Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Rwk píše: Více
To určitě uvítá, zkoušela jsem taky něco najít, ale nic moc, tak jsem si rikala, jestli moc nevychyluju
Ale to si nemyslím, muselo to být a ted uz me čekají jen samé hezké věci ![]()
Určitě dám, a ty taky dávej, ja se stejnak zeptám ![]()
Ahoj holky, dlouho jsem nic nepridala. Nasla jsem dve carky na testu a zatim jsem 5+3 (potvrzeno utz, protoze jsem byla na preventivce nahodne tehotna uz) doufam ze vsechno dobre dopadne ![]()
Ale stale sem zajdu a potichu koukam jak se Vam vsem dari a furt cekam na nejaké dobre novinky od jmen, ktere se tu opakovali poslednii mesice. Doufam a veřiim holky, že Vam to brzo všem klapne!! ❤️
@Cipisek933 píše: Více
Joo, tak přesně to samé jsem si taky říkala, že už na to kašlu a prostě ti tak asi má být… Tak uvidíme no zatím se mě ta rezignovanost drží… Teď mám docela hodně práce takže na to ani nemyslím ![]()
Ty jo, tak to taky nevím… je to furt takovy stejný vid ![]()
U mě také nevím, jestli nějak přečkat. V noci krveprolití
Furt se se mnou pere to, že mám vydržet, ze to je asi normální a na druhou stranu, že to je fakt už moc ![]()
Za hodinu přijede po 4 dnech přítel, jestli zajet na pohotovost, nebo zavolat rano mému gynekologovi
@Rwk jak vypadá když je zaschlý? Prijde mi ze tvoje tělo reaguje na test, nejaky hormon… kdyz mas kazdy mesic takovéhle testy, ktere bohužel nesili několik dni, nebi myslis, ze uz je silnejsi?
@Abi2025 ano, kapkunto sili, ale ne tak, jak by mělo.
Asi biochem zas ![]()
Holka, co s Tebou? Mas bolesti?
Možná by nebylo od veci zajít k lékaři… Raději.
@Anonymní píše: Více
Nevim, co zo furt ![]()
Zaschnutý vypadá takhle.
Jeste je furt cas na carky, ale je fakt, ze se mi to opakuje.
Prave ze bolesti nemám, ale už se cítím i slabá nebo si to vsugerovavam, uz vydržím do zitra a zavolám doktorovi. Jen se bojím, že mi pichne něco na zastavaveni a bojím se, aby to nemělo vliv na snažení
Ach jo, nemůže nic být normální ![]()
@Abi2025
Ty blaho, hele, to není legrace.
Ztracis dost krve…
Hodně pij. Doktor Ti pak da nějaké vitamíny a minerály.
Nikam nevole a rovnou tam běž🙏
Ale jestli Ti je fakt zle, jeď na pohotovost radši.
@Anonymní píše: Více
Jo, vid?
Byl videt uz v limitu, jen byl ten test furt růžový 🤷♀️
Nechám to zítra, stejnak mi řekne že to je normální.. snad to brzy skončí. ![]()
@Abi2025
Ach jooo. Rada bych Ti pomohla… ![]()
Koukej. Ted.
Pravá Mammatest, levá Sluníčko…
A na Maxovi stinek, kdyz byl namočený ještě. Že by se to hnulo…?🤔
@Rwk kolik dní jsi dpo? Já teprve 8 ale doufám že vydržím počkat do ms
![]()