Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Petschonka tak takové projevy jsou často při zahnizdovani vajíčka do sliznice, která je prokrvená a pak můžeš spinit jednorazove nebo krvacet ![]()
Holky co znamena tohle slovo moc tomu nerozumim clostíkem
![]()
@simonakotlarova to jsou hormony na podporu ovulace
clostilbegyt.
Asi je to trapny ale da se to nekde koupit myslim treba v lekarne jinak dekuji
Ahoj holky…Prosim poradite mi zda je nejaky ovu test pozitivni? Zkousim prvni mesic a nevim, zda ten krajni nebo prostredni muzu brat jako ze jo… ![]()
Ahojte snažilky, s přítelem se snažíme již 11 měsíc, včera jsem byla u Dr. našla folikul 20mm, pichla mi Pregnyl a je na řadě snažení. Včera, dnes a zítra. Sleduje si některá z vás čípek? Moc se v tomhle nevyznám, ale dnes je jakoby natekly, měkký… Je před nebo po ovulaci? Teplota dnes byla ještě nízko viz graf, moc díky za odpověď ![]()
@simonakotlarova jsou to silne hormony, nejdou brat jen tak, jedine na predpis.
@DB86 na mobilu mi to nejde zvetsit. ten posledni asi uz jo, mozna zitra bude jeste silnejsi, nebo uz bude slabnout.
@simonakotlarova jen od dr. pokud vím..Je to děsný svinstvo, když to tak řeknu ![]()
@Nadrinka pokud vím, tak čípek při ovulaci je dole, kratší, měkký jako ret a otevřený. měla bys mít plodný hlen ![]()
@Amnezieee až na ten hlen by to mohlo být ono, Pregnyl byl aplikován včera v 9 hodin, takže mi ještě nějaká ta chvíle zbývá, snad se dnes zadaři ![]()
@Atriplexik @Vicky1 Děkuji moc no snad se tady vice holkám poštěstí jako mi ![]()
@Atriplexik @Vicky1 Děkuji moc no snad se tady vice holkám poštěstí jako mi ![]()
@Nadrinka sestřička mi doporučila, že je nejlepší 2X za sebou
že z druhého
je nejkvalitnější sperma
![]()
@Amnezieee přítel přijede z odpolední až po 22 hodině tak nevím jestli zbydou síly na 2 kola
ale včera, dnes večer a zítra ráno to snad vyjde, víkend budeme trávit v posteli ![]()
Tak to si tedy zajdu k DR..ja to nak nehlidam a ni nemerim bazalni teplotu proste se mi nechce nak darit uz nevim z toho kontrihelu slabe jeste krvacim jen na ureni papiru a to mam po MS 9dni meyi tim jsem pila kontrh..caj i mela pohlavni styk bylo to nejprve spineni a pak jen na utreni papiru krvev nevim no
![]()