Snažení 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
68
3.3.17 17:12

Ahoj holky, muzu se pridat? Chteli by jsme se začít ted snažit o druhe mimco. Prvni nam trvalo pres 3 roky, ale mezi tim 2×samovolny potrat a tesne pred Matyskem, biochemko. Ted mam Ms tak pak hned na to vlitnem a doufam, ze to nebude trvat tak dlouho a bude to bez komplikaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
3.3.17 17:16

@Pala8 nejhorší, že jsi pod lékařským dohledem… doktor dá se říct za dveřmi a stejně se to neohlida a dojde k takovému nestesti :(…možná by podle ozev už poznala něco málo kdyby je udělala… ze třeba malička nedycha uplne jak ma :( ale to už je zbytečné co kdyby :( ty hlavně potřebuješ sílu… :hug: škoda jen ze ti blízcí se k tobě otočí zády, když je člověk nejvíce potřebuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
3.3.17 17:17

@lulucka24 vítej a přeji brzkou radost z nalezení // :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
3.3.17 17:20

@Smíšek10 Dekuji snad… Budu doufat. I tobě, a vsem holkam // :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
3.3.17 17:27
@Smíšek10 píše:
Jinak hlásím 1DC. V neděli začnu zobat clostil tak uvidíme :dance: jen by mě tedy zajímalo jak je to u mě s tou fázi? :nevim: 14DC jsem mela folikul 11 a 15 mm a k nějaký ovulaci bylo daleko. Ms přišla teď po 28 dnech :pocitac:

Ahoj já začala dnes poprvé brát clostik. Tak jsem zvědavá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4821
3.3.17 17:31

@Smíšek10 presne jak pises no to je jen co by kdyby, uz se to nikdy nedozvime :( jediny co vim, ze rekl dr, ze smrt byla skoro okamzita otazka par minut, z ei kdyby neco poznali nez by mi malou vytahli cisarem i tak mohlo byt pozde, ale i nemuselo ale to se nedozvime…, uz si pomalu na tu ssamotu zacinam zvykat, boli me to hodne, ale vnucovat se nikomu nebudu takhle se snizovat nebudu, delal jsem to cely zivot a uz s tim musim skoncit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2495
3.3.17 17:44

@Hanka_S_V ja myslela te na prasknuti se dava pregnyl 8o :( tak nadeje je porad uz jedno miminko mate :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
3.3.17 17:54

@Kamila32 taky 3DC? Jdeš pak i na folikumetrii? No koukám, že jsme skoro stejne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
3.3.17 17:56

@Pala8 tak přijď vzdy sem za námi. :hug: ono to člověku pomůže, když se má komu vypovídat a hlavně když ten dotyčný má pro tebe pochopeni…rikam ze kolikrát cizí mi pomůže více než vlastní rodina. V nouzi poznáš práve přátelé :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
3.3.17 18:33

@Smíšek10 jj 3DC. Na měření folikuly nejdu. Dr. mě poslal 22DC na odběr krve, aby zjistil zda se mi začali uvolňovat vajíčka. Mam totiž anovulační cykly jinak jsem v pořádku, doufám proto že clostik zabere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
3.3.17 18:42

Ahoj holky tak já se taky přidávám, my se snažíme od listopadu a stále nic ale asi to bude tím že nemam pravidelny cyklus. MS si chodí jak chce ale spritelem spolu spíme obden a vždycky je v sobě nechám přez noc asi si myslím že mi to k něčemu pomůže :D tak vám všem přeji pozitivní testik a ať nemáte dlouhé čekání :kytka: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
3.3.17 18:42

@Vicky1 jojo, ale co jsem četla diskuze, tak u tohohle syndromu nemusí zabrat, ale na to radši nebudu myslet, věřím že pomůže :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
3.3.17 19:41

@Evina008 vítám te :) taky jsem listopadová :) mas problém jen s délkou cyklu? Ovu mas v pohodě? Už to nějak řešíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
3.3.17 21:05

@Smíšek10 děkuji, no právě že ovu mám vždycky 12 den a poznám ti podle bolesti prsou :) dělám si i testiky abych si byla jistá že ji mám. Jediné co proto dělám že jim vitamin E a kyselinu listovou podle mě jde jen o psychiku a asi i poloze :) teď jsem přemýšlela že si Zajdu ještě na profouknuti vejcovodů abych si byla jistá že to bude průchozí :D tak doufám že se vám to povede je to hrozny čekat jestli ta svinucha přijde nebo ne :roll: co se týka MS mám ji jen 5 dní tak nevím jestli je to zcela vporadku. Co vy děláte proto? Taky nějaký problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
3.3.17 21:55

@Evina008 Též tě vítám, i když já tu nejsem o moc déle :lol: Držím pěsti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie