Snažení 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
144
7.12.25 05:41
@Anonymní píše: Více

Vypadá to skutečně na ovulaci 22 DC, teď bych měla být 12DPO. V 10 a 11 jsem dělala testy a úplně negativní. Dneska jsem dělala test a už od začátku tam vylezl opravdu hooodně slabá čárka ducha. 🙈 Buď se mi to jenom zdá a nebo to začíná. Použila jsem test od mamatest. Tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.12.25 05:48

@Tess55 Zkus rovnou další test, aby sis ujistila, že se nejedná o falešný výsledek, takových čárek jsem měla spoustu už a vždy do dalšího dne testování jsem si dělala naděje. Mama testy tohle občas dělají. Zkus další a ať je tam další čárka :palec:
Namáčet ale málo, nesmí se namočit nad rysku. Držím palce.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.12.25 07:53

Jsem už bezradná…
cca před 3 dny jsem si zkusila udělat test, nějaký tušení jsem měla tak si říkám zkusím to( 3 dny před očekávanou MS)
A měla jsem tam ducha… tak jsem si říkala počkám zda přijde MS, pobolívalo mě břicho opravdu jako když to mám dostat každou chvíli, ale tak jinak než normálně, jinak mám hrozný bolesti když mám MS. A dnes ráno jsem si řekla že si udělám test znovu, atm vím co a jak zda čárka zesílí… jenže zeslábla a přišla MS… mám to brát jako, že se to nepovedlo nebo jak, napadlo mě zavolat Dr, ale zas tam volat jako říkám si snad to není nic vážného..
Poradíte mi holky? Stalo se to někomu🥺 🥺 🥺 děkujuuu🫶🏼

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.12.25 08:35

Buď ta čárka byla falešná, někdy se může stát, nebo možná biochemko, doktorovi bych určitě nevolala, test negativní a přišla MS, co by ti asi tak řekl, přeji hodně štěstí na příště, vím jak je to čekání náročné :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.12.25 08:37

Holky, chtěla bych se vás zeptat kolik DPO se vám nejdříve objevila čárka?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.12.25 08:50

Záleží kdy je uhnízdění, někdo má uhnízdění 6dpo nekdo 9dpo například.

Takze nejdřív čárka 7 dpo a zdravé těhotenství.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.12.25 08:51

Ale to je opravdu hodně brzo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.12.25 09:21

To je tedy opravdu brzy, jsi si jistá ovulací? Děkuji za odpověď

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.12.25 09:51

Měřena teplota nebyla, ale ovulační testy jo.

• Citovat
  • Upravit
190
7.12.25 11:53

@Mich1111 Ahoj, to je bohužel určitě anovulační cyklus.. děláš si ovu testy první měsíc? Ja to takhle měla před rokem taky, měla jsem anovulacni cykly každý měsíc. Bohužel druha čárka opravdu musí být aspon stejně silná nebo silnější než testovací :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
7.12.25 11:54

Mě se čárka objevila vždycky tak 11 DPO
Jednou jsem testovala 9 DPO a nebylo tam nic, a 11 DPO už třeba malý duch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.12.25 12:04

@WaspSalander
Děkuji, podle toho co jsem se dočetla na internetu, tak to prý bývá az tak 11dpo tak zkusím ještě počkat, jsem po ivf a jsem 11 dní po ovitrelle a 9 DPO, už 3 dny testuju ovitrelle a pořád se mě drží, minule se držel 13 dní, ale říkala jsem si jestli už třeba neměla dnes čárka trošku zesílit, no je to na palici, se synem jsem po ivf testovala až 12 DPO a byla čárka, nevím co mě popadlo tentokrát testovat tak brzy :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
101
7.12.25 13:12

S ovitrelle ani s IVF nemám zkušenosti, tak nevím, jak to bývá, ale asi nezbývá než ještě chvilku vydržet.
Držím palce 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
7.12.25 22:01

Abi2025 Ahoj tak jak válčíš? Poslední dobou na tebe dost myslím … taky teď hodně před Vánocema stresuju a nějak mi nejde se naladit na Vánoční pohodu 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
8.12.25 13:39

@Petule155
Ahoooj, válčim no, byla jsem v práci u doktora, podepsat nějaké papíry a tak a už se mi to blíží :roll: Jinak mám málo železa, tak musím brát.
Včera jsme slavili malé 3 roky, takže to bylo taky něco, pekla jsem dort a cele připravovala, takže jsem dost ko.
V týdnu chci stromek a budu doufat, že vánoční nálada přijde s nim :)
Jen mě furt děsí, že vždy tak půl dne proste spinim krev a pal zase dobrý, v pátek jdu na kontrolu a ja se tak modlím a přeji, aby mi přišla normální ms ;)

A v jaké fázi cyklu jsi? Máš za sebou ovu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí