Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@WaspSalander no psychařím, že sílí málo.. včera už jsem to obrečela 🤣
Ale uvidime 🙏🏻
To úplne chápu, že tem vyděsilo, ale ten utrogestan by měl pomoct a řídila bych se určitě doktorem z kliniky ☺️
Tady mám sobota-neděle-dnes
@Ddd25 Neblbni.. vždyť sílí úplně krásně!! ![]()
Já mám z neděle a z dneška
Zkouším testovat ob den ať mi úplně nehrabe
Ty mas fakt krasnou čárku, urcite to bude dobry ![]()
@WaspSalander to jsou taky dobry skoky! ❤️ boží
Já totiž chtěla raky obden, ale včera večer jsem to nevydržela a byl slabši než nedělní 😃 😃 v tu chvíli to se mnou málem seklo😃 tak jsem to musela hned ráno zkusit znobu. Teď bych chtela až ve čtvrtek
Ale teda břicho mě pořád tak různě bolí 🙄
@sobtik mám pocit že to je jako se vším, že u ostatních na to nahlížíme jinak. Děkuji za podporu ❤️
@Ddd25 mě děti, vždy sílili takto pomalu a vše bylo ok, hlavní je že se ukázkově zdvojnásobuje HCG.
@Anonymní píše: Více
O takovém si nemyslím nic dobrého… Není vůbec logické, aby žena litala po vyšetření a cpala do sebe hormony, třeba zbytečně, když chlap není ochotný podstoupit takovou jednoduchou věc. V mých očích by hrozně klesl…
@Ddd25 hele me bricho boli od pozitivnihi testu do ted 🤣 🤣 🤣 🤣
@Bebiik dneska 14dpo, takze ten test je ze 13dpo
Jako ja cetla všude možně, že to je normální, ale ten pocit, jestli není něco špatně, tam je 😃 ale trochu me to teda uklidnilo😃 😃
@Ddd25 jo a prvni tyden masakr pocit, ze kazdou sekundou prijde MS 🤣
@Bebiik Jojo a nejintenzivnější je to večer. Nevím jestli třeba po celém dnu nebo to víc vnímám ![]()
Mě taky bolí - střída se mi bolest jako kdybych měla před MS, že spíš mě bolí podbřišek a střída se to se to pak s bolestí výš jako že mě spíš to břicho pne 😄 no blbě se to vysvětluje 😄
A na 13 DPO jsou to fakt krásný čárky. Ja jsem dneska 17.
Už aby byl aspoň konec týdne.
Hrozně se mi to teď táhne a nejistota je hrozná.
@WaspSalander chápu a z toho kolikrát si říkám „sakra mě nic nebolí, je to v pohodě?“ ![]()
Já se snažím přečkávat den po dni a dopředu se vůbec nedívám, bojím se zklamání. Jsem v tomhle až postižená
ale v pátek se stěhujeme, takže víkend si myslím že přeletí ani nemrknu ![]()