Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nina9898 píše: Více
Ahoj, to mě moc mrzí
![]()
A to jsi tedy měla spíše SP než ZT… nebo to bylo nutné řešit v nemocnici? ![]()
Přeji, ať se brzy das do kupy ![]()
Ono to snažení pak přijde nějak tak přirozeně samo
@Nina9898 Pamatuji si tvoje testy, když jsme si psaly. Byly opravdu slabší a asi jsi i absolvovala první prohlídku. Možná to tak mělo být už od začátku a někde na tebe čeká to pěkné a zdravé miminko včetně té dalnice na testu. Posílám objetí. ![]()
Holky a já ještě sedím v CARu… ale folikul má dnes 23mm a zítra mě čeká IUI ![]()
Tak na mě prosím myslete!
![]()
@tynkkka úplně Tě chápu, já to měla taky tak. Přislo mi, že je každý těhotný a já nic. Když jsem viděla jak někdo jede s kočárkem, byla jsem v sobě opravdu zlá a přitom jsem jim to všem tak přála. Myslím, že to má tak většina, jen to není veřejné.
Teď mi přijde taky každý den někdo nový těhotný, otevřu zprávy a zase je tam těhotná. Teď navíc vždy rozkliknu a koukám kolik jí je, abych se přesvědčila, že nejsem stará 🙈.
Ale věřím, že je jaro a ty vejce v nás prostě pokvetou 🍀 💕.
@Kulich6 přesně tak, všude kolem bříška a miminka… Ale taky věřím, že nám to jaro prospěje a zadaří se se zdárným koncem 🤗 🤗
@Wawulka držím palce 🍀 🍀 🍀. Já na Tebe nepočkala 🙈, včera ráno pozitivní ovu test.
@Kulich6 s tim vekem me to taky hrozne dostava, kdyz v praci vidim porodni zpravu nekoho kdo je mladsi nez ja tak me to depta.
Ale pak zase vidim starsi nez ja a trosku se to vybalancuje
ale je to hrozny videt, kdyz rocnik 2005 uz ma deti z lasky, protoze chce..
@Ladyanyz Nemůžu tě v tom nechat no
![]()
@Denise.H Pořád jsem si dělala plané naděje, však to znáš. Já se už příště bojím
Přemýšlím jestli nemůže být nějaký problém zas
Moc děkuji za podporu ![]()
@zaret Moc děkuji, jsem ráda že jsem v této skupině s takovou podporou ![]()
@Fra8 Já vím, už je to pátá ztráta a nejhorší byla ta v 8 týdnu. Ale taky vím, že jsou daleko horší ztráty ☺️ Mě nejvíc na tom štve ten věkový rozdíl s dcerkou ![]()
@Wawulka @Briza5 @tynkkka Děkuji
![]()
@MaláElfí Já taky no
Moc děkuji
@Sisi 14
![]()
Holky nevím jestli jsem všechny označila, mockrát děkuji za podporu. Mam vás tu fakt ráda
Vím že to je hodně že začátku, mrzí mě to hlavně kvůli tomu rozestupu od dcery a mám strach jak to bude vypadat další těhotenství, jestli to je náhoda nebo nějaký problém. Ale dcera taky byla 4tý pokus. Ještě jsem přišla na kafe k mamce kam přišla švagrová s malým a nějak to na mě dnes padlo. Obě děti na jediný šťouch a jeden potrat taky na první dobrou.
No mám šesté do sbírky na porovnávání
![]()
@Whoopie já ho dělala včera 8-9dpo a ukázal mi toto a dneska jsem zkoušela klasický papírkovy test a nic Tak teď nevím co si myslel ![]()