Snažení duben/květen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13.4.21 17:28

@rumela9 a můžu se zeptat jaký přesně problém s progesteronem jsi měla? Případně jak se to řešilo?
Ja mám pcos…😤

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.4.21 17:29

@Romanka93 to je teda ohromná ironie, dost často se nad tím pozastavuji 😊
Jinak moc děkuji…snad… 😊

Já mám jinak 28 let a syn má 5 let😊 🙏
Bylo to naše vymodlený miminko… čekali jsme na něj dva a půl roku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
13.4.21 17:55

@hvezdicka1992 měla jsem ho prostě nedostatek. Spíš hodně málo. A tím pádem mi často vynechávala i ms. Řešilo se to tak, že jsem několik let brala den co den Utrogestan + jsem každý měsíc chodila na injekce. Utrogestan jsem pak brala celé těhotenství.
Po porodu se mi všechno krásné srovnalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.4.21 18:05

@rumela9 tyjo, tak to je sila no…ale tak důležité je ze se miminko povedlo a ted je to v pořádku😊 🙏
Já mam mestruaci kazdy mesic teda…jen ty cykly…jednou 28 dni..jednou 36..tak sem ted brala duphaston…3dny mám dobráno tak čekám😊
A ted beres nějaké vitaminy a tak? 😊 Neco na podporu? 😊 Nemyslím, co napíše lékař nebo tak…spis z toho volně dostupného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
13.4.21 18:09

@hvezdicka1992 to s tím rozhozeným cyklem jsem měla taky. Když už jsem ms měla, tak hrozně nepravidelně. Jednou 26DC jednou třeba 50DC.
Beru toho celkem dost :mrgreen: kyselinu listovou beru tak nějak pořád. Omega 3, vápník-hořčík-zinek a B6. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
13.4.21 18:18

@hvezdicka1992 Platili jsme jen tisícovku za to že manželovi zrovna udělali spermiogram a vybrali jen ty kvalitní šampiony :D Žádnou stimulaci předem jsem neměla 12 den cyklu jsem byla na ultrz. jestli se tvoří folikul. Bylo vše v pořadku a tak jsem dostala injekci Ovitrele, tu jsem večer píchla a za 2 dny jsme jeli i s partnerem. Ten nejprve odevzdal matroš a za hoďku jsem šla já. Doktorka to tam šoupla takovou dlóuhou trubičkou a bylo to teda dost nepříjemný, pak jsem tam chvilku ležela a bylo hotovo. Teď už jen čekáme. Není to nic hroznýho :palec: (jen manžela to v odběrové místnosti dost nebavilo :lol: ) Držím palec ať Vám to vyjde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
13.4.21 20:49

Ahoj. Nakonec se taky přidám. Už jsem tu jednou byla a to koncem roku 2020, kdy jsme na první dobrou zadělali na druhátko…nicméně to dopadlo potratem, revizí dělohy a tříměsíční pauzy od jakékoliv byť jen myšlenky na další těhotenství. Teď jsme tomu daly zase zelenou, ale tentokrát jsem řekla, že to nechám volně plynout a miminko si k nám najde cestu ve správný čas. V mezidobí jsem se od diskuzi úplně odloučila a vůbec jsem tu nebyla…teď si říkám, že bylo fajn se podpořit s holkama co na tom tenkrát stejně jako já… Já jsem teď 26 DC, MS doufám nepřijde, ale měla by za 6 dní. ovulaci jsem tak nejak odhadla a myslím, že bych měla být 9-10 DPO, Je tu na tom taky některá stejně a ten poslední týden čeká jak čekanka 🤣 🤣 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
13.4.21 23:30

Tak já to mám asi jasné 😂 dostanu silnou ms. Bolí mě podbřišek a to celkem dost, jako by mi mělo prasknout břicho. 😩 každopádně už mám ty myšlenky ať teda mrška přijde ale rychle odejde 😂 ať mužů dělat ovu testy 😁 a ať můžeme zakládat na další baby 🤩

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
14.4.21 08:59

Teď jsem si udělala jen tak ovulační test, a podle mě mi teď probíhá ovulace. Co na to říkáte? 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
14.4.21 09:05

@Krisstuus je pozitivní :lol: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
14.4.21 09:08

@Bubla93 testovací je ještě silnější než kontrolní, tak snad to vyjde a můžeme večer zadělávat na baby 😂 😂
Kdyby byl takhle pozitivní těhu test tak bych byla nejvíc spoko 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
14.4.21 10:05

@Krisstuus tak snažení dnes a pak ještě v pátek a za 14 dní ten těhotenský test musí být taky pozitivní :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
14.4.21 10:55

@Bubla93 doufám že se trefíme 😂 a že dnes nebo zitra ovuluji, snad není pozde a zadari se ☺️️ Ta čárka ještě zesílila o trochu později to je asi mega ovulace 😂
To zas bude čekání 😂 testovací je silnější než kontrolní 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
14.4.21 11:56

@Krisstuus to bude vážně nějaká extra ovulace :D rozhodně bych se snažila dnes a pak den po ovu ;) Už se těším na pozitivní TT :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
14.4.21 12:00

@Bubla93 chtěla bych dneska ale nevím jestli máme i zitra nebo až v pátek 🤷🏽‍♀️ Chtěla bych to trefit. 😞

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí