Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Tak ten jsem nemela, ale tak asi to bude dost podobne 🤷🏻♀️
Ja asi plasim zbytecne. Ale po dvou zmlklych těh. ty nervy proste pracuji ![]()
Ahoj, já tenkrát pri těhotenství taky zaspinila, bylo to trochu víc než jen růžové, už si to úplně nepamatuju, ale myslím že to bylo v době kdy jsem ještě brala progesteron a jela k doktorovi a ten mi řekl že v době, kdy by v běžném cyklu proběhla menstruace je špinění celkem časté a neškodné, já už měla teda po potvrzení srdíčka a opravdu to bylo vše v pohodě, držím palce at to dobře dopadne, kdy máš kontrolu?
@bonsaj493
Ahoj, tak jak je? Budete v tom lednu hned teda řešit ivf nebo ještě zkusíte to IUI co jste chtěli teď? To čekání je hrozné, že? ![]()
Naprosto chapu, ja mela po dvou spontannich potratech a jednom zamlklem. Takze si ty nervy dokazu predstavit. Verim, ze tentokrat bude u tebe vsechno dobre 🙂 🍀
Moc diky za uklidneni. Nakonec jsem byla ted odpoledne tak uff. Vse vypada ok, byl videt gestacni vacek v deloze. HCG je vysoky az az. Tak snad uz to bude dobry. ![]()
Ahoj holky, dnes jsem 12DPO, MS má přijít zítra. Dneska jsem si dělala test (ne z ranní moči ale už docela zředěné) a tam tohle. Na foto je to méně vidět než ve skutečnosti. Je to Intime, zatím mi nikdy falešného ducha neudělal ale mám celkem strach, pochopitelně. Vidíte to taky nebo už mi úplně hrabe?
@el.leanor21 těmi 12dpo jsi si jistá? Každopádně to taky vidím! ☺️
@Ddd25 píše: Více
No nejsem
ale vis jak to je, přibližně
myslíš že jsem víc nebo min? ![]()
@el.leanor21 tak ono tady v této chvíli asi nemá vůbec smysl hodnotit intenzitu čárky, navíc ne z ranní moči
moc ti přeju aby to sílilo a bylo to tam
![]()
A co presne to mate? Ja mela progesteron besins a byt tobolky vypadaly bile, tak po lepsim prozkoumani byly takove do bezovo ruzova proste 🙂