Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky já se přesídlila do uzavřené skupinky Holky snažilky. Tak za mnou můžete přijít, kdo chcete…tady už to pomalu vymřelo a zbylo nás tu jen pár, na které se štěstí ještě bohužel neusmálo
jsem tam teda asi jedniná, kdo se snaží takhle dlouho, jelikož skupinka byla založená pro začínající v říjnu, ale tak co… ![]()
@adela1988 My se taky snažíme od října nejsi sama… Hodně štěstí ![]()
@Balantes Ach jo to mě mrzí ![]()
@Codisek Myslím na tebe ať to vyjde ![]()
Jinak já čekám nečekám na MS… Dnes jsem 23 DC a MS chodí 25-27 DC…Na testu se ukazuje duch…
Ale ještě to nic neznamená, důležité je aby síl..Dvakrát jsem již měla čárky a neudrželo se to a MS došla… tak snad do třetice všeho dobrého
Držte palečky ![]()
@Petra Vlad Ahoj Peti jak se daří? V kolikátém týdnu už jsi? A už víš jestli holčička nebo chlapeček?
![]()
@adela1988 @Luciiiš83 Asi přesídluju za Vámi my se snažíme od začátku prosince…
Příspěvek upraven 19.10.16 v 15:30
@Barbuu kdyby to vyšlo tak to by bylo supeeer konečně ![]()
Držím palečky hlavně nás hleď informovat ![]()
@Barbuu píše:
@adela1988 @Luciiiš83 Asi přesídluju za Vámi my se snažíme od začátku prosince…Příspěvek upraven 19.10.16 v 15:30
Já tam nejsem zlati.
@Luciiiš83 Uvidíme
se přidáme
budu informovat ![]()
Protože mě divně píchání břicho zkusila jsem ovu test a hle 2 čárky i když mívám ovu brzo…tak jsem zkusila tehu test a něco tam je…
@Barbuu píše:
@Luciiiš83 Uvidímese přidáme
budu informovat
Protože mě divně píchání břicho zkusila jsem ovu test a hle 2 čárky i když mívám ovu brzo…tak jsem zkusila tehu test a něco tam je…
Zelený ovu, modrý tehu.. Blbe se fotí, jsou z odpolední moci…
@Barbuu píše:
@Luciiiš83 Uvidímese přidáme
budu informovat
To vypadá moc dobřeee
jůůů jen ať sílí ![]()
Hele my si teď dáváme pauzu začínám od znova a to detoxikací organismu, pak pupálkový olej a bylinky…a za tři měsíce začneme znovu. Začneme stavět takže chci pak přijít s mimčem rovnou do nového domečku bez stresu.
Takže na vás budu hezky dohlížet a já už jsem v jiné skupince snažilek od června.
Kdy budeš opakovat testík za 3 dny? To ti asi nedá viď?
@Luciiiš83 juu ta detoxikace zni dobře
jak to probíhá? Jinak ten domeček to je super
taky rekonstruujeme a pomalu končíme takže možná mimi ještě vyckavalo
tak zkusím obě skupinky
asi mi to nedá bud zítra nebo pozitrku ![]()
@Barbuu ja sama nevím teprv to zjišťuji a chci se pročistit od toho vseho. Nadbytečných a škodlivých látek a pak půjde snažilkování jak po másle ![]()
Koukni na detoxikaci organismu
ale ty to každopádně jistě už nepotřebuješ ![]()
@kanka80 ahojky, no už mám docela pupan
, jedu 27tt mám už všechny důležité vyšetření zasebou a všechno dobrý
. Čekáme holčičku, byla sem na amc, tak je to jistota a dneska jsem volala na výskedky cukrovky a paráda, tak už to snad doklepu do porodu, doufám, že do lehkého, ale ten pravý šrumec teprve nastane po porodu, to ti nemusím říkat viď? A co ty?? Co mimísci?? Doufám, že všechno v pořádku ![]()
@Petra Vlad ahoj, jsem ráda, že jsi se nám zase ozvala a vše je ok
opatruj se
@Barbuu vím jak ti to vždy dopadlo, držím pěsti az mám bile kloubky
dávej vědět ![]()
Mne se nechce zatím do jiné skupiny, tady vás všechny znám. Sama sem. už moc nechodím, hlavu zaměstnávam pejskem a tvořením. Jestli tento měsíc bude ovu, tak možná vyzkoušíme ještě poslední inseminaci. V lednu nastoupim do práce po neschopence, vím že mě tam. čeká výpověď, tak pak budu hledat něco k práci a uvidíme kdy a jestli nám to taky vyjde ![]()