Snažení 2026

Napsat příspěvek
Velikost písma:
233
7.7.26 17:27
@Anonymní píše: Více

A hura…
U me to je tak, ze asi do ovulky je to pomerne rychle 😂 🥲 ale potooom vecnost. Ikdyz diky bohu mam kratsi cykly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.26 17:57

@Niki550 Jj, to je super. Kdybychom mely treba 40 dnu, tak by to takova sranda nebyla :lol: a zase na druhou stranu, kolem ty ovulky je to fajn, druha cast by nemusela nutne byt :lol:

• Citovat
  • Upravit
84
7.7.26 18:58

No já jsem dnes 4dpo, jsem zvědavá. Prvni těhotenství ac nedopadlo, ducha jsem mela od 7dpo. Tak uvažuji že pátek zkusím test a pak až příští týden :roll: nejak necítím ze by to tentokrát mohlo vyjít, asi jsem ted jen v tomto pesimista no :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
7.7.26 18:59

@AnonymniBaba ja jsem taky pesimista 🫣 a furt se jen kontroluju zda uz jsem to dostala🤦🏻‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.7.26 21:52

@AnonymniBaba tak to máme cca podobně, já tedy testy tentokrát nedělala, takže to beru jen odhadem.😁 Já mám v plánu testovat až příští týden. Zatím mě nic nebolí a nic nepozoruji, má to něco do sebe to nedělání testů. 😁
@EvBe nevěš ještě hlavu. 🤗 MS ještě nedorazila, tak je pořád naděje. 🤗

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
8.7.26 04:56

Jako chlap si myslí že se povedlo a je naděláno, no chlapi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
8.7.26 04:58

@AnonymniBaba muj chlap mi rikal, to bude “sup sup” na poprve 😂 😅. Libi se mi jejich naivita 😅.

Jinak ja dneska 14dpo a test negativni🙂. Tak uz jen ocekavam, kdy dojde MS. Aspon nejaky maly duch by se dle meho uz ukazal mel. 😅 takze jsem testy zahodila a uz testovat nebudu ani dalsi cyklus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
8.7.26 06:00
@EvBe píše: Více

Tak nam poprve vysli po cca 5-6 měsících. Jen bohužel na konci 3 mesice ZT a následně SP. Dvojcata. Bylo by to pro nas oba prvni deti. To kecy nemel ze by to bylo sup sup. :)

Ted to ma spojene ze od pátku mam navaly toz sem nikdy neměla pru ovulaci a tak. Tak si uz myslí že vyšlo. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
8.7.26 08:00

Já jsem taky ve fázi čekání na ms, dnes 34dc a 12dpo. Pokud do rána nedojde, radši si asi udělám test jen pro jistotu, protože po udělaném testu dojde rychleji, znáte to. Zatím mě ani to břicho nebolí jako obvykle. Klidně by mohla počkat až za týden a nebo jeden měsíc vynechat, bych se nezlobila. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
8.7.26 08:17

@Výbojka jooo, to jsem zazila mockrat. Vetsinou teda kdyz by se to tehu moc nehodilo. Ze po negativnim testu tu byla ms cobydup :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
8.7.26 12:22

@sestra-eve dokonce stačí to napsat sem, takže mi můj poslední mohykán zbude na příště. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
8.7.26 13:07

Tak ja to sem taky napisu znova! At me nenapina a nedela plané naděje 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
8.7.26 13:57

🤣 🤣 holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
8.7.26 17:35

@Niki550 budes se zitra testovat nebo na to prdis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
8.7.26 23:03

@EvBe dnes jsem mela mit ms, ale zatim nedorazila. Jeste cekam do zitra a nb proste jesli fkt neprijde par dni tak zkusim. Ale myslim si ze dorazi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí