Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lůca V. @Vicky1 @Lavendeeer @Smíšek10 dekuji moc holky, moc si toho vazim…musim rict, ze psani tady na emiminu mi pomaha vic ne moje okoli.., hodne mi pomaha i psani denicku male vypisuju se tam s bolesti atd.., Luciii to je strasne
ale hlavne, ze to dopadlo dobre, u male bohuzel nezjistily ze ma omotnou snurku kolem kotnicku… posledni ozvy mi delali nekdy v9 vecer pak me kontrolovala doktorka, ptz jsme mela sileny bolesti kontrkace uz po 4 minutach byla jsem na vyvolani porodu a ja myslela ze uz rodim, ale podle doktroky jsme nerodila nebyla jsem vubec otevrena tak mi pichli jen injekci abych se vyspala trosku no a v noci nekdy zemrela jak kopala utahla si snurku a zemrela
i kdyz podle pitvy se tomu nedalo zabranit moje rodina to vycita porad te dokotrce ale uz se to nidky nedozvime co by kdyby… :/ moc dekuji za vasi podporu
a pokud vas neco zajima klidne se ptejte nevadi mi to sice si u toho pobrecim vzdy ale lepsi nez to dusit v sobe ![]()
@Pala8 emimino v tomhle pomaha. Ja mela sice „jen“ zamlkle tehotenstvi v prvnim trimestru, ale taky mi moc pomohlo se tu vypsat.
To je fakt sileny
, sleduje se preventivne kazda blbost a tu snuru poradne nehlidaj, pritom o tom slysim docela casto ![]()
@Hanka_S_V jojo doktro nam rekli ze patrime mezi 8% kre bohuzel to konci smrti ale, ze jinak 80% porodu se rodi miminko vzdy s omotanou snurkou a jsou uplne v poradku ty deti, ale my jsme ty 8% k ho***…
kdyz jsme jeli pro vysledky pitvy pred dvema tydny tak nam rekl, ze ve stredu rodily miminko jak kolem nozicky tak i kolem krcku ze melo miminko omotanou snuru, ale naprosto v poradku, ptz si to mimco neutahlo.. nase mala ano
rikala jsem, ze v pristim tehotenstvi budu jezdit ss kazdou kravinou… at si rikaj co chtej tohle tehotenstvi jsem nejezdila nikam krom zacatku kdy me odvezla zachranka ale jinak ne rekla jsme, ze to prejde tedka to delat nebudu… mam vplanu si koupit ten domaci utz na poslocuhani srdicka atd… nic nechci zanedbat
@Pala8 verim ze dalsi tehotenstvi budou nervy pracovat, ale tomu se nemuze nikdo divit, urcite vyraz kdykoliv se ti neco nebude zdat.
@Pala8 Věřím tomu, že je to těžké a že bude hodně náročné na psychiku další těhotenství a pevně věřím, že to dopadne na výbornou ![]()
Ahoj holky, prosím poradíte, kdo víte? Přikládám foto ovu testu, vím, že je negativní, ale tím, že tam druhá čárka je, znamená, že se ovu blíží nebo vůbec nemusí být? Moc děkuji ![]()
@kaven já měla celý cyklus takové ovu testy a ovulaci jako takovou jsem nejspíš neměla:-/ tento cyklus budu testovat znovu a uvidíme…jestli ji vůbec mám Teda:(
@kaven já měla takový test už 5dc a ovu jsem měla i 14dni dyl.. měla by být stejně silná jako kontrolní ![]()
@kaven muze to znamenat oboji, u me je takova taky vetsinu cyklu, ale u nekoho sili az do ovulace, testuj dal a uvidis ![]()
@Amnezieee já jsem 10.den, tak uvidím. Jen mě zaráží, že mě bolí podbřišek, tak jsem si myslela. Děkuju ![]()
@Pala8 já když byla v porodnici s malým tak kolem 3h ráno jsem dostala bolesti a začala krvácet… sestřička mi řekla ze to nic není. Bolesti jsem mela až do 6ti než přišla ranní směna… nová sestra ze mi tedy alespoň natočí monitor. Snad po 40 minutách toceni a dalších mých bolesti mi cosi píchla. V 7 jsem se ptala zda mám někomu zavolat domu. Sestra na pěst mi řekla ze se to k porodu ne připravuje a ze ne… při utiraní gelu z bříška přišel doktor. Vzal do ruky papír z ozev a sestru pěkně zdupal, že na pokoj nejdu ani náhodou a ať mě dají na porodní sál… v 7:25 jsem ještě psala sms mamce a volala příteli.. malý při kontrakci mel srdeční ozvy jen 35-60 za minutu. Narodil se akutním císařem v 7:50. Nedokážu si představit kdyby ten doktor nepřišel a ta mrcha me poslala zpět na pokoj.
Jinak hlásím 1DC. V neděli začnu zobat clostil tak uvidíme
jen by mě tedy zajímalo jak je to u mě s tou fázi?
14DC jsem mela folikul 11 a 15 mm a k nějaký ovulaci bylo daleko. Ms přišla teď po 28 dnech ![]()
@Smíšek10 to je hrozny
muzu rict, ze pristup v Plzni kde jsme byla byl uzasny, nemuzu si zas stezovat i kdyz mozna ta mlada doktroka co me v noci prohlizela zapochybyla, ze mi neudelala ozvy, ale do poslednich ozev mela mala vse na 1* jak rikali.. nevim no ale mozna v ty dobe byla mala jeste v poradku, jelikoz rekli ze to prislo nekdy rannich hodinach ta smrt
zjistilo se to rano na ozvech kdyz pul hodiny nemohli najit puls uz jsme se bala rikam je mala v poradku : sestrick aurcite ano jen nam nejak zlobi jeste jsem se smala ze to dela schvalne ptz ji budi ale uz byla mrtva
![]()