Snažení 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
404
24.2.17 18:32

Zdravím, jsem tu u vás nová. My se snažíme už přes rok. Byla jsem na krevních testech kde mi brali 3 odběry. První dva byly v pořádku a ten poslední ukázal, že neovuluji. Dostala jsem tedy Clostilbegyt. Nemá tu někdo pozitivní zprávy, že se to po tomto léku povedlo?? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
24.2.17 19:20

@Amnezieee jako dvakrát za sebou v jeden den? Já jsem právě zase četla, že častý sex je naspermie špatný, neboť spermie s „věkem“ získávají schopnost vypátrat vajíčko. Tak že tak ten den potřebují. Ikdyž myslím, že když není žádný problém se spermiemi, tak je to asi úplně jedno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
24.2.17 20:12

Ahojky snažilky…my se začali snažit loni v prosinci…hned v lednu //, ale bohužel se špatným koncem…mimoděložní těhotenství a odebrání pravého vejcovodu…teď se snažíme po druhé, tak uvidíme zda to vyjde zase na poprvé…berete nějaký vitamíny? Já beru femobion a přemýšlím i o tom mléčným nápoji od Sunaru gravimilk, ale nevím jestli by to nebylo už moc… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2495
24.2.17 20:16

@Kamila32 ja mam rocniho chlapecka na prvni pokus :kytka: drzim palecky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2495
24.2.17 20:18

@hjkjg ten je hnusnej jak nevim co :lol: ja oila od nutrilonu myslim nutrimilk pri kojeni a ten byl vyborny zkus pohledat na netu :lol: i kdyz ted si vzpominam ze ho vylepsili tu chut ale nema asi ty vyzivove hodnoty jako pred tim ten gravimilk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
24.2.17 20:21
@Vicky1 píše:
@hjkjg ten je hnusnej jak nevim co :lol: ja oila od nutrilonu myslim nutrimilk pri kojeni a ten byl vyborny zkus pohledat na netu :lol: i kdyz ted si vzpominam ze ho vylepsili tu chut ale nema asi ty vyzivove hodnoty jako pred tim ten gravimilk

Ten gravimilk je právě i když teprve plánuješ a nejsi těhotná…ale myslíš tedy že by to nebylo moc k těm vitamínům? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
24.2.17 20:23
@Vicky1 píše:
@Kamila32 ja mam rocniho chlapecka na prvni pokus :kytka: drzim palecky :srdce:

Děkuji, tak uvidíme…doktor nebyl moc povzbudivej, ať tomu spíš nevěřím…ale před tím to bylo taky hned na poprvé v listopadu jsem dobrala prášky a v prosinci se povedlo…necháme se překvapit… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
24.2.17 20:31

@Hanka_S_V no přesněji mi říkala jednou za dva dny a 2× :dance: Za dva dny spermie dozrají a v druhém :hug: budou ty nejlepší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
24.2.17 20:34

@Nadrinka já osobně bych to dnes vynechala a zítra :hug: :hug: Ikdyž má na to každý jiny názor :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1525
24.2.17 20:36

@Amnezieee po ovulaci je vajíčko oplodnitelne 12 hodin, zítra by mohlo být pozdě :/ to asi nerisknu… Říkám si, co se má stát stane se ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
24.2.17 20:36

@hjkjg podívej se na složení v těch přípravcích, jestli mají podobné tak je to zbytečné brát, jelikož většinou i samotné multivitamíny přesahují doporučenou denní dávku. Je to taky dost tahák na peníze, při snažení má význam hlavně listovka, když chceš lepší tak upravená, což asi v tom femibionu je, ale třeba v Superfolinu od chytrého miminka je za lepší peníz. pokud chceš brát něco navíc, dají se brát přípravky ještě i s inositolem - Nosifol, Inofolic, nebo poměr cena/kvalita nejlíp je u Fertiprony.
Kamarádce taky minulý měsíc brali vejcovod :( prý se ale tím šance nesnižuje o tolik, že si umí vejcovod vzít vajíčko i s druhého vaječníku. Vy jste nemuseli mít pauzu ve snažení? kamarádce právě doporučili tři měsíce. Tak držím palce, ať se brzo zadaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
24.2.17 20:39

@Nadrinka to samozřejmě chápu.. já to myslím tak, že po včerejším :hug: by spermie nemusely být dozrálé, ale taky záleží kdy jste měly sex předtím, to by ten včerejšek eventuálně mohl i stačit ;) přeju hodně štěstí! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
24.2.17 20:40

@Amnezieee aha :D no to je zajímavá teorie, vždyt v tom druhém pak budou ty spermie úplně mlaďounké.
@Nadrinka šup na to dnes, nebo myslíš že to dnes nevyjde? zítra to kdyžtak ještě připojistěte, kdyby byla ovulace dýl, ale spíš se mi zdá že BT už se připravuje vyrazit nahoru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
24.2.17 20:43

@Hanka_S_V prý je to nová studie… Samozřejmě se musí hned po sobě. Kamarádce jsem to poradila a její přítel říká, že otěhotněla když to bylo 2× :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
24.2.17 20:46
@Hanka_S_V píše:
@hjkjg podívej se na složení v těch přípravcích, jestli mají podobné tak je to zbytečné brát, jelikož většinou i samotné multivitamíny přesahují doporučenou denní dávku. Je to taky dost tahák na peníze, při snažení má význam hlavně listovka, když chceš lepší tak upravená, což asi v tom femibionu je, ale třeba v Superfolinu od chytrého miminka je za lepší peníz. pokud chceš brát něco navíc, dají se brát přípravky ještě i s inositolem - Nosifol, Inofolic, nebo poměr cena/kvalita nejlíp je u Fertiprony.
Kamarádce taky minulý měsíc brali vejcovod :( prý se ale tím šance nesnižuje o tolik, že si umí vejcovod vzít vajíčko i s druhého vaječníku. Vy jste nemuseli mít pauzu ve snažení? kamarádce právě doporučili tři měsíce. Tak držím palce, ať se brzo zadaří.

Děkuji za tvoje tipy…ne měli jsme jen dodržet šestinedělí spíš tedy počkat na prvni měsíčky…nedělali mi kiretáž tak prý pauza delší je zbytečná, prý lepší dřív aby nevznikly srůsty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí