Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@rumela9 a můžu se zeptat jaký přesně problém s progesteronem jsi měla? Případně jak se to řešilo?
Ja mám pcos…😤
@Romanka93 to je teda ohromná ironie, dost často se nad tím pozastavuji 😊
Jinak moc děkuji…snad… 😊
Já mám jinak 28 let a syn má 5 let😊 🙏
Bylo to naše vymodlený miminko… čekali jsme na něj dva a půl roku…
@hvezdicka1992 měla jsem ho prostě nedostatek. Spíš hodně málo. A tím pádem mi často vynechávala i ms. Řešilo se to tak, že jsem několik let brala den co den Utrogestan + jsem každý měsíc chodila na injekce. Utrogestan jsem pak brala celé těhotenství.
Po porodu se mi všechno krásné srovnalo ![]()
@rumela9 tyjo, tak to je sila no…ale tak důležité je ze se miminko povedlo a ted je to v pořádku😊 🙏
Já mam mestruaci kazdy mesic teda…jen ty cykly…jednou 28 dni..jednou 36..tak sem ted brala duphaston…3dny mám dobráno tak čekám😊
A ted beres nějaké vitaminy a tak? 😊 Neco na podporu? 😊 Nemyslím, co napíše lékař nebo tak…spis z toho volně dostupného
@hvezdicka1992 to s tím rozhozeným cyklem jsem měla taky. Když už jsem ms měla, tak hrozně nepravidelně. Jednou 26DC jednou třeba 50DC.
Beru toho celkem dost
kyselinu listovou beru tak nějak pořád. Omega 3, vápník-hořčík-zinek a B6. ![]()
@hvezdicka1992 Platili jsme jen tisícovku za to že manželovi zrovna udělali spermiogram a vybrali jen ty kvalitní šampiony
Žádnou stimulaci předem jsem neměla 12 den cyklu jsem byla na ultrz. jestli se tvoří folikul. Bylo vše v pořadku a tak jsem dostala injekci Ovitrele, tu jsem večer píchla a za 2 dny jsme jeli i s partnerem. Ten nejprve odevzdal matroš a za hoďku jsem šla já. Doktorka to tam šoupla takovou dlóuhou trubičkou a bylo to teda dost nepříjemný, pak jsem tam chvilku ležela a bylo hotovo. Teď už jen čekáme. Není to nic hroznýho
(jen manžela to v odběrové místnosti dost nebavilo
) Držím palec ať Vám to vyjde ![]()
Ahoj. Nakonec se taky přidám. Už jsem tu jednou byla a to koncem roku 2020, kdy jsme na první dobrou zadělali na druhátko…nicméně to dopadlo potratem, revizí dělohy a tříměsíční pauzy od jakékoliv byť jen myšlenky na další těhotenství. Teď jsme tomu daly zase zelenou, ale tentokrát jsem řekla, že to nechám volně plynout a miminko si k nám najde cestu ve správný čas. V mezidobí jsem se od diskuzi úplně odloučila a vůbec jsem tu nebyla…teď si říkám, že bylo fajn se podpořit s holkama co na tom tenkrát stejně jako já… Já jsem teď 26 DC, MS doufám nepřijde, ale měla by za 6 dní. ovulaci jsem tak nejak odhadla a myslím, že bych měla být 9-10 DPO, Je tu na tom taky některá stejně a ten poslední týden čeká jak čekanka 🤣 🤣 🤣
Tak já to mám asi jasné 😂 dostanu silnou ms. Bolí mě podbřišek a to celkem dost, jako by mi mělo prasknout břicho. 😩 každopádně už mám ty myšlenky ať teda mrška přijde ale rychle odejde 😂 ať mužů dělat ovu testy 😁 a ať můžeme zakládat na další baby 🤩
Teď jsem si udělala jen tak ovulační test, a podle mě mi teď probíhá ovulace. Co na to říkáte? 🙂
@Bubla93 testovací je ještě silnější než kontrolní, tak snad to vyjde a můžeme večer zadělávat na baby 😂 😂
Kdyby byl takhle pozitivní těhu test tak bych byla nejvíc spoko 😂
@Krisstuus tak snažení dnes a pak ještě v pátek a za 14 dní ten těhotenský test musí být taky pozitivní ![]()
@Bubla93 doufám že se trefíme 😂 a že dnes nebo zitra ovuluji, snad není pozde a zadari se ☺️️ Ta čárka ještě zesílila o trochu později to je asi mega ovulace 😂
To zas bude čekání 😂 testovací je silnější než kontrolní 😂
@Krisstuus to bude vážně nějaká extra ovulace
rozhodně bych se snažila dnes a pak den po ovu
Už se těším na pozitivní TT
![]()
@Bubla93 chtěla bych dneska ale nevím jestli máme i zitra nebo až v pátek 🤷🏽♀️ Chtěla bych to trefit. 😞