Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Niki550 píše: Více
Mam to poprve takive navaly okolo ovulace
![]()
Ahojky holky, také přidám nějaký příspěvek do diskuze.🤗My se teď snažíme půl roku. Vím, krátká doba, oproti jiným snažilkám, ale i tak je to na palici.😁 Každý měsíc jiný příznak a pak z toho nic není.🫣 Takže jsem se tento měsíc rozhodla, že žádnou ovulaci sledovat nebudu a nekoupila ani jeden test.😁 Tak jsem zvědavá. 😁 Jako pozitivum zatím vidím to, že člověk nehlídá žádné píchnutí atd.😁
@Kopretinka550 Drzim pesti 🙏 😃
Ja pred 2,5 lety.. jsem po pul roce snazeni, dostala covid.. tak jsem si rekla, ze telo uzdravim, vycistim, zadne testy kupovat nebudu a ani se nebudu testovat aˇ nakonec jsem v tu dobu byla uz tehotna 😅
@EvBe Děkuju, nápodobně 😁
k_hand: 🤗No ono se říká, že když člověk na to přestane myslet a přepne, tak to pak klapne. Ja si myslím, ale že žádná žena na to nedokáže úplně přestat myslet a jestli to má přijít, tak to přijde tak či tak. 🤗 Ale možná na tom něco málo bude.😁 My právě zkusili už všechny varianty jako častý styk a nebo jen podle testů a prd. 🫣 😁 Tak jsem si řekla, že tentokrát už se tím stresovat nebudu. S dcerou jsem tenkrát během snažení vůbec žádnou ovulaci nesledovala a během prvního měsíce otěhotněla a teď se to takhle táhne🫣 😁a ty se snažíš nějak krátce zatím, že? 🤗
@Kopretinka550 jojo jen 2 mesice zatim 😅 ale jsem od prirody dost netrpelivy clovek, takze tohle “neni pro me” 😅, potrebuju mit vsechno hned.
A kdy to mas dostat?
@EvBe tak to je kraťoučká doba, tak snad nebudeš mít dlouhé čekání.🤗Jo tak to znám, jsem taky taková, nesnáším čekání, nejraději bych měla vše hned.😁 Hlavně přítel furt remcá, že nechápe, že je to taková věda, že jiní na to „vlítnou“ a je to hned a jiní takto čekají.😂 MS mám dostat až za 12 dní, takže ještě je čas a co ty? 🤗
@Kopretinka550 presne to rika i muj pritel 😅. Ja to mam dostat ve stredu, takze za 3-4 dny 🙂. Ale prijde mi to ted nejake vecne 😅.
@EvBe fakt?😂 Ono je to asi všude stejný s těma chlapama.😂 Tyjo, tak držím moc palce a nějaké příznaky?😁 Už jsi zkoušela testy nebo budeš teprve testovat.😁
@Kopretinka550 zkousela jsem vcera a snehobilo😅. Dneska me neskutecne bolelo rano bricho, ze jsem si myslela ze to musi kazdou minutu prijit a zatim nic 🤔. Tak uvidime. Kdyz spatne spim a jsdm unavena, tak to nekdy dostanu treba o 2-3 dny driv.. tak jsem fakt cekala, ze to prijde. Zitra mam v planu zkusit test, to bych mela byt 12 dpo, ale u male jsem mela slabeho ducha po vynechani 3 dny.. tak nevim zda telo pomalu produkuje hormon a nebo jsem mela posunutou ovulaci… uvidime 😅
@EvBe tak každé těhu je jiné.🤗 Třeba tentokrát se ti duch ukáže dříve.🤗 Ještě není nic ztraceno.🤗 Jsem zvědavá, co ti ten test ukáže zítra.🤗
Holky, jestli ten váš “přítel “ nechápe, proč to miminko nejde hned, tak jim zkuste říct, že se chce narodit až po svatbě.
Třeba s těma recma přestanou.
![]()
Ja rovnou muži řekla, ze bez svatby rodit nebudu, a on na to mel stejný názor. Mimino málem nepočkalo. ![]()
@Kopretinka550 Kolik je dcerce, jestli se můžu zeptat? Třeba to souvisí, nebo stres v práci, málo času na sebe, na vyváženou stravu. Držím pěsti. Statisticky se to mezi půlrokem a rokem snaženi téměř jistě povede. ![]()