Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Petule155 píše: Více
To teda, ja mela radost, že jsem dostala ms po tom potratu, a pak se modlila ať už to skončí, a vážně to vypadá, že končí ![]()
Ale jestli to máš dostat až v neděli, tak bych taky ještě čekala, ale máš dlouhou lutealni fázi ne? ![]()
@Rwk píše: Více
Jsem tak ráda, že to končí ![]()
Dělám ve zdravotnictví, akorát z oddělení půjdu na sál, což je hodně zodpovědný náročný a uplne mimo mě
takze to bude něco, jako vážně bych ráda, kdyby se to povedlo co nejdřív, ale nebudu si dělat žádné plané naděje, přijde to určitě ![]()
No já jsem fakt na tebe zvědavá ![]()
Ty jo, ale už jsi dost dpo ne? To už by mělo sílit ne? ![]()
@Abi2025 Spis si říkám, jestli se neposunula ovu, nebo oplodnění vajicko na poslední chvíli, pozdější uhnizdeni, nebo se něco chytlo a pustilo. Treba jsem trochu hormonů mela a krev uz to nechytla.
Chudák GPT, je uvařený
![]()
Jeee, tak Ty jsi z oboru, takze kovářova kobyla😅 🙈
No jsem, ale bohužel to není nějaká výhra, tyhle věci jsou tak individuální, že je to fakt jedno a taky jsem jen člověk ![]()
Chat GPT tvůj nejlepší kamarád momentálně, jaký na to má názor? ![]()
@Abi2025 Ja prví menstruaci taky z toho masakru přešla do špinění skoro hned 😅obvykle u mě 14 dní přesně 😅
@Rwk stalo se to mě ale test jsem měla výrazný 🤷♀️ 🙈dr říkal že to bylo asi špatné uhnízdění 🥹a to jsem i malinko špinila při nidaci 🙈 ale hold se to nepovedlo… teď zatím žádná nidace tak si moc velké šance nedávám … při prvním povedeném těhu jsem měla nidaci že jsem si myslela že jsem to dostala…🤷♀️
@Abi2025 @Petule155
Ahoj holky, tak u me se spouští karantena 30DC
![]()
Alespon mam klid uz.
Myslím na vas!
Abi, doufám, ze dnes je zase o kus lepe🙏 :smiling_face_with3_hearts:
Nekecej, ale zase alespoň nemusíš čekat, a proste to tak je. Jen nechápu co ti furt dělá ty duchy ![]()
Takze ted můžeš vydechnout a bude dobře ![]()
Ja se cítím dobře, dneska to dle mého skončí uplne, díky bohu, takže mi spadl kámen ze srdce, že bych musela na injekci, jsem ráda ![]()
@Rwk teda to nechápu ty testy🤷♀️ ptala jsi se doktora čím to může být?
Jinak teda přemýšlím že se budu muset testnout dřív 🙈 udělala se mi boule na čelisti a myslím že je to od zubu🥹 nevim jestli tohle vydržím do pondělí 🙈a kdyby mi chtel náhodou udělat rentgen tak abych věděla … otázkou je jestli nebude fakt lepší to vydržet až do pondělí … kdyby náhodou 🤷♀️
@Petule155 píše: Více
Jestli v neděli budeš 14dpo, tak jsi dneska 11dpo ne? A myslím, že kdyby něco bylo, malinko to půjde vidět. Já měla ducha 8dpo, a 11dpo už musí být.. ale záleží na tobě ![]()
@Petule155 @Rwk
Tak asi bude ten konec delší, zase trochu krvacim, ale tak snad brzy… doufám, ze to nebude nekonečný příběh ![]()
@Abi2025 máš pravdu to ano dnes 11 dpo takhle jsem brzo nikdy netestovala🤭dnes ho koupím a udělám zítra než pojedu k zubaři 😅