Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Smíšek10 to dela ten clostil nekomu, ze nici sliznici. Duphaston nebo utrogestan ti k nemu doktor nedal?
@Hanka_S_V Nn nedal. No já o ty sliznici četla, tak jsem první pulku cyklu chtěla pít ten čaj. A nic. Jen dr říkala ze příští cyklus mi dávku chce zvojbasobit. Protože folikulu je tam dost, hen žádný není dominantní…tak já nevim no
@Smíšek10 a to ti nic na tu sliznici neřek jo? tak třeba ještě v druhé půlce cyklu doroste.
@Kajapeja A to je v tabletkách a nebo v tekuté formě?
Příspěvek upraven 13.03.17 v 11:57
@Hanka_S_V ve čtvrtek jdu znovu… Nn neřekla nic. Jen ze je nízká a ze takhle má vypadat sliznice před ovulaci… jsem dnes 11dc. Ve čtvrtek jdu na preměření zda se něco změnilo a pro nový recept na clostil…
@Smíšek10 ona právě narůstá až po ovulaci, tak myslím taky že to zatím tolik nevadí, záleží pak jestli naroste
držím palce, třeba bude ovulka o pár dní dýl a zadaří se stejně.
@Hanka_S_V i když teď nemám žádný dominantní folikul ju? Říkala, že jsou maličké ve čtvrtek se ji zeptám kolik mají… cyklus jsem mela teď 28. Dnes jsem 11
@Smíšek10 tak nekaky se zam jeste muze objevit, ale to by se zi asi trochu natahl cyklus. Me tam doktorka taky zadny nevidela a ovulace byla za dva dny
muze byt nekde shovany.
@Kajapeja ja ted beru gynex, tak to bude mozna trochu podobne, jsem zvedava jestli mi neco a cyklem udela.
@Smíšek10 tak konečně jsem na PC, tak snad už bez překlepů
jak myslíš jak jsem to měla? Já mám syna s vulace po clostíku až 23 DC, takže to by 11 DC určitě taky ještě nic vidět nebylo. Mě doktorka utz pravidelně nesleduje, takže pořádně nevím jak na tom v průběhu měsíce jsem
na to si musím počkat do CARu. Akorát na poslední kontrole mi dělala vnitří utz a žádnou chystající se ovulku neviděla jen pár mírně narostlých folikul, no a ovulace byla hned za dva dny.