Snažení 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
200
3.12.25 07:47

Ahoj holky, vše čtu a gratuluji k těhotenství 😍 přidávám se k vám, včera jsme měli jít na testy a partner na spermiogram. V pondělí jsem si zkusila test (cca 10dpo) jen kdyby náhodou a ono to vyšlo, dokonce to ukázal i digi 🥹 včera jsme jeli tedy k lékaři s tím, že mám pozitivní test, spermiogram se nekonal a dr dokonce viděl vaček 🥹 🙏🏻 pořád to nechápu, dle lékaře je těhotenství starší. Držím nám všem palce ať je vše v pořádku a máme ty nejkrásnější Vánoce. První dva testy jsou z pondělka, třetí včerejší s poslední dnešní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
3.12.25 07:59

@Ddd25 jo to úplně chápu … já si furt ohmatávám prsa, jestli jsou ještě citlivé a jestli náhodou nejsou citlivé míň 😂 🫣

A ja si tak trochu myslím, že mi to vrací karma. Před rokem jsem si říkala “ jo jdem si udělat mimčo, do dvou měsíců je hotovo”
Vůbec jsem si nepřipouštěla, že to nemusí jít hned nebo můžou být problémy.
Ale myslím, že už jsem se vytrestala dost a teď už chápu že je to dar a jsem rozhodně pokornější.

Tak mi nezůstává než doufat … a snažit se počítat s obojím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
3.12.25 07:59

@Mišu111 Tomu říkám načasování :-) moc gratuluju a držím palce :-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
3.12.25 08:01

@Ddd25
Přesně tak 😃 tomu říkám osud. Teď to jen psychicky dobře zvládnout, moc se nepozorovat a nejlépe se vyhnout nevolnostem 😃 🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
3.12.25 08:02

@Mišu111 Gratuluju, super vánoční dárek a držím palce ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
3.12.25 08:02

@WaspSalander to dělám taky :D :D :D

to si tak nesmíš říkat, tohle jsou věci, co si nikdo nezaslouží :(

Ale taky si říkám, že už jsem si se vším vytrpěla dost. Navíc zítra je to přesně rok, co mi umřela mamka, takže je to pro mě teď ještě i citlivé období po této stránce.

Jak říkáš, nezbývá než doufat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
3.12.25 08:03

@WaspSalander
Moc děkujeme 🥹 😍 snad bude vše v pořádku s prcek se udrží🙏🏻 dr.mi dal pro jistotu progesteron bensis, tak od včera zavádím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1213
3.12.25 10:39

Ahoj holky se kterými jsem si tady psala, dnes zhruba pět dní zpoždění, test je myslím jasný :) v pondělí budu volat dr :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
3.12.25 12:28
@Anonymní píše: Více

Asi bych pod anonymním příspěvkem neřešila ostatní. Vím o kom mluvíš a ta dotyčná uvedla důvod proč tomu tak je, tak bych to tu dále neprobirala pořád dokola. Myslela jsem si že se jedná o dotaz k tvému případu, proto jsem odpověděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
4.12.25 08:03

Ahoj holky. Jsem dnes 11DPO. Brala jsem Clostilbegyt + Ovitrelle a jsem pk IUI..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
4.12.25 08:05

Přijde mi, že jak jsem tu fotku přidala tak tam není nic vidět..🫣 přitom v reálu tam je duch a je vidět i na fotce v telefonu.. 😩 😩

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
4.12.25 08:07

@A-NET-A Vidím, ale nemůže to být ještě pozůstatek Ovitrelle? Netestovala jsi jak mizel abys věděla, že už byl test bílý a teď by to mohlo začít sílit? Držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
4.12.25 08:09

@Barbu.Au To mě ani nenapadlo.. testovat zda zda tam není. Ovitrelle jsem si pichala před 13dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
4.12.25 08:29

@A-NET-A Jo tak to už by asi být nemusel. Nějak jsem si říkala před 11 dny, ale to je DPO :mrgreen: Tak snad je to na dobré cestě, moc držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.12.25 08:33

@A-NET-A Ja mam Ovitrelle v moci 14 dni po injekci. :? Tak přeju ať to není tvůj případ. Uvidíš podle zítřejšího testu jestli sílí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex