Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kaculinnka kácí já při prvním tehu pribrala jen 6kg
šlo to nahoru až v průběhu života malého ![]()
@Smíšek10 brala jsem dva cykly. Mela jsem po nem ovulaci az 19 a 21dc, ale u me to byl uspech. Predtim rok bez ovu
Jinak mi po nem zle nebylo, dokonce jsem mela lepsi nelady
brala jsem ho 5-9dc 1-0-1
jak ho beres ty?
@Lucka-26 od 3dc 1tbl denně…a jaký mivas cykly? No příští pondělí jdu na utz tak jsem zvědavá zda tam něco narostlo ![]()
@Smíšek10 nemela jsem rok spontani ovu ani ms, takze cykly nemam zadne.
drzim ti palce ![]()
@Lucka-26 no já teď mela ms po 28…předtím 27 a 26…ale 14dc jsem byla na folikech a jeden měl 11 a druhy jen 15mm…
takže mi tam nevychází ta fáze, při jejich dozrávání nebo či doufám ze po něm porostou. Alespoň že se vůbec vypuzuji ![]()
Holky já jsem brala Clostilbegyt teď už druhý cyklus a nic
Teď máme před sebou poslední cyklus a pak už do CARU.Taky jsem neměla ovulaci, ale MS normálně chodila. Snažíme se už přez rok. Jediné co se mi po Clostíku stalo je, že mám před MS opravdu nalitá prsa a jsou celá bolavá. Pokaždé jsem myslela že už to vyšlo, ale bylo to PMS. A taky jsem po něm něco přibrala..
Jinak mě je 23 a mažel má 34.Taky jsem toho názoru, že starší jsou už vyzrálejší i když se chová někdy jak puberťák. ![]()
@fergi157 a u manžela je všechno v pořádku? My se snažíme tedy teprve krátce…jinak hodně štěstí ať se brzo zadari… Jj s těmi příznaky to znám… vždy si něco vsugeruju a stejně nic ![]()
@Smíšek10 Budu volat mudr a v úterý půjdeme nejspíš na spermio.Sice jí různé doplňky, ale teď začal hodně kouřit
No ty příznaky…na ty asi člověk nemůže dát. Prostě musí čekat jestli Ms přijde nebo ne.
Ale manža je super dneska jsem mu to sdělila že zase nic tak mě hezky objal a potulil ![]()
@Lucka-26 ja mam po nem ovu 40. den, ten 20. by mi stacil bohate
syna mam po clostiku z 23. DC ![]()
@Smíšek10 Jo s tim vekem u chlapa to mam podobne. Sice ma v nekterych vecech rozum, tim co ma za sebou, ale jinak je to druhe dite ![]()
@Lucka-26 Byla jsem 15DC na gyndě tam mi naměřil mudr 18mm fólík na levém vaječníku. Takže ovu byla 16-17DC. Pokud tedy fólík praskl a nebo nebyl prázdný ![]()
@Hanka_S_V No, ještě aby byla co k čemu
První cyklus jsem si jí zazdila duphastonem
, ale ted jsem čekala, až bude fakt po ní.
Ahoj snažime se od pulky ledna byla sem 1.3 u doktora modlila se a nic
tak se snazime dal doktor, rikal, ze je to kratka doba, ze mame mit trpelivost doted sem nevedela jak se ovu pozne
mam kupovat testy? Mam kalendar v tel. podle toho se ridim je to blbost? Dekuji ![]()
@fergi157 to ten můj je jak ludva a nejradši hodinu po sexu by mě posílal na WC s testem
na spermiogram jde dobrovolne
mohl si vzoreček odebrat doma, ale on chce tam
tak jsem na něho zvědava
@Hanka_S_V alespoň ze to nevidím sama
jak říkáš…v některých věcech rozumný ale má chvilky kdy sama čumím
![]()