Snažení 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
252
10.12.25 10:54

@WaspSalander Ahooj :) test je parádní :) Já mám v plánu udělat asi zítra poslední test a pak děj se vůle boží.

S kontrolou budu držet palce, dej vědět :-) Mě objednali až na 8.1. což mi vychází na nějakých 9+4, tak nadšená nejsem, ale co nadělám :-D

Jak se cítíš? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
10.12.25 11:14

@WaspSalander moc moc gratuluji drž se a ať vše dobře dopadne. Já čekala na kontrolu až někdy do 8 týdne
Protože jsem se bála, jak na tom bude srdíčko a tak

Předtím jsem měla ZT

U tebe test nádherný
Dej vědět :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
10.12.25 12:14

@Ddd25 kdybych měla čekat do ledna tak mě asi klepne 😄 ale zase pak nebudeš muset čekat tak dlouho na tu druhou kontrolu. Teda nevim kdy se chodí na druhou … jestli až ve 12 týdnu … tak to má i svou výhodu.

A děkuju. ❤️ jinak se cítím dobře. Břicho už mě bolet celkem přestalo a jediné co tak jsou citlivé prsa. Co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
10.12.25 12:19

@Sara562 Moc moc děkuju. :srdce:

ZT se taky celkem bojím. Předtím jsem měla dvě biochemické těhotenství, ale tak daleko jsem ještě nedošla a čárka na testu byla taky tak poloviční. Tak snad to třetice všeho dobrého.

Doufám, že už půjde vidět srdíčko, nebo zase budu v nervu. 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
10.12.25 12:19

@WaspSalander mě taky málem kleplo když mi řekla termín 😃 ale říkala jsem si, hlavně ať tam nemusím akutně dřív s nějakým problémem🙏🏻 (samozřejmě prý kdyby něco, mam dorazit kdykoliv)

Mně konečně přestaly být velké moje podprsenky😂 a prsa teda cítím dost. Břicho mě pobolívá - ne křeče, ale táhne mě spíš podbřišek, chvilkama je to docela intenzivní. A občas mě chytne šílená bolest beder.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.12.25 17:44

Zdravím, přišla jsem si k vám pro radu. S přítelem se snažíme již cca rok o druhé mimi. Ale po prvním porodu se mi rozhodila ms a kvůli krátkým cyklům a častým Ms a špinění mi doktorka napsala duphaston. Ten jsem již dobrala a v říjnu vysadila. Listopadu přišla ms normálně, ale nyní ne. Již 9 dní občasně špiním a velmi slabě krvacím, spíše jen při utření jinak nic, tak hnědě nebo lehce růžově. Sem tam mě i pobolívá břicho, tak jsem vždycky čekala, že se to rozeběhne do ms a ono nic. Ms bych už dostat pravděpodobně měla, ale přesně ovu tento měsíc nevim. Jsem 34 dc, ale stále si říkám, ze se hormony dávají dokupy po vysazení duphastonu. Zkoušela jsem pro sichr i tt a dopadl takhle. Mammatesty pro mě úplně nejsou vypovídající, protože dělají duchy často. Zkoušela jsem i Mammatest comfort o hodinu později a tam již nic nebylo. Takže co myslíte? Máte některá zkušenost se spožděním skrz vysazení? Je mi to divný, protože jsem právě čekala opak. Nechci si dávat naděje na těhu, ale kdyby přece jenom…

• Citovat
  • Upravit
11.12.25 04:45

Dobrý den, přišla jsem si k vám pro radu, takhle vypadají moje testy průběžně za 1 týden, nevím jestli blbnu ale vidím čárku na všech 3.
MS nedorazila celý listopad ani teď v prosinci
Byla jsem u lékaře a ten na ultrazvuku nic zatím neviděl. Předem děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
11.12.25 07:07

Poslední testy, jsem 22dpo a teď už jen čekat na leden na 1.kontrolu ❤️ ten strach je pořád neskutečnej, všem vám ale přeju, abyste co nejdřív mohly prožívat to stejné ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
11.12.25 07:19

@Ddd25 já ti to tak přeju :srdce: na kontrole bude všechno určitě v pořádku a navíc už jistě půjde vidět srdíčko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
11.12.25 07:24

@baru1525 moc děkuji ☺️ to si říkám taky ☺️

Jak jste na tom teď vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
11.12.25 07:30

@Ddd25 u nás nic moc, manžel měl špatný spermio, takže čekáme do února na další. Samozřejmě se snažíme mezi tím, ale zatím nic. V tom únoru ale kdyžtak už půjdeme na kliniku a uvidíme co dál :kytka: teď kupujeme letenky na lednovou dovolenou, tak se třeba zadaří ještě předtím 😅
(P. S. říkala jsem, že váš prcek určitě čekal na přestěhování do domečku 😁)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
11.12.25 07:37

@baru1525 s tím spermiem naštěstí jde nějak pracovat a holky kolikrát i tak otěhotněly 😌 ale je fajn, ze to řešíte
Tak třeba ta dovča že? Takový to klasický klišé, ale vyloženě to spoustě lidem funguje, tak budu drzet palce😃

Je to tak! 😂 :srdce: akorát v pokojíčku má skladiště, ale to ho asi netrápí 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1213
11.12.25 07:40

@Ddd25 čauky, tyjo tebe si pozvali až na leden? To jsou Teda čekačky :D já jsem cca stejně jako ty a jdu teď v úterý… To bych měla být 6+3, i s prvním jsem tak nějak byla… Tě budou přes vánoce akorát napínat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
11.12.25 07:47

@Ddd25 také jsem byla poprve v 8t sice to bylo dlouhé, ale bylo krásně vidět srdíčko. Bát se budeš celé těhotenství. Já se pak bála screeningu to mi vyšlo velké riziko downa tak jsem nechala dělat nipt tam vše negativní a teď se zase bojím 2 screeningu. Držím palce ať je vše u tebe na jedničku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
11.12.25 07:53

@el.leanor21 @sobtik
mně vychází na nějakých 9+4 první kontrola :D ale tak stejně to samotnej průběh neovlivní. Pak to zas budu mít o to blíž na další kontrolu :D (snažím se hledat pozitiva :D )
Tak držím palce ať je vše v pořádku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital