Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ddd25 to jsme si říkali poslední asi 4 dovolené právě a pořád nic 😔
Tak pokojíček nebude potřebovat ještě tak dva roky, že jo
hlavně, že ho má. ![]()
Tak ja jdu zítra holky a budu teprve 5+5. Jsem si myslela, jestli už neuvidím srdíčko … ale to bude ještě možná brzo co?
@WaspSalander myslím, že rozhodně nemusíš být rozhozená, když tam žádné nebude. To je fakt dost brzo ☺️
@Ddd25 Jo děkuju. Uz jsem se psychicky připravila na obě varianty. 😄
@WaspSalander to je zas pro změnu hodně brzo, ale zase když tam nebude nic to neznamená
držím palce a pak napiš jak to dopadlo ![]()
Ahoj holky tak po roce a půl od vysazení HA a snažení o miminko, běhání po doktorech, brání různých doplňků, úpravy stravy a před třemi měsíci návštěvy CAR, zjištění PCOS vidím podruhé v životě pozitivní ovulační test Už jsem tedy 20 den cyklu. Takže plán na večer a další dny je jasný
![]()
Mám radost, že už se to někam posouvá a beru to jako část úspěchu. Tak snad bychom se mohli dočkat už i těch dvou vytoužených čárek na těhotenské testu.
Ahoj, ja jsem dnes 6dpo, první cyklus s utrogestanem. Je tu někdo podobně? Kdy plánujete zkoušet test? Tento týden se tak šíleně vleče!
Jinak k těm srdíčkům, já v obou těhu byla 5+5 a při obou kontrolách srdíčko bylo. Ale je to takové hraniční asi, rozhodně když ještě nebude, tak to nic neznamená.
@Link11 píše: Více
Ahoj, to je skvělá zpráva ❤️, mám také PCOS a beru duphaston takže díky tomu mám krátké cykly a s nim mi to vychází vždy 32DC a teď poprvé 34DC. Kdy bych měla začít měřit ovulaci? Kdy si ji začala měřit ty? 😊 Případně jaké doplňky a jak si stravu upravila?
@Tess55 píše: Více
Já bych začala jeden cyklus měřit od začátku, kupuju testy na Aliexpressu, je to velký balík za pár korun a jsou opravdu super
. A pak už to vychytáš. S délkou 32-34 dní ji budeš mít možná okolo 18-21 DC, já to takto mívám a mám stejně dlouhé cykly. Ale taky nemusíš mít ovulaci vůbec, ten utrogestan vůbec nezaručuje, že probíhá… Nechceš se někdy objednat na folikulometrii?
Jo a taky pozor, když se utrogestan nasadí před ovulací, zablokuje ji a vůbec nemusí probíhat. Lepší je zachytit ovulaci a až PAK nasadit utrogestan.
Dobré rano holky po delší odmlce jdu zase mezi vás. A hned vám posilam dnešní ranní test. Dneska 11DPO co myslíte? ![]()
Ahoj holky, tak já se s vámi loučím, 11 dní po transferu a test bílí, bylo to naše poslední ivf, takže už končíme, mám z toho smíšené pocity, jednou si říkám, že už se těším do práce a že to tak prostě má být a jsem vděčná alespoň za jedno zdravé dítě, potom mě zase přepadne smutek, že už to znovu nikdy nezaziju, doufám že si to nějak sedne, no musí co se dá dělat
přeji vám všem zdravá miminka a krásné svátky a děkuji že jste mi tu radili když jsem potřebovala ![]()
@bonsaj493 píše: Vícejaké testy tam kupuješ?😊 Já jsem si ovulaci ještě nikdy neměřila, ale jedno vím, že při návštěvě v září mi řekl, že ovulace již proběhla. Takže by mohlo k ovulacím docházet, ale je mi jasné, že někdy proběhne a někdy ne.