Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Abi2025 Ahoj, jak Ti je?
Ty to máš taky napínavý, hele ![]()
Máš Ascorutin? Boze, furt na Tebe myslim.
Spibeni fakt jen lehounce. Nic extra.
Myslis, ze by tohle byla nidace? ![]()
Ted vecer testy + ovu jsem zkusila🙈
@Rwk píše: Více
No asi fakt lepší, sice furt krvacim, ale už tak běžně, jen se bojím, že aby se to nerozjelo, to občas mám, že rikam jo dobry a pak to ještě začne, ale moc se modlím aby zítra to ustoupilo.
Jojo beru ascorutin 3×2 tablety, doktor poradil ještě Citron, asi pomáhá vít. C. snad ![]()
Jako dušíci tam jsou, ale asi stejné nebo? Co to špinění a teplota?
@Rwk
Ahojky, celou dobu to tady pročítám a pamatuju si tě už nějakou tu dobu
ty tvoje testy vážně nechápu, v příspěvku výše je ten spodní test úplná dálnice, tak co to má znamenat? Stále věřím, že se hcg rozjede
moooc držím palce, tohle musí být na nervy ![]()
No ty to teda mas divoky
pritom takovy pekny testy? Ja furt verim, ze to klapne, nekomu roste hcg pomalh a pritom je vse v poradku, drzim moc palce🙏🏽 ❤️
@bonsaj493 Čauky, tak jak pokračujete? Vyklubalo se z toho testu nakonec něco, nebo už máš objednanou kontrolu na utz na další IUI? Mě přišla MS přesně 4 den po vysazení norethisteronu, takže by jsme měli vše stihnout než chlap odjede, od včerejška stimuluji a v pátek mám první kontrolu ![]()
@Krakenova98
Ahoj, myslim, ze tohle by byl extrem, co píšeš.
Nevim, proc mi skáčou tak pěkně//… ![]()
Ms by byla nejmilosrdnejsi.
Vcera spineni, dnes 29 DC, ms nikde.
Břicho popichuje, prsa těžká, teplota ujde…
Jako ne to zvlastni to mas pravdu…ale ja spineni ve dnech kdy mela byt menstruace (a nebyla) mela asi 3 dny..
Stejne doufam ze to proste najednou vyskoci a klaplo to, myslim na tebe🙏🏽
@Rwk vyzkousej jeste testy od dr max, taky ty obycejne prouzkove. Nedelaji falesne duchy, a nemaji tolik barviva. ![]()
@Rwk i na tech dr max? Aha…
A tusis kolik dni jsi po ovulaci? Mozna jsi to nekde driv psala, ale nez bych to vse procetla…
@Rwk U tebe bude opravdu problém se všemi testy, testy reaguji na nejaky hormon, který neni těhotenstvi, podle výsledku krve. Proto možná máš ty testy pozitivní každý měsíc. Takhle přesně to měla tady ve skupince jedna paní, ze kazdy měsíc měla tohle. Tak možná pro vás bude každý měsíc předčasné testování takhle zblázněné.
@Rwk
Nebereš nějaké léky které by mohli reagovat na TT? Nebo to může způsobovat i cysta, budu držet palce at je to těhotenství, já měla 7 dní po transferu 5 denního embryjka takže vlastně 12 DPO taky jen slabou čárku, která mi připadala že ani moc nesili, az tak za 3 nebo 4 dny pořádně povyskocila, tak uvidíš
@Anonymní píše: Více
Je to mozne…
S testováním jsem netrpeliva, pravda.
Ale kdyz sedí i teploty, dip, špinění…
@Anonymní píše: Více
Ahoj, ne ne, neberu. Jen ascorutin, listovku, magnezium. Čím jsi testovala?