Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já to tam vidím, a ani se nemusím snažit
jinak já dnes dělala další test a čárka sílí i z denní moči ![]()
@el.leanor21 Tak to je super. To vypadá pozitivně.
.. ja to dneska kašlu a zkusím až zítra. Byl by to fajn dárek na Vánoce, ale raději se na to moc upínat nebudu.
Přijde mi, že na 12 DPO je to fakt pidi duch, ale zase před tím jsem si dělala vždycky mamatesty a ty mi přijdou, že asi v sobě mají víc barviva a jsou čárky výraznější.
@WaspSalander jop mamatesty jsou výraznější. Ale teď jestli bude hcg stoupat tak to bude každým dnem lepší, na taky měla včera ducha a dneska už je tam čárka bez jakýchkoli dohadů
tak dej pak vědět, jsem zvědavá ![]()
@Anonymní píše: Více
Nejspíš to zkusíme, stejně bych léky tak či tak v termínu MS měla vysazovat
. A nemyslím si ani, že to vyjde, jsme spíš adepti na IVF si myslím… Ale tak nechám to osudu
. Ovulační test svítí, takže večer je plán jasný
. A držím palce, ať embryjka vydrží!
@el.leanor21
Taky bych řekla ze vylezl.
Dneska by to mělo byt 14 DPO.
Sice mi přijde slabá, ale budu už mírně optimistická ![]()
Co ty? Testovala jsi ještě dneska?
@WaspSalander tohle je krásně vidět už rozhodně více než předtím
testovala a sílí takže je to asi jasný
jsem strašně unavená a pobolivaji mě prsa ale žádná hrůza, jinak zatím cajk. Doma už si to oznámila nebo čekáš na dálnici?
Přítel už to ví.
Snažíme se už rok a mam za sebou dvě biochemické těhotenství.
Minulý měsíc jsme byli na konzultaci na IVF s tím, že mi jen vzali krev a měli jsme se další cyklus před ovulaci objednat na ultrazvuk a přítel na spermiogram, takže by bylo super kdyby už jsme tam nemuseli ![]()
Takže to zas budou nervy, ale doufám, že tentokrát se to udrží.
Co ty? Ty si to oznámila?
Holky u mě dnes 11dpo a takhle ❤️ ale po biochemku v září mám teda hroznej strach
@Ddd25 gratuluju. To vypadá moc pěkně. Budu mít strach s tebou, já mám biochemko jedno v červenci a druhé v září.
Snad nám to vyjde. ![]()
Na gyndě mi posledně říkala, že kdyby to vyšlo, že ji mám zavolat a napíše mi nějaký progesteron… tak třeba by ti taky pomohl, jako prevence…
Ale říkala, že ty biochemka se prostě dějí a že nic špatně být nemusí … tak nevím…
Ale držím palce ![]()
@WaspSalander ještě ne, ale chystám se na to
my tomu nechávali volný průběh takže on to sice čeká, ale nemluvili jsme o tom. A test mu chci ukázat se stejně silnou čárkou protože on mi je schopný říct že tam nic nevidí ![]()
@WaspSalander já progesteron beru, LF mám totiž jen 7dní, takže to bylo bez šance. Ale obecně je to za mě lepší, když už nějaké biochemko proběhlo.
Po tom biochemku mi našli velký polyp a v minulém cyklu mi ho odstranili, takže nezbývá než věřit, že za to mohl on a teď to bude dobré
teď je to 9.cyklus co se snažíme
@Ddd25 Na 11 DPO mas ale krásnou čárku a vypadá to hodně dobře.
Budu držet palce, stejně to asi neovlivníme.
Ten strach a čekání aspoň na první kontrolu jsou fakt hrozný.
Já minule testovala každý den jako magor a pořád googlila nějaké info o už mi fakt hrabalo. A stejně jsem si tím nepomohla. Tak se budu snažit hodit do klidu a jenom doufat.
Kdy budeš volat na gyndu?
@WaspSalander jak říkáš, taky jsem vše extrémně googlila😅 tentokrát už aspoň nemusím 😃
Musíme věřit ❤️
Můj doktor objednává až po ukončeném 8tt a do toho ty svátky tam.. poslední ms jsem měla 1.11., takže to vypadá na kontrolu až po novém roce. Volat budu asi jak mi dojde progesteron co mám a rovnou se objednám, takže až tak za týden nejdřív.
Ty?
@Ddd25 No tak to bych nevydržela asi
.. mě minule objednala na gyndě v 7. Týdnu a říkala, že v 7 už by mělo jít vidět všechno.
Tak chci zkusit test ještě v úterý a když bude čárka už silnější, tak zkusím zavolat a doufám že mě objedná před svatkama nebo mi jebne ![]()
@bonsaj493
Tak to je na prd a jak jste se rozhodli? Budete zkoušet doma, nebo pockate? Punkce celkem dobrý, na to jake mám AMH, byli 4 folikuly, 4 zrale vajíčka a dnes volali že 3 se oplodnili a to čtvrté má zatim jen jedno prvojadro, takze uvidime jestli se ještě chytne nebo ne, budou volat v pondělí a ve středu by měl být transfer, jestli něco bude, mě se toho 3 dne přestávají embryjka vyvíjet, ale kdyby náhodou byli 2, tak dáme obě dvě a dej se vůle boží