Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já mám doma roční holčičku a příští měsíc mám 23 let. ☺️️
Já jsem 19.3. Potratila tak čekám ms tento týden.
Holky mohu se zeptat? Asi blbě ale zajímá mě to a nikde jsem se nedočetla odpovědi.
Po samovolném potratu je ovulace normálně nebo až po ms?
Já jsem z toho zmatená, a někde jsem pouze četla ze se SP bere jako opožděná ms.
Každá jsme jiná, ale mate někdo s tím zkusenost?
@Krisstuus ahoj. Já mám za to, že by se mělo čekat do ms
ale je pravda, že se říká, že se může rovnou začít pokoušet o mimčo…
noo, to je otázka teda ![]()
@rumela9 ve skutečnosti to jde vidět o trochu lépe, ale pořád to nemohu nazvat ani duchem 😩 zítra chci vydržet bez testu a pokud MS nedorazí, tak až ve čtvrtek, den očekávané MS
@Verča22938 malém to samé na testu, ale asi to je u mě zbytek hcg… pochybuji ze by se hned zadarilo, a musím se na to přímo zaměřit a naklonit test abych tam videla aspoň ten náznak. 😒
@Verča22938 já jsem u prvního těhotenství testovala 11dpo. Je pravda, že ne z ranní moči, ale myslím, že 10dpo, bych měla čárku asi docela podobnou jako ty
testuj 12 dpo. To už jsem měla fakt čárku, ikdyž ne úplně silnou, jako kontrolní..ale žádný duch to nebyl ![]()
@rumela9 doktor říkal že se můžeme začít snažit a že ms mi má dorazit do měsíce od potratu.. tak bych měla tento týden, ale úplně jsem se zamyslela jestli je ovulace nebo až po ms 😂 asi jsem blbá nebo nevím 😂 ale někdo otěhotněl hned po SP ani ms nestihla proběhnout. Tak snad to je pravidlem že se ovuluje po SP🙏🏽 🙏🏽
@Verča22938, ještě s testováním dva tři dny vydrž
. Zatím tam nic nevidím, ale to se může za pár dní změnit. Vím jak těžko se čeká, když jsme na to natěšený, taky jsem holt už dneska nevydržela a test zkusila. Taky tam nějakou tu čárečku vidím, ale na druhou stranu si uvědomuju že testovat takhle brzy je blbost
. Držím ti ale moc palce, ať ty dve vytoužené // najdeš
.
D @rumela9, jooo je krásná
, na 9DPO si myslím že až moc, ale pořád to nemusí dopadnout, tak jak bych chtěla.
@petra2212 že by tam byli dvá?
dopadne to dobře. Musí se věřit ![]()
@petra2212 nějakou carecku? Vždyť už máš skoro dálnice! 😁 Gratuluji samozřejmě a přeji ať je vše v pořádku! ❤️️ Já nevím kdy přesně mám ovulaci, jen tak cca, takže 10 dpo je taky jen přibližně