Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mišulka1994 podobny jako nosifol a inofolic je Fertiprona a je o dost levnejsi ![]()
@Hanka_S_V to mas asi pravdu, ale nejsem uplne ukazkovy pacient
ale svete div se dnes jsem zaspinila tak mrcha iz dorazi po 22 mesicich od otehotneni
asi to mohli blokovat hormony jak kojim ![]()
@Mišulka1994 malyho mazu ma ruce a nohy 2× denne a to kdyz je hodne tak bepantjen sensiderm a pak na toaby se to neprojevilo bioderma creme atopiderm a super chodime do baziku a dari se to udrzet aby ho to nesvedilo a nerozsirovalo se to.
@Vicky1 A myslíte, že to zabírá i na dospělé? Já jsem trpěla Atopickým ekzémem od narození a teď po vynechání HA se mi vrací
K lékařce jdu až za měsíc ( dříve nemá termín ) a mám pocit, že se do té doby udrbu. Jinak se také bojím, aby ten Atopák to malé nechytlo
Pamatuji si, že mě mamča mazala kortikoidama ( nevím, jak se to píše ) ![]()
Jinak mnohokrát děkuji ![]()
@Mišulka1994 Rozpustí se ten sáček ve vodě a vypije se to. Nevím jak u Inofolicu, ale u Nosifolu se berou 1-2 sáčky denně. Já brala jeden, protože tak krabička, kde je jich 20 stála kolem 350 Kč a kdybych brala 2 denně, měla bych to na 10 dní, takže bych potřebovala na měsíc min. 3 balení a to už pak lezlo do peněz. Já do toho zkusila spoustu jiných vitamínů. I Přítel bral vitamíny, takže měsíčně jsme dali i 2000 Kč. Když bych to měla sečíst, kolik jsme do toho vrazili, tak by nám to možná vyšlo už na umělé ![]()
@Lůca V. Jo taaak
Ale tak za ty korunky to stálo, nebo ještě nic?
Moc se v těch vitamínech neorientuji a každá doporučuje něco jiného ![]()
@Hanka_S_V Tak snad se něco dozvíme
Tedy alespoň já ![]()
Jak jsem začínala jásat nad dvoudennim zpožděním…tak mrcha je už tady… takže frčíme na novo… ![]()
@Mišulka1994 misko ja brala inofolic a vůbec mi nezabral. Pro me zbytecne peníze ![]()
@Smíšek10
A co berete teď? Asi se vážně budu muset poradit s doktorkou. Nechce se mi jen tak vyhazovat korunky. Zatím popíjím bylinky ![]()
@Mišulka1994 hlavně zobej kyselinu listovou… ta je i levná a hlavně se fakt doporučuje… no me dr teď už napsala clostilbegyt… cekam ale na ms abych mohla začít brát…me ten inofolic stal 400 a při brání 2ks bych to mela na 10 dnu. Brala jsem po 1ks. Upřímně se mi nechtělo ani dávat 1200 jen za toto měsíčně. Na me to nepůsobí no. To co to melo udělat neudělalo vůbec
v pondělí jde i partner na spermiogram… tak uvidíme nu. Ale on dvě děti už má… takže problém bude asi jen ve me ze mi nerostou folikuly jak mají. Mam ke všemu krátký cyklus ![]()
@Smíšek10 Kyselinu listovou ještě před otěhotněním? Dobře, zkusím
A jak dlouho se pokoušíte? Třeba je to u Vás opravdu jen stresem ![]()
Holky, tohle jsem si nemohla nechat ujít a neříct v to
jak tam pročítam ty diskuze ejhle na mě vykouklo: Dobrý den, chci se zeptat můj kluk když se do mě udělá tak to do hodiny všechno vyteče ven. Bojím se že Takhle vůbec ne otehotnim a kdyby jo tak že dítě bude reterdovane protože mělo málo spermatu. Poradíte mi někdo co děláme špatně?
takže i tohle se řeší v jiných snažilkach