Snažení 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
197
9.1.25 14:04
@MyselfAndMe píše: Více

Podle poslední menstruace 14.9., tedy téměř stejně jako @AnneM :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
9.1.25 14:06
@tgg91 píše: Více

Imunita je dlouhodobá a odvíjí se od toho, jak u tebe onemocnění proběhlo. Čím horší průběh, tím lepší imunita. Naopak pokud to někdo prodělá jen lehce, tak to vyvolá nižší imunitní odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
9.1.25 14:08
@bonsaj493 píše: Více

Ano, virus neštovic v těle zůstává a při nějakém silném oslabeni organismu může “způsobit” pásový opar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8635
9.1.25 14:24

@tgg91 Je to velmi nepravděpodobné, že bys je měla taky. A jak píšeš, vytváří se imunita, i když ani to není 100%.
Syn zase měl 5. nemoc a dcera (v té době v břiše) tu teď pěkně řádí. Když se narodila, tak měl syn zase 7.nemoc a jeho bratranec neštovice. :roll: Nervíčky to trochu tedy byly, tak tě chápu.
Jinak jsem teda chytala v 2.těhotenství snad všechno od okolí (kašel, rýmu, zánět spojivek), ale ne dětské nemoci škodlivé pro plod, ty se mi všechny obloukem vyhly. :think:
A když bys je náhodou chytila, bývá zase jenom asi 20-30% a méně, že to nějak poškodí plod, co jsem se tehdy koukala. Na neštovice a spol.
P. S. Pokud by to vůbec k plodu došlo. Můžeš to mít taky jenom ty a „nic“ se neděje.

Příspěvek upraven 09.01.25 v 14:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
9.1.25 14:42
@bonsaj493 píše: Více

Já jsem měla chronický, ne akutní. Vzal mi vzorek sliznice z dělohy při testu na průchodnost vaječníků.

Nechápu, jestli ti při takových bolestech nevzali aspoň krev kvůli CRP?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4038
9.1.25 14:47

@MyselfAndMe jo tak… CRP mi kupodivu doktorka (obvodní) vzala, nízké, 5… Jako říkala, že to může být proto, že je to začátek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
579
9.1.25 14:49

Dekuji moc, holky. :hug: Uvidím. Neštovice jsem měla v 1. třídě a vím, že mě dost potrápily, škrábala jsem se jak zběsilá… a měla jsem je všude možně. Syn ani neví, že je má. Neškrábe se, ve skvělé náladě. Jako všech nemoci světa se budu bát do porodu. :roll: Tedy, pokud je tohle prosperující těhotenství. A to nemám jistotu, ani kdybych byla teď pořád zdravá. Ale náladě jakákoliv nemoc nepřidá, že. Děkuji moc za informace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
9.1.25 15:21

@MyselfAndMe vychází zhruba na 12 nebo 13 září

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4038
9.1.25 15:24

@Lajanca 13. září jsme měli svatbu :srdce:. Moc jsem si přála, aby nám to minulý cyklus taky vyšlo, protože to by byl termín +- podobný :/. No tak snad budeme mít říjňátko :D ikdyž tento cyklus tomu moc nedávám :(. Zatím se na to vůbec necítím, navíc jsem si v práci nechala maliník a minimálně do pondělí tam nebudu :zed: :zed:. Naději nyní vidím v té mateří kašičce akorát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
9.1.25 17:04

@bonsaj493 já na ni vsadila a vyšlo to. A hlavně od 19. Jsme měli dovču, takže to si myslím, že taky pomohlo. 20. Byla ovulace…
Budu ti držet všechny palce co mam 🤞

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2728
9.1.25 17:10

@Lajanca, @bonsaj493 Holky, mateří kašičku jste braly od 1 DC nebo až v průběhu cyklu?? Mi dorazila dnes ( jsem 8 DC), tak nevím zda zítra začít nebo počkat na další cyklus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4038
9.1.25 17:18

@Verule.Berule taky jsem dnes 8 DC :). A začala jsem ji brát 3 DC, protože jsem ji ten den vyzvedla :). Myslím, že je to jedno v které fázi jsi, ale uvidíme co napíšou ostatní :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
9.1.25 17:21

@Verule.Berule @bonsaj493 ja jsem 7DC 😀 tak to je dobry ze mame zas nekoho kolem sebe. Ale v materi kasicce s vama holky nejedu, to nedam :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
9.1.25 17:42

@Verule.Berule mě došla zrovna když mi skoncil menzes tak jsem ji hned začala brát. Nikde jsme se nedocetla kdy by se měla brát. Ale pozor 🤣 u mě způsobila neskutečnou chuť na sex 🤣 🤣 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2728
9.1.25 19:42

@Lajanca ooo, také o bude manžel nadšený s tou chutí na sex :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie