Snažení 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
144
8.12.25 14:53

@Abi2025 teda takže zatím jsi to měla dost náročné viď🤷‍♀️ 🙈 ale jak bude stromeček 🌲 tak to přijde ☺️já vůbec nevim v jaké fázi jsem 🙈nálada byla na bodu mrazu, takže snaženího moc nebylo…🙈a ovu testy jsem nedělala… takže se nechám překvapit… ale alespoň nebudu zklamaná když to neklapne, protože vím že jsme tomu moc nedali 😀 🙈
To tvé špinění je divné …🤨snad se jen dočištuješ a příští měsíc tu spolu budeme vyhlížet // čárky 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
8.12.25 17:15

No vidis, ale každý říká, že je lepší neřešit a v zaveru stačí jeden sex okolo ovu a povede se :)
Tak se u tebe necháme překvapit, ale ráda bych už příští rok lovila duchy :D
No prostě aby vše bylo ok, je to divný to špinění, takže uvidíme co na té kontrole v pátek.
Ale vidím, že naladicka není moc skoro nikde :) všude čtu ze tento rok byl zátěžový, což u nás byl masakr, a to neříkám jen ohledně snažení, ale celkově mnoho změn. Takže čekám rok 2026 :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
8.12.25 19:35
@Anonymní píše: Více

Tak bohužel. 😕 Sice byl předtím duch, ale dnes jsem to dostala. Používám ty mamatesty. Poradíte mi, které testy nevytvářejí falešné duchy? Nerada bych měla zase v sobě pocit naděje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
8.12.25 19:45

@Abi2025 jj to máš pravdu… teď slyším ze všech stran, že málo kde je vánoční pohodička…🙈takže jsem se hodila do klidu a přežiju ještě 14 dní v práci a pak snad přijde podička i u nás 😀 Příští rok snad bude lepší u nás všech ❤️ :smiling_face_with3_hearts:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.12.25 20:17

@Tess55 Dr max, Livsane z Benu lékárny.

• Citovat
  • Upravit
144
9.12.25 06:37

Holky, prosím co používáte za těhotenské testy a ovulační testy? S čím jste spokojeny a nevyhodnocuje vám to špatně? ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
9.12.25 07:12

@Tess55 Těhotenské: Dr.Max, Mamatest a pak jsem měla Prewiev i z Aliexpressu a Ovulační: Dr.Max, z Aliexpressu. Ale z Benu jsem měla také TT i OT.
Vyhodnocovaly všechny dobře, na falešný jsem netrpěla no. Ale Dr.Max a Livsane mají méně barviva, tak nejsou moc vhodné na extra brzké testování.
Ale zrovna cykly, kdy se úspěšně zadařilo, jsem nezachytila pozitivni ovulační testy 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
9.12.25 08:33

@Tess55 ovulační livsane - za mě nejlepší. A těhotenské mama testy, nikdy ani náznak čárky, když jsem těhotná nebyla. Nevím čím to je, že někomu ukazují falešně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
9.12.25 09:13

@Tess55
Obojí mamatesty :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
9.12.25 09:15
@Petule155 píše: Více

Určitě bude, těším se :)
Na tu práci moc ne, ale alespoň člověk nebude mít čas myslet nad blbostma :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
9.12.25 09:51

Ovulace

Dobrý den, mám takový dotaz. Od února neberu antikoncepci, menstruaci mívám 4 - 6 dní. Už čtyři měsíce si měřím ovulaci zhruba 12.,13.,14. a 15. den cyklu. Nikdy mi nevyšel pozitivní test na ovulaci. Menstruace mi skončila 2.12, od 4.12. si dělám testy na ovulaci a až dneska 9.12. mám první pozitivní test. Je tohle normální po vysazení antikoncepce, že tak dlouho trvá, aby jsem začala znovu ovulovat? Doufám tedy, že je pozitivní.

Děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3982
9.12.25 10:02
@Mich1111 píše: Více

Pokud dobře počítám, tak máš 15 DC pozitivní test, to vůbec není pozdě :). Běžně jsem mívala i 20 DC pozitivní (poslední cykly okolo 18). Možná ji jen poprvé máš tak brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.12.25 13:12

Ahoj holky,
prosim vas, predevcirem jsem mela naprosto pozitivni ovulacni test, kontrolni carka uplne svitila a ja mela vsechny priznaky, co k ovulaci patri. Vcera jsem opet testovala, ale na tom ovulacnim testu jiz byla jen pidi slaba carka. Testovala jsem cca ve stejny cas. Jak je mozne, ze behem ani ne 24 hodin carka skoro vymizi? To znamena, ze ten den po pozitivni carce nastala ovulace? A byla vetsi moznost otehotnet?

• Citovat
  • Upravit
882
9.12.25 13:13
@Anonymní píše: Více

Jakmile je, už test negativní tak to znamená, že ovulace již proběhla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
10.12.25 09:47

@Ddd25 Ahoj. + všechny ostatní, které jste teď měli pozitivní test.
Tak mě zajímalo, jak to s vama vypadá a na kdy vás objednali?

Já bych měla jít na kontrolu teď v pátek v 6 týdnu. Doufám, že bude všechno v pořádku. Test vypadá dobře, tak mi to trošku dává pozitivní náladu, věřit, že to snad bude dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí