Snažení jaro 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
207
19.10.16 12:12

Holky já se přesídlila do uzavřené skupinky Holky snažilky. Tak za mnou můžete přijít, kdo chcete…tady už to pomalu vymřelo a zbylo nás tu jen pár, na které se štěstí ještě bohužel neusmálo :( jsem tam teda asi jedniná, kdo se snaží takhle dlouho, jelikož skupinka byla založená pro začínající v říjnu, ale tak co… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5550
19.10.16 13:01

@adela1988 My se taky snažíme od října nejsi sama… Hodně štěstí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
19.10.16 15:25

@Balantes Ach jo to mě mrzí :,(
@Codisek Myslím na tebe ať to vyjde :hug:
Jinak já čekám nečekám na MS… Dnes jsem 23 DC a MS chodí 25-27 DC…Na testu se ukazuje duch… 8o Ale ještě to nic neznamená, důležité je aby síl..Dvakrát jsem již měla čárky a neudrželo se to a MS došla… tak snad do třetice všeho dobrého :palec: Držte palečky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
19.10.16 15:27

@Petra Vlad Ahoj Peti jak se daří? V kolikátém týdnu už jsi? A už víš jestli holčička nebo chlapeček? :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
19.10.16 15:28

@adela1988 @Luciiiš83 Asi přesídluju za Vámi my se snažíme od začátku prosince…

Příspěvek upraven 19.10.16 v 15:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5550
19.10.16 15:29

@Barbuu kdyby to vyšlo tak to by bylo supeeer konečně :palec:
Držím palečky hlavně nás hleď informovat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5550
19.10.16 15:30
@Barbuu píše:
@adela1988 @Luciiiš83 Asi přesídluju za Vámi my se snažíme od začátku prosince…Příspěvek upraven 19.10.16 v 15:30

Já tam nejsem zlati.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
19.10.16 16:15

@Luciiiš83 Uvidíme ;) se přidáme ;) budu informovat ;)
Protože mě divně píchání břicho zkusila jsem ovu test a hle 2 čárky i když mívám ovu brzo…tak jsem zkusila tehu test a něco tam je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
19.10.16 16:16
@Barbuu píše:
Protože mě divně píchání břicho zkusila jsem ovu test a hle 2 čárky i když mívám ovu brzo…tak jsem zkusila tehu test a něco tam je…

Zelený ovu, modrý tehu.. Blbe se fotí, jsou z odpolední moci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5550
19.10.16 16:33
@Barbuu píše:
Protože mě divně píchání břicho zkusila jsem ovu test a hle 2 čárky i když mívám ovu brzo…tak jsem zkusila tehu test a něco tam je…

To vypadá moc dobřeee :palec: jůůů jen ať sílí :palec:

Hele my si teď dáváme pauzu začínám od znova a to detoxikací organismu, pak pupálkový olej a bylinky…a za tři měsíce začneme znovu. Začneme stavět takže chci pak přijít s mimčem rovnou do nového domečku bez stresu.
Takže na vás budu hezky dohlížet a já už jsem v jiné skupince snažilek od června.
Kdy budeš opakovat testík za 3 dny? To ti asi nedá viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
19.10.16 18:16

@Luciiiš83 juu ta detoxikace zni dobře :palec: jak to probíhá? Jinak ten domeček to je super ;) taky rekonstruujeme a pomalu končíme takže možná mimi ještě vyckavalo ;) tak zkusím obě skupinky :) asi mi to nedá bud zítra nebo pozitrku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5550
19.10.16 18:32

@Barbuu ja sama nevím teprv to zjišťuji a chci se pročistit od toho vseho. Nadbytečných a škodlivých látek a pak půjde snažilkování jak po másle :palec:
Koukni na detoxikaci organismu ;) ale ty to každopádně jistě už nepotřebuješ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2253
19.10.16 20:45

@kanka80 ahojky, no už mám docela pupan :mrgreen:, jedu 27tt mám už všechny důležité vyšetření zasebou a všechno dobrý ;). Čekáme holčičku, byla sem na amc, tak je to jistota a dneska jsem volala na výskedky cukrovky a paráda, tak už to snad doklepu do porodu, doufám, že do lehkého, ale ten pravý šrumec teprve nastane po porodu, to ti nemusím říkat viď? A co ty?? Co mimísci?? Doufám, že všechno v pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
19.10.16 23:34

@Petra Vlad ahoj, jsem ráda, že jsi se nám zase ozvala a vše je ok :hug: opatruj se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
19.10.16 23:39

@Barbuu vím jak ti to vždy dopadlo, držím pěsti az mám bile kloubky :lol: dávej vědět ;)
Mne se nechce zatím do jiné skupiny, tady vás všechny znám. Sama sem. už moc nechodím, hlavu zaměstnávam pejskem a tvořením. Jestli tento měsíc bude ovu, tak možná vyzkoušíme ještě poslední inseminaci. V lednu nastoupim do práce po neschopence, vím že mě tam. čeká výpověď, tak pak budu hledat něco k práci a uvidíme kdy a jestli nám to taky vyjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí