Snažení 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
538
22.11.25 12:42

První menstruace po potratu

Mám na vás prosbu, prosím ty které si prošly potratem, mohli by jste mi odpovědět.
Dostala jsem první menstruaci po potratu za 5 tydnu, těšila jsem se, že to budeme moci začít zkoušet znovu, no jenže menses byl a je něco neskutecnyho, několik dní doslova jatka, pak nějaký den si rikam, jo už to bude končit. Jenže dneska je to 11 den a MS trvá a sice to nejsou jatka, ale je to dost.
Můj dotaz zní, zažil to někdo také? Jak se toto může řešit?
Obávám se, že doktor mi bude chtít nasadit antikoncepci, což si nemyslím, že nějak pomůže, až ji vysadim, budu mít rozhašený hormony ještě víc :?
Jsem z toho už vycerpana a smutná.
Moc děkuji těm kteří mi odpovi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.25 13:37

@bonsaj493
Tak to je mi líto, doufám že se ti to nezkomplikuje, už ti odepsali? Já měla včera kontrolu a mám zase asi 5 folikulů, punkce středa nebo čtvrtek, tak uvidíme

• Citovat
  • Upravit
144
22.11.25 13:52

@Abi2025 to je mi líto🥹to už se mi nelíbí … to už vážně bude chtít doktora 🤔už je to strašně dlouho… Hlavně neztrácej naději ❤️ ale chápu že tímto se prodlužuje čekání na další možnost…věřím že ti doktor pomůže a příští měsíc tu budeme napjatě čekat s tebou:smiling_face_with3_hearts:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2313
22.11.25 14:51

@A-NET-A ahojky, už si to úplně přesně nepamatuji ale měla jsem po clostilbegytu dva folikuly, byla to tuším středa a jeden měl 15 a druhý 17? Úplně jistá si nejsem a nemám teď u sebe zprávu. Jen vím že jsem ten den píchala ovitrel a v pátek dopo jsme šli na IUI. Dozrály asi oba protože tady mám půlroční dvojčata 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
22.11.25 15:00

@Lenka123981 Jee, tak to je pěkný!😍 😃 Tak snad mi to taky vyjde. Já totiž nemám problém s otěhotněním, ale spíš s udržením.. 🙄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2313
22.11.25 15:04

@A-NET-A byl to náš první pokus a tenkrát jsem si říkala že to bude jen náhoda kdyby to vyšlo.. No a vyšlo, taky jsem měla jeden neúspěch za mnou a rok a půl snažení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
22.11.25 15:14

@Lenka123981 My se snažíme přes dva a půl roku. Mám za sebou 5 potratu. Z toho to první těhotenství bylo mimodelozní a přišla jsem o vejcovod. Otěhotním vždy přirozeně, ale pak se to nedopadne. Tak chceme zkusit ještě toto. Když ty spermie budou „umyté“ tak třeba by to mohlo pomoct.. 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
22.11.25 15:20
@Petule155 píše: Více

Je to dlouhý kdyby to sláblo dobře, ale dneska je to celkem dost zase :,(
Takze proste půjdu, a doufám, že to půjde zastavit co nejšetrněji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
22.11.25 16:15

@Abi2025 ještě je šance že zítra to bude lepší ale stejně bych se nechala prohlédnout ať víš že je vše v pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
22.11.25 18:06

@Abi2025 Tak já už lehce začínám špinit takže to přijde zítra … bude opět přesná jako hodinky 🙄 😂a ty dej vědět jak to u tebe pokračuje… myslim na tebe ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rwk
392
22.11.25 18:15

@Abi2025
Ahoj kočko, to je nadeleni.
Je to zvláštní, ze to trvá tak dlouho.
Kdyz jsem byla pi interupci klasické, vse proběhlo hladce. Ale Ty jsi mela tabletu, ze?
I neteř po tom byla ok.
Mne to doktor nedoporučoval, ze hodně často se nevylouči vše a končí to stejne revizi. Trochu si myslim, ze Te na ni posle… :,(
Pokud usoudí, ze antikoncepce Ti to srovna, budiž.
Spis bych řešila tu intenzitu krvácení a jeste bych prubla jeden cyklus bez, jestli se to srovna a nechá Te.
Co nějaký ten kontryhel a tak?
Pokud to půjde.
Myslim na Tebe a dej vedet :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
22.11.25 18:38

@A-NET-A
A máte za sebou nějaká vyšetření?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
22.11.25 18:41

@Barbu.Au Máme za sebou snad vše co jde. Genetika, imunologicke, hormonální profily, spermiogram, hysteroskopii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
22.11.25 18:42

@A-NET-A A vše v pořádku jo? Vše jen náhody? A i tak dali něco na podporu po otěhotnění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
22.11.25 18:47

@Barbu.Au Ano, vše nám vyšlo naprosto v pořádku. Jsme oba zdravý a 100% kompatibilní.. teď naposledy jsem měla utrogestan bylo to biochemické a odešlo to hned s MS. Teď po IUI si budu taky nasazovat utrogestan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí