Snažení 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
102
1.3.17 06:38

@majdulacek mě ji doporučil dr v sobotu, tak jsem zvědavá. Mamavit si mám nechat až na těhotenství :srdce: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
1.3.17 06:41

@Xrybs taky jsem ho brala..Ale měla jsem po něm obsypané záda beďary jako nikdy v životě..Od září ho neberu a teď mi dr nasadil gynprodyl..Tak uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
1.3.17 06:53

@Amnezieee me se furt sem tam někde něco vyloupne na zádech/xichtu:-D tak to moc neřeším… no jdu se psama ven ať na to tolik nemyslím. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
1.3.17 07:42

@Vicky1 tyjo to je divný, luteální fáze (od ovu do ms) bývá většinou pořád stejně dlouhá a trvá kolem 14 dnů, když se natahuje cyklus, tak to je tím že se natahuje ta první fáze, tak je dost zvláštní že ještě ms nedorazila. A těhotná teda nejsi jo?
nene já už nekojím, ale vyvolávačka by asi šla i při kojení, je to jen umělý progesteron. já přestala kojit než jsem začla brát hormony na podporu otěhotnění, ikdyž by to nemělo vadit, neměla jsem z toho dobrý pocit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
1.3.17 08:40

@Amnezieee i já zkoušela testik. I kdxz vím, že je hodně nizka pravděpodobnost, že bych byla těhotná. Samozřejmě, že test sněhově bílý… spis už se nemohu dočkat až začnu s tím clostilem a doufám, že zabere brzy :lol: příznaky já na sobe asi ani nepoznám… unavena jsem poslední dobou furt takže v pohodě usnu i přes den. Blivno mi je taky a břicho někdy bolí tak jakoby me někdo tahal za vnitrnosti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
1.3.17 08:42

@Xrybs a jaky mas cyklus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
1.3.17 09:41

@Smíšek10 cyklus mám 30 i když doktorka chtěla 28 moje tělo reaguje takhle:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
1.3.17 12:51

@Hanka_S_V já si samozřejmě myslím že to nedopadlo, ale minulou neděli jsem objevila hojně hlenu a čípek dole… :nevim: a manžel byl doma…Ale vzhledem k nemoci a atb… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
1.3.17 13:20

@Amnezieee kámoška ne a ne otěhotnět pak Měla zánět močáku, horečky a atb. A pak zjistila po 14dnech že je v tom :-D tak. nezoufej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
1.3.17 13:32

Zdravím :mavam:
My se snažíme druhý měsíc a zatím nic :( Místo miminka se mi vrátili všechny neduhy, které jsem měla před HA :( ( atopický ékzém, peďárky ve vlasech a bolestivá menstruace )

Přeji všem uspěšné snažení :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
1.3.17 14:27

@Mišulka1994 ahoj vítám tě:) koukám že jsme asi stejně "staré " snažilky:-D jen u nás už tomu bude rok co jsme neúspěšní..přeji ti ať se brzy zadaří… Béďary jsou děs ale je to to poslední co mě teď už trápí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
1.3.17 14:53

@Mišulka1994 ahoj tak jsem ráda že bedary v hlavě netrápí jen mně…my se snažíme měsíc od laparoskopie…tak uvidíme zda se zadari zas na poprvé… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1525
1.3.17 15:32

Ahojte holky :) tak máme za sebou spermiogram. Množství super, pohyblivost víc jak 60% akorát morfologie jen 1%, ale pan doktor slíbil, že to spravíme :) nějaké rady a zkušenosti čím morfologii zlepšit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
1.3.17 16:50

Holky beďárky jsou děs, ale ještě horší je ten atopický ekzém :? Svědí mě celý obličej a lékařka mě vezme až za měsíc :,( Už nevím, co bych na tu pusu dala :lol: Nemáte s tím zkušenost?
Jinak nám všem držím pěsti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
1.3.17 18:33

@Mišulka1994 mě od svededeni a podráždění pomohl až ten Bi-oil 3× denně mažu a mám klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí