Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Abi2025 já byla dnes na IUI. Tak snad to dopadne jen nejlíp..
@Abi2025 teda😢tak to máš vše ještě prodloužené… hlavně aby to bylo v pořádku 🙏
@A-NET-A píše: Více
Jeee to moc držím palce
všechno bude jak má být, věřím v to. Jen ta cesta je někdy vážně trnitá ![]()
@Petule155 píše: Více
No, já jsem s tím smirena už, že tento cyklus určitě nic a rozhodně se, jaká ms přijde po tomhle všem, ja doufam, ze uz moje normální… a bude vše v pořádku, protože teď prostě není
Ale bude, a do té doby tady budu s vámi a podporovat vás a těšit se ![]()
Řekla bych, že kdyby tam něco bylo, už by muselo jít něco vidět. Nevim, proč to ty mamatesty dělají. Proč mi ukáže nádherného, viditelného ducha… delala jsem si jeste ty dražší plastové od Mama (papírky jim došli…) a taky nic. Dostat to mam v pátek, takže budu očekávat ms 🙃.
@Katie732
Myslela jsem na tebe 🙏🏻 přesně vím, jak se cítíš 😏 na tom mama byl vážně ukázkový a výrazný duch, taky tomu nerozumím, achjo. Každopádně já na těch testech nepatrný náznak vidím, ale víme jak to chodí, že🤦🏼♀️ obdivuju všechny, který vydrží a testují až po vynechání ms🙏🏻 pak toto nemusí vůbec řešit, ale kdo to má vydržet 😃 každopádně ms jsi ještě nedostala, takže naděje stále je 😘
@Mišu111 no, od té doby, co se snažíme a já prodělala první biochemické těhotenství mam totálně rozházený cykly. Mela jsem je vždy jako hodinky, teď mám zpoždění klidně 4 dny. Vytáčí me to… clovek pak má naději a ono nic.
@Katie732
Je hrozné čemu všemu musíme čelit. Jak dlouho se vůbec snažíte?
@Mišu111 7 měsíců. Neni to tak dlouho oproti jiným, ale přijde mi to nekonečné. 3 roky jsem prosila, že chci dítě. Když konečně přišel čas a manžel kývl, myslela jsem si, jak to nebude hne, protože moje 3 kamarádky otěhotněly v té době na první pokus. No, spletla jsem se ![]()
@Katie732
Tak to jsme na tom stejně 😃 cca 14dni zpátky jsem byla na preventivce a začínám to řešit 😏 mela jsem nízkou sliznici a začátkem prosince jdeme s partnerem na krev a on na spermiogram, ale upřímně si myslím, že já budu mit vsechny hormony rozházené a chyba je na mé straně 😏 ale jsem ráda, že chodím na gynekologii, která se zabývá neplodností a řeší to hned a ne až po roce snažení
@Mišu111 mně doktorka řekla, že po roce mám přijít a začneme to řešit… no štve mě to. Rekla mi, že jsem mladá, že mám času dost… úžasně slyšet, opravdu 🙃
@Katie732
Jojooo a takto to bežně bohužel bývá, chápu do půl roka, ale pak bych to nechala na každém, vždyť rok je strašně dlouhá doba 🤦🏼♀️ ja byla mile překvapena, když nás objednal na vyšetření a chce to řešit hned.. také jsem počítala s tím, že máme přijít po roce..
Holky prosim o radu, mozna spis uklidneni. Mela jste nejaka v zacatku těhotenství (5tt) ruzovy vytok, pri brani utrogestanu? Snazim se uklidnit ze to muze byt jen z cipku… Ale nervy mam na pochodu.
na potvrzeni těhotenství jsem teprve objednana.
@Anonymní píše: Více
Pokud mas utrogestan na zavadeni, tak to ani nemusi byt ruzovy vytok z krve, ale z toho utrouse. Ja ho mela taky. Ten utrogestan je takovej zabarvenej trosku a jak vyteka ven, tak to vypada jako naruzovely vytok.
@Anonymní píše: Více
To me ani nenapadlo, ty tobolky jsou bile. Mam to na vlozce, pripadne po utreni proste ruzove na papire. A mam na zavadeni. O vikendu jsem zavadela vsechny tri davky ale pres tyden zkrz praci jen tu na noc.