Snažení 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
556
5.3.17 11:30

@kaculinnka mas pravdu… i ja koukam prave na vek partnera :/ i kdyz u chlapa je to trochu jine, nez u zeny…kazdopadne tomu chci dat sanci jen prirozenou cestou a temi leky tedy…na umely bych tedy nesla asi uz :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
5.3.17 12:14

@Smíšek10
to je pravda, chlapi jsou na tom o dost líp. Uvidíš to půjde :kytka: jak jsem psala nesmíš na to pořád myslet, protože pak to nepůjde vůbec. Mám spoustu příbuzných co jim řekli, že dítě mít nikdy nebudou a ejhle odjeli na dovču, úplně vypli, žádnej stres prostě pohoda klid a bum a dneska už mají děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
5.3.17 12:42

@kaculinnka to bych musela dat vypoved v praci…partnerovo telefon hodit z okna i muj, protoze kdyz zacne vysilovat jeho ex tak to je sila a malej asi prestat chodit do skoly, protoze ucitelka me dokaze nekdy vytocit do běla i pres sesit a ucebnici :lol: :lol: :lol: :lol: dnes jsem vzala prvni tabletku clostilu a zitra jedeme na ten spermiogram, tak se zitra ozvu :) premyslim, zda rict dr pak o ten prognyl, az tam pujdu na kontrolni UTZ at mam jistotum, ze rupne. co myslis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
5.3.17 14:45

@Smíšek10 :D :D jo jo to mi povídej :D :D Pořád jen víkendy v práci navíc 12ky a když ne v práci tak jezdíme skrz práci po výstavách :D :D Tak hlavně ať Vám to dobře dopadne, určitě dej hned vědět. Myslíš pregnyl? To mu určitě řekni tím nic nezkazíš ba naopak :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
5.3.17 15:15

@kaculinnka ozvu se :D. Jj pregnyl… už po sobe potom nečtu, tak občas napíšu blbost :mrgreen: kolik je tobě a partnerovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
5.3.17 15:47

@Smíšek10
mě bude v létě 22 :D :D a partnerovi v létě 34 :) jsme spolu 4 roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
5.3.17 16:15

@Resch já si právě BT měřím jen kontrolně, že je po ovu a že přijde Ms..Včera večer jsem ještě měla 37,5 a dneska ráno :zed: Jj, dr mi dal fertipronu a začínám od 17dc s gynprodilem tak jsem na něj zvědavá, brala jsem jen duphaston..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
5.3.17 16:23

@kaculinnka my jsme od sebe skoro 8 let :) partner už dvě děti mám a já z předešlého vztahu syna :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
5.3.17 16:30

@Smíšek10 my jsme od sebe 10 let :lol: Mě je 30.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
638
5.3.17 16:32

Ahoj holky mohla bych se pridat mezi vas? Snazime se uz pres rok, mam za sebou hormonalni profil a ted i druhy a zaroven posledni cyklus s clostilem. Dneska jsem 4dpo a 3d duphastonu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
5.3.17 16:39

@Smíšek10 a @Hanka_S_V
koukám že jsem vítěz :D :D :D Partner už chtěl mimčo tak před půl rokem, ale já jsem taková, že se musím na vše trochu připravit. Vím, že jsem docela mladá na mimčo, ale prostě jsme se tak rozhodli. Akorát bych potřebovala něco málo zhubnout ať pak nevypadám jak slonice :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
5.3.17 16:47

@kaculinnka s váhou mám taky problém, po porodu šla pěkně dolů, ale co beru hormony tak jde zase nahoru :pocitac: musím jen doufat že po druhým porodu to půjde zase dolů a už to tam zůstane :D
@Lucka-26 ahoj :mavam: další s clostíkem, už je nás tu plno :D u mě teda nezbral a za měsíc už to jdeme řešit do CARu, ikdyž co říkala kámoška, tak tam nejdřív napíšou stejně zas clostík, se ho prostě nezbavím :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
5.3.17 16:47

@Hanka_S_V věk nehraje roli, když ty dva si umí rozumnet. Jako za mě ty starší jsou už alespoň vyzralejsi, vědí co třeba chtějí a většinou mají už něco za sebou tak si pak více váží toho co mají… většinou :mrgreen: :mrgreen: než ty mladý cucaci. Ale to je čistě muj nazor. Každý dospěje a vyroste v jiném věku… mymu chlapovi bude skoro 40 za chvíli a občas si připadám jak kdybych měla děti doma dvě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
638
5.3.17 16:49

@Hanka_S_V taky se ted budeme objednavat do caru. Pokud to nevyjde :) Reaguji na nej pomalu, mam ovu az 21dc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
5.3.17 16:49

@Lucka-26 vítej tu. Můžu vědět jak dlouho si clostil brala? Já začala dneska akorát… pomohl ti k něčemu alespoň? Měla jsi nějaké potíže u něho? Promiň za tolik otázek najednou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí