Snažení 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
107
11.12.25 07:55

@Ddd25 to jsme si říkali poslední asi 4 dovolené právě a pořád nic 😔
Tak pokojíček nebude potřebovat ještě tak dva roky, že jo :D hlavně, že ho má. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
11.12.25 08:43

Tak ja jdu zítra holky a budu teprve 5+5. Jsem si myslela, jestli už neuvidím srdíčko … ale to bude ještě možná brzo co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
11.12.25 09:01

@WaspSalander myslím, že rozhodně nemusíš být rozhozená, když tam žádné nebude. To je fakt dost brzo ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
11.12.25 09:07

@Ddd25 Jo děkuju. Uz jsem se psychicky připravila na obě varianty. 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
11.12.25 09:40

@WaspSalander držím palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1213
11.12.25 12:55

@WaspSalander to je zas pro změnu hodně brzo, ale zase když tam nebude nic to neznamená :) držím palce a pak napiš jak to dopadlo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
11.12.25 16:09

Ahoj holky tak po roce a půl od vysazení HA a snažení o miminko, běhání po doktorech, brání různých doplňků, úpravy stravy a před třemi měsíci návštěvy CAR, zjištění PCOS vidím podruhé v životě pozitivní ovulační test Už jsem tedy 20 den cyklu. Takže plán na večer a další dny je jasný :D :lol:

Mám radost, že už se to někam posouvá a beru to jako část úspěchu. Tak snad bychom se mohli dočkat už i těch dvou vytoužených čárek na těhotenské testu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
11.12.25 17:37

Ahoj, ja jsem dnes 6dpo, první cyklus s utrogestanem. Je tu někdo podobně? Kdy plánujete zkoušet test? Tento týden se tak šíleně vleče!

Jinak k těm srdíčkům, já v obou těhu byla 5+5 a při obou kontrolách srdíčko bylo. Ale je to takové hraniční asi, rozhodně když ještě nebude, tak to nic neznamená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
12.12.25 05:21
@Link11 píše: Více

Ahoj, to je skvělá zpráva ❤️, mám také PCOS a beru duphaston takže díky tomu mám krátké cykly a s nim mi to vychází vždy 32DC a teď poprvé 34DC. Kdy bych měla začít měřit ovulaci? Kdy si ji začala měřit ty? 😊 Případně jaké doplňky a jak si stravu upravila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
12.12.25 05:30
Ahoj holky, budu ráda když mi dáte také radu k tomuto dotazu. 😊
@Tess55 píše: Více
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3978
12.12.25 06:27

Já bych začala jeden cyklus měřit od začátku, kupuju testy na Aliexpressu, je to velký balík za pár korun a jsou opravdu super :lol:. A pak už to vychytáš. S délkou 32-34 dní ji budeš mít možná okolo 18-21 DC, já to takto mívám a mám stejně dlouhé cykly. Ale taky nemusíš mít ovulaci vůbec, ten utrogestan vůbec nezaručuje, že probíhá… Nechceš se někdy objednat na folikulometrii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3978
12.12.25 06:29

Jo a taky pozor, když se utrogestan nasadí před ovulací, zablokuje ji a vůbec nemusí probíhat. Lepší je zachytit ovulaci a až PAK nasadit utrogestan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1588
12.12.25 06:34

Dobré rano holky po delší odmlce jdu zase mezi vás. A hned vám posilam dnešní ranní test. Dneska 11DPO co myslíte? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.12.25 06:51

Ahoj holky, tak já se s vámi loučím, 11 dní po transferu a test bílí, bylo to naše poslední ivf, takže už končíme, mám z toho smíšené pocity, jednou si říkám, že už se těším do práce a že to tak prostě má být a jsem vděčná alespoň za jedno zdravé dítě, potom mě zase přepadne smutek, že už to znovu nikdy nezaziju, doufám že si to nějak sedne, no musí co se dá dělat :mrgreen: přeji vám všem zdravá miminka a krásné svátky a děkuji že jste mi tu radili když jsem potřebovala :mavam:

• Citovat
  • Upravit
144
12.12.25 07:26
@bonsaj493 píše: Více
jaké testy tam kupuješ?😊 Já jsem si ovulaci ještě nikdy neměřila, ale jedno vím, že při návštěvě v září mi řekl, že ovulace již proběhla. Takže by mohlo k ovulacím docházet, ale je mi jasné, že někdy proběhne a někdy ne.
Jinak kupujete tam i těhotenské testy?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital