Snažení jaro 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
509
8.9.16 20:42

@Krofka Jejda, to mě moc mrzí…Ale hlavu vzhůru, mám dvě kolegyně, které mají jen jeden vaječník a s otěhotněním neměly problém a mají dvě krásné děti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
8.9.16 20:44

@Krofka take jsem chtela deti blizko.. snazili jsme se 10mesicu, coz ted by prckovi byl cca mesic a dceri ma bytt zza mesic 2roky.. otehotnela jsem v cervnu a tak jsem myslela ze aspon 2,5roky bude ok, ale vse se rozpadlo a cekam dal.. kdyby se too aspon pvedlo, aby aspon byly 3roky od sebe.. :,(
Jak ty mas stare ditko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
9.9.16 13:54

@Barbuu Díky, taky jsem slyšela a hodně četla, že i s jedním vejcovodem to „většinou“ jde. Tak snad budu patřit k těm šťastnějším.

@Codisek Dcera má 1,5 roku. Chtěla jsem max. dvouletý rozdíl, kdyby to tenkrát dopadlo dobře, vyšlo by to přesně. No, co se dá dělat… :(

Jinak jsem dnes po kontrole, vše snad OK, to špinění prý může být ještě po operaci, nebo spíš z toho, že mám čekat každým dnem MS. Tak čekám, kdy se rozjede a hurá na to :)

Jinak holky, pokud je mezi vámi nějakej testovací maniak jako já, v Maxovi mají fajn akci - za nákup výrobků Dr. Max nad 300Kč je 1OOKč sleva. Já dnes nakoupila ovu a těhu testy ve velkým :oops: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5550
9.9.16 13:58

@Codisek teda to je mi moc líto :( Je to moc smutné.
Neboj zachvíli bude testík pozitivní než se naděješ. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
12.9.16 11:06

Ahoj, s manželem se od července snažíme snažíme o mimco.. ovulace mi tento měsíc vychází z čtvrtek. V pátek jsem objednána na pravidelnou prohlídku po roce na gyndu. Normalne den před prohlídkou nemáme pohlavni styk, ale když se snažíme o mimco, nechceme ovulaci a možnost oplodnění při ní propasnout máte některá zkušenost ze by pohlavní styk večer před prohlídkou v takovém případě gynekologovi vadil? Dekuji za reakce Ivana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5550
12.9.16 13:45

@Ivana8888 To je přeci nějaká hloupost…jistě že né a navíc když se snažíte to lékař doporučí hlavně v ovulaci kterou nesmíte promeškat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
14.9.16 12:21

Ahoj děvčata, tak hlásím 3dc. Z toho dva dny v křečích, takové bolesti už jsem dlouho neměla :think: a co je tady nového? Kdo bude brzy testovat? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
14.9.16 12:37

@Balantes Ahoj, já o víkendu, ale tento měsíc je to téměř nemožný, vůbec jsme se neviděli kolem ovu a navíc myslím, že mám ovu až kolem 20. dne a od 17. dne beru Utrogestan, takže by to byla fakt náhoda. Ale ono to jednou vyjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5550
14.9.16 12:40

@Balantes Ahoj no měla jsi boží muka to věřím holka :roll:
Já jsem na nervy nevím proč mi nepřichází mrcha měla přijít ve čtvrtek testovala jsem v neděli a bílo. Dnes jsem si volala na gyndu abych mohla přijít na vyvolávačku jako na potvoru májí volno takže až v úterý jenže to tam neordinuje moje lékařka až ve čtvrtek tak tam půjdu až ve čtvrtek…To mě do té doby odvezou :roll:
Nevím na čem jsem testovat zkusím v pátek :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
14.9.16 12:50
@Luciiiš83 píše:
@Balantes Ahoj no měla jsi boží muka to věřím holka :roll:
Já jsem na nervy nevím proč mi nepřichází mrcha měla přijít ve čtvrtek testovala jsem v neděli a bílo. Dnes jsem si volala na gyndu abych mohla přijít na vyvolávačku jako na potvoru májí volno takže až v úterý jenže to tam neordinuje moje lékařka až ve čtvrtek tak tam půjdu až ve čtvrtek…To mě do té doby odvezou :roll:
Nevím na čem jsem testovat zkusím v pátek :think:

Já to tak měla minulý cyklus, zpoždění už 10 dní a pořád nic, pak dokonce dva dušíky na testu a asi 45 DC dorazila mrcha :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5550
14.9.16 12:52

@Příšera Tak to ti budu držet palce aby to vyšlo :palec:
Já mám taky utrogestan, ale ten mám použít až ve chvíli až najdu // :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
14.9.16 12:53
@Luciiiš83 píše:
@Příšera Tak to ti budu držet palce aby to vyšlo :palec:
Já mám taky utrogestan, ale ten mám použít až ve chvíli až najdu // :nevim:

Nj, já ho mám právě na zkrácení cyklu, takže už od 17. dne beru 1-1-1, takže o ovulaci tento cyklus dost pochybuju. Ale snažíme se chvilku a navíc to zatím nijak moc neřešíme, takže jsem v klidu :) hlavně to chci pořádně srovnat a pak to bude snad už lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5550
15.9.16 22:19

Hezký večer děvčátka já dnes hlásím, že začínám 1 dc.
Alespoň můžu pokračovat další kolo ve snažení když byly testy negativní.
Konečně vím na čem jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4689
15.9.16 22:29

@Luciiiš83 Tak držím palce ať to teď vyjde. :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
16.9.16 07:28

@Luciiiš83 držím pěsti ať tenhle měsíc je tvůj…já otehotnela před rokem..to je šílené, jak ten život utíká :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí