Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@bacova.mi
Kdyz ja memam moc prostor.
Případně v pondělí bych se tam otočila.
@Petule155
Dobre rano, to me mrzi…
Jeste to tak asi nema byt…
Ja dnes 1.DC 😈
@Petule155 píše: Více
Ach jo, to mě mrzí holky i @Rwk …
![]()
Ja si dneska byla koupit další vložky, protože včera bylo asi predcasne se radovat, dneska zase trochu krvacim 10dc, jupi jej. Ale věřím a doufám, že o víkendu už to přestane ![]()
@Rwk alespoň mám jasno a nemusím se stresovat 🤷♀️teď už jen aby přišla jak má a nemusela jsem na ni čekat 🙈před testováním mě bolelo trošku břicho na ms tak snad v neděli dorazí ať se můžeme brzy snažit…
@Abi2025
Diky, ale jsem. uplne v klidu.
Jsem balkonem fakt ráda po te psychiatrii ![]()
Ty budeš mit delohu jak novou a pak to hezky půjde 🤩 :smiling_face_with3_hearts:
Do konce týdne mas klid, verim🙏 ❤️
@Abi2025 já ještě dost dní špinila 🤷♀️tak jestli to nemáš moc tak se tělo dočištuje … snad už budeš mít brzy konec🙏
@Rwk @Petule155
Děkuji holky, a jsem ráda, že i vaše ms berete sportovně, ono nám nic jiného nezbývá ![]()
Stejnak bych chtela být chlap
ten si užije a vic ho nezajímá a my tady furt něco řešíme.
No kéž by, do konce týdne to skončí. Já tedy zase mám vložku ted ráno suchou, ale proste když jdu na WC tak na toaletaku krev dost, ale je to lepsi. Prostě to trvá dlouho, ale bude to dobrý, musí.
@Abi2025
Jasny, hroutí se nema význam a ničemu to nepomůže.
Pokud uz to máš jen tak trošku, je to, věřím, dobrá zpráva a poslední záchvěvy ![]()
@Petule155 A co Ty a zuby???
Je to lepsi nebo jdeš k lékaři?
@Rwk když byl test negativní vzala jsem si brufen a dobrý 👍 takže se normálně objednám na kontrolu a prevenci ☺️ať si udělá víc času
Ahoj holky,
chtěla bych se zeptat zda z vas nema nektera zkušenost s Clostilbegytem a IUI.
Brala jsem Clostilbegyt od 3. dne cyklu, dávkování 1-0-1 (celkem 5 dní).
Dnes jsem 13. den cyklu a na kontrole jsem měla:
2 folikuly – 15 mm
1 folikul – 13 mm
1 folikul – 11–12 mm
Ovitrelle mám píchat 22. 11. ve 20:00 a IUI proběhne v pondělí 24. 11.
Máte některá zkušenost s podobným počtem folikulů?
Vyústilo to u někoho ve vícečetné těhotenství?
Budu ráda za jakékoli postřehy nebo rady
@A-NET-A osobně bych to posunula o den…ať mají těch 19mm pro píchnutí ovitrelle…ale držím palce
@A-NET-A mela jsem to podobně
15 mm a ovitrele následující den v 18:00h, iui pak následující den, ale bohužel nevyšlo
@Petule155 @Rwk
Holčičky rozhodla jsem se, že v pondělí zajdu k doktorovi, nelepší se to nakonec, ten jeden den byl asi výjimečný, i že mě jdou srazeniny zase…
jsem zvědavá co navrhne za postup ![]()
Proč to musí být tak těžký všechno, těšila jsem se že potratem je to za mnou a za chvíli to budou dva měsíce od potratu ja řeším toto… uz ztrácím naději na všechno ![]()
Zavidim vám, že jste dostali běžnou ms a že víte, že za 14 dní to zkusíte znovu, ale ja nevim nic. Vsadím se, že mi bude chtít dát antikoncepci ![]()