říká kde všude se to dá chytnout a pak najednou on je v pořádku tak ty mu nasazuješ parohy? :zed: To je na přes držku… měla jsi obrátit útok s kým jako spí on, když klidně může být přenašeč a nakazil tě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.17 13:34

@AnyshaAnet škoda že moje doktorka má tento týden dovolenou. Ale asi už nemam ani sílu mu něco vysvětlovat. Asi už ani nechci. Píše mi, že pokud ho miluju tak s ním budu i bez dítěte. On fakt není normální.

• Citovat
  • Upravit
2015
28.2.17 13:38
@Anonymní píše:
@AnyshaAnet škoda že moje doktorka má tento týden dovolenou. Ale asi už nemam ani sílu mu něco vysvětlovat. Asi už ani nechci. Píše mi, že pokud ho miluju tak s ním budu i bez dítěte. On fakt není normální.

Pokud máš čisté svědomí, tak nač se namáhat s vysvětlováním, když o to nestojí? A akorát tě dál ponižuje a ubližuje ti? A vydírá, že s tebou bude ale bez dítěte? A za chvilku přijde s tím, že i bez sexu ne? :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
28.2.17 13:59

Ahoj holky, snad nevadi ze se vam sem takhle vetru. Take se snazime o miminko skoro uz rok. Ted si delam ovulacni testy a zajimalo by me kdy se mame snazit, jen v ty dny co je test pozitivni nebo i den potom, diky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí