Snažení jaro 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
129
5.9.16 17:37

@Codisek je mi líto co vás potkalo. Tohle to by neměla prožívat žádná žena :( přeji ať se vám brzo zadari :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
5.9.16 19:45

@Codisek ach jo holka, vím jak se cítíš :,( věřím ze mas doma oporu…drž se, přeji ať se zadari co nejdříve :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
6.9.16 09:40

Dekuji holky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3281
6.9.16 17:04

@Codisek Hlavně hlavu vzhůru! Já taky až po potratu zjistila, kolik těch případů okolo je a že vůbec nejsem sama, bohužel :( Sama vím, že dokud se znovu nezadaří, tak se z toho nikdy úplně nedostane a i pak je plný strachu dokud nepřekoná tu svou „hranici“ ve kterém si to prožil… Takže ti přeji spíš pevné nervíky a ať to překonáš s partnerem co nejsnáze a brzy budeš čekat další štěstíčko, tak jako já :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
6.9.16 17:32

@Derra dekuji moc za podporu. Po MS jdeme na to a doufam, ze se zadari brzy :zed:
Co ctu na diskuzich, a i ze zkusenosti kamaradek, tak do 3mesicu se vsem povedlo, tak jsem zvedava :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3281
7.9.16 10:13

@Codisek Většinou se zadaří :) Mě teda až po 4 (5 cyklech), ale za to může i cysta, která se mi táhla přes 2 cykly a rozhodila mi totálně cyklus… ale jen co jsem se z ní dostala, tak se hned zadařilo :) Uvidíš, aspoň máš momentálně jistotu, že jste plodní :palec: A i to je velké plus ke snažení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
7.9.16 11:06

@Derra to ano, v nemocnici mi rekli, ze po revizi muzou byt dvojcatka, tak jsem zvedava.. skakala bych radosti z dvojicek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
7.9.16 12:40

@Codisek my se snažíme přes 2 roky z toho jeden potrat, před 4 měsíci laparo, zjištěna endoska…Dr mi kladl na srdce, ze do 2 měsíců se to po čistění povede a je to 4 měsíce a dnes opět 1dc. Ted v záři zkusíme IUI…kdyz i to nepůjde, jdeme do IVF.

Prvni šlo raz dva a druhy děs :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
7.9.16 14:10

@Dr.Hell nám se loni povedlo hned při první vyvolané ovulaci (5 měsíců jsem byla bez) bohužel to nevyšlo. Od té doby několik ovu, minulý měsíc dokonce tři folikuly a nic :think: teď jsem 12dpo, mrcha má přijít za 4 dny, začalo mě bolet břicho, takže určitě dorazí… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
7.9.16 15:52

Ahoj holky, nevím, jestli si na mě pamatujete, chvilku jsem tu byla. Otěhotněla jsem po druhém cyklu, bohužel to skončilo mimoděložním, odebráním jednoho vejcocodu a revizí. Je to něco přes dva měsíce.
Psychicky jsem z toho pořád vedle, často si říkám, že je to jen sen a proberu se, ale bohužel… :( Mám strach, že už se nám to nepovede. Nad vodou mě drží další vidina snažení. Mám za sebou šestinedělí a první porevizní MS a hned se chceme snažit. Nicméně teď jedu druhej cyklus, dnes jsem 31 DC a ovu testy negativní, navíc jsem pár dní zpátky po sexu špinila (byl to teprve druhej sex po operaci), takže to vidím jako běh na dlouhou trať. V pátek jdu na kontrolu, tak jsem zvědavá.
Takže jsem tu zpět s vámi, ale doufám, že ne na dlouho… což přeji všem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2253
7.9.16 20:54

@Dr.Hell nám šlo první taky hned a druhý muselo být IUI, budu držet pěstičky ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2253
7.9.16 20:55

@Krofka ach jo, to mě mrzí, budu držet pěstičky, aby to klaplo co nejdříve ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
7.9.16 22:22

@Krofka :,( hlavu vzhůru, mě po potratu museli ms vyvolat, to že přišla sama je dobre znamení. Přeji ať si odsud zase brzy pryc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
8.9.16 08:37

@Dr.Hell to me mrzi, ale muse se nam to povest a budeme brzy drzet svuj maly uzlicek ;)
@Krofka pamatuji,myslim, ze jsme odesli tak nastejno.. ale nejsem si jista.. Vse bude dobre uvidis. Ja ma po revizi teprv tyden, na MS cekam. Za tyden jdu na kontrolu, jsem zvedavva co mi rekne. Jsem psychicky spatna, starsne jsme se tesili :,( porad si rikam proc my, kdyz prvni tehu bylo bezproblemove.. Musime byt silne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
8.9.16 15:22

Díky holky :)

@Codisek Tak s tou psychikou jsme na tom asi podobně. Nejvíc mě mrzí, že se mi rozplynul sen mít děti blízko od sebe. To jsem si vždycky moc přála :( Teď budu vděčná za to, zda vůbec ještě alespoň jedno bude… Když jsem v nemocnici pořád krizovala a viděla nejhorší scénáře, tak mi jeden doktor řekl, že v nejhorším případě je tu IVF a tam umí zázraky. Tak na to často myslím a trochu mě to uklidňuje, i když vím, že momentálně je to jen slabá útěcha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí