Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Rwk píše: Více
Jo, i to je možný. Zítra bych se na testování vykašlala a zkusila v patek rano. Opet stejna znacka jako predchozi, at mas porovnani. Pokud by to melo byt těhotenství mela by carka byt výraznější. ![]()
@Lany22 Asi na to prdim.
Dezinfikuju kalíšek a tiše vyčkám na karanténu ![]()
@Rwk ale asi bych patrala po tom proc se ti hcg ukazuje na testech, pokud se nejedna jen o duchy na mamatestech.
@Lany22
Muze to byt prostě opakovaně biochemické.
Cysty nemam.
Kdyz to nedostanu, zajdu k doktorovi, at na mě mrkne a udělá krev a hormonální profil.
@Abi2025 píše: Více
Ahoj, promiiiin. Vůbec jsem neregistrovala Tvou zprávu. A az napsala Petule, projela jsem konverzace🙈
Jak dnes???
Verim, ze lepsi ![]()
@Petule155 píše: Více
Ahoooj, moc děkuji za optání. Stále krvacim, ale je to lepsi, uz to nejsou jatka
ale stále dost, ale nechci ještě k doktorovi, jeste počkám do pondělí, a snad se to samo umoudří…
ono asi injekce na zastavení není nic dobrého pro další snažení
z toho mám strach.
Co ty? Stále se držíš a netestuješ? ![]()
Hele jak jsem psala, lepší asi jo, ale stále dost si myslim, ale tím, že to malinko ustálo, tak věřím že to skončí brzy, dneska 8dc. Prostě tu injekci nechci a chci tělo, aby to zvládlo samo… chjo chjo, uz je to celkem vyčerpávající… ale asi jsou i ženský, který mají ms takhle dlouhou normálně
ale ja proste 4 dny no..
A co ty, dneska proběhl test?
@Abi2025 jestli už to nejsou jatka tak je fakt lepší když si tělo poradí samo… Já zatím s testama úspěšně odolávám
ale myslím že mám vsugerované všechny příznaky
možná i nějaké další
a kdyz to tak bylo tak jsem těhu nebyla… takže nervičky pracují ![]()
@Abi2025 @Abi2025
Ty brdo. 8 je dost, ale je dobre, ze se čistíš. Určitě před tim neobešlo vše.
Pokud to už slabne, věř svému tělu a zkus se vic uvolnit z těch nervů - ty tomu taky nepomůžou. Jsem chytrá, co?🙈 😅
Bude to ok. Jina možnost neexistuje ![]()
Ano, testovala jsem. Dnes mi přišly trochu silnější, ale nic extra. Teplota poskočila nahoru. Že by přicházela ms mi nepřijde.
Ale už na to 💩 💩 💩 asi…
Vydezinfikovala jsem kalíšek a čekaaaam😅
Drž se😘
@Petule155 píše: Více
Dneska lepsi vážně jo, díky bohu za to, ať už to nepřijde
mám radost, snad to bude tedy max 9 dnů…
No a kdy to máš dostat? Sakra je to napínavé ![]()
Je to dost, ale doufám, že 9 dnem to skončí, dneska lepsi o dost.. tak snad, uz je to na palici. Jojo, každý je chytrý, ale dobrý, už jsem klidnější, ze jatka to nejsou a k doktorovi nepůjdu
dneska jsem byla i v nové práci se podívat, ač jsem si myslela už, že nastupovat nebudu, člověk míní život mění ![]()
Bude to náročné ty začátky v té práci, ale snad se novou pozici naučím a nebo se brzy poštěstí ![]()
A kolik jsi ted dpo?
@Abi2025 Tak to je dobře ☺️já to mám dostat až v neděli 😅tohle čekání je nejhorší 🙈
@Abi2025 Jeee, to moc rada čtu, že dnes lepší ![]()
V jakém děláš oboru? Přeji pohodovou práci a fajn kolektiv🙏 🍀
Ja dnes takhle. Ms nikde, ani ten tlak necítím. Jen furt žeru pi*oviny😅
@Rwk
Mama testy, ty plastové do proudu moči, pokud to těhotenství nebude a dělá ti to několik cyklu po sobě, šla bych k Dr aby vyloučila cystu, držím palce