Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@rumela9, jako nestraš
Už mám holka svůj věk na to aby tam byly dvě ![]()
@Verča22938, do dálnice to má ještě daleko
. Tak že neděláš ovu testy, ani neměříš BT??
Holky já jsem taky testovala před pár dny, vidím tam náznak když test naklonim.. ale to nic nebude asi. Ještě jsem i fotku upravila aby to šlo lépe vidět vám to tu pošlu.
Jinak jsme měli sex 1.4. A nevím jestli jsem ovulaci měla, každopádně mám takový sešit kde si to teď vše zapisují a lepím. 🙂
@petra2212 jeden cyklus jsem zkoušela ovu testy a test byl pozitivní v den kdy jsem si myslela že mám ovu, takže si myslím, že cca vím a krom toho se snažíme celý cyklus pravidelně, takže i kdybych se mýlila, stejně se musíme někde trefit 🙈 snažíme se už pátý měsíc o první teprve, tak už bych si moc přála, aby to konečně vyšlo
@Krisstuus také vidím. Zitra ráno bych určitě zase udělala test ![]()
@Verča22938, hele jistota je fakt měření teploty. Taky jsem tomu moc nevěřila, ale měřím druhý měsíc a fakt to funguje
. Zapisuju si do grafu z fertiliti friend. Sice ti ta aplikace ukáže, až když už ovulace proběhla, ale je to tak nějak jistota.po pár cyklech měření, už tak nějak víš kdy by ovulka měla být.
@petra2212 to jsem snižovala jas aby to viděl i chlap😂 😂 😂 ale ono asi nic, dneska jsem si dělala test jinou znacku a prd, takže asi nic 😞
@Krisstuus no máme ty testy hodně podobné teda 🙈 já to zkusím zítra bez testu a pokud MS nedorazí tak až ve čtvrtek, tady to naklaneni na všechny možné různé úhly mě už unavuje 😩
@rumela9 @petra2212 myslím ze z toho nic nebude, protože jsem si dneska dělala test a ono prostě prd 🤷🏽♀️ Ale byla to jina značka než když jsem testovala tím na té fotce. A fotka je dělaná myslím ze v pátek 🤷🏽♀️ To jsem byla 9 den po sexu 😂 píšu po sexu protože nevím jestli ovu byla nebo ne.
Ale kdybych počítala od 19.3. Ten cyklus tak 1.4. To byl 14dc
@Krisstuus, víš kolik dní máš od ovulky?? Kdy máš dostat MS??
@Verča22938 jooo vím jak ti je. Už mě to štve.
Já to mám dostat též nějak ve ctvrtek. 🤷🏽♀️ Já ty testy už ani nechci dělat ale proste to furt láká