Snažení jaro 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
207
24.10.16 22:34

@Balantes spermio nemáme zatím…přítel se na něj ani moc netvari i když se ten postoj mění tak počkám až k tomu dojde sám. Nutit ho nechci…ještě než by se mělo rozjet to kolečko všech možných alternativ poceti tak tomu ještě dáváme několik měsíců přirozeně..doufám že se zadaři…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
25.10.16 06:56

@Balantes Děkuji, doufám ze se brzo budu radovat i s tebou :hug: Podbřišk bolí, divně i na pravé straně táhne.. Tak snad je to normální :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
25.10.16 11:52

Ahoj děvčátka, tak jsem tu zase dlouho nebyla a dnes me napadlo se s vámi podělit o me novinky :) uz je to 10 měsíců co se snažíme s přítelem o miminko avšak nám to nějak nešlo..
Od července jsem to začala pomalu těšit s dr. Prvni kontrola, měla jsem nějaký zánět tak mě toho musel prvně zbavit… poté mi každý měsíc kontroloval ovulku ( tu mám v pořádku ovuluji každý měsíc )
A co se nestalo - minule pondělí jsem byla opět na ultrazvuku ze kterého me sdělil ze mám pár hodin po ovulaci - proběhla minulou neděli a snazenicko bylo v sobotu ráno :) takže den předem +- :D Ale taky jsme spolu řešili to, ze mě pokaždé od ovulace těch 14 dnů do ms bolí nehorázné prsa - mám je natekle a dost bolestivé.. Řekl mi ze to je nejspíš nedostatkem progesteronu který potřebují na výživu žlutého tělíska..pozval me dnes na odběry…
No, ale co vám chci říct :) jak na potvoru od 3 dpo me začal bily husty vytok spíš bych ho prirovnala k pletovemu mléku který nijak nevadí - nesvedi nepali ani nezapacha.. dnes už jsem 9dpo a vytok mám stále čím dál tím víc a prsa me vůbec nebolí… je to divné - to a půl bolestivost prsou a teď najednou nic..
Mám taky dobrý pocit ze se zadarilo :) taky si vzpomínám že 5 a 6 dpo jsem přišla domů z práce po ranní a sla jsem hned spát, dolehla z ničeho nic na me šílená únava :)
Tak uvidíme snad to vyšlo :) dnes jsem si dělala testik který byl zezacatku negativní a po 2 hodinách na něm byl slabej dusík :)
:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
25.10.16 11:54

Ještě doplněk - jak jsem byla dnes na těch odberech potkala jsem tehu kamosku a ta říkala ze práce poznala tehu o hodně dřív nežměla dojít ms a taky přestaly ji bolet prsa a od začátku měla bily husty vytok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
25.10.16 13:20

@Barbuu Jsem 26 DC a buď 8 nebo 10 dpo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
25.10.16 15:50

@Hajtlik a MS má teprve dorazit? tak uvidíš, testuj a pokud je vše ok bude testik silit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
25.10.16 16:12

@Barbuu Jj ms má dorazit koncem týdne zhruba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
25.10.16 16:33

@Hajtlik tak uvidíš, nebo zkus testik i z odpolední moči, já ji třeba měla silnější než ranní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
27.10.16 16:45

Holky tak nakonec mi to nedalo a byla jsem u doktora a je to tam :dance: Zatím je to malinkata tečka, musíme počkat, co bude dál, ale je to tam :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
27.10.16 18:30

@Barbuu moc gratuluji!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
27.10.16 19:46

@adela1988 Děkuji, jde to i po takové době :dance: Teď si na řadě ty :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
27.10.16 20:31

No ja si počkám až na pondělí zda dojde ms nebo ne :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4689
28.10.16 11:58

@Barbuu Gratuluji :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
28.10.16 12:08

@mimi2017 Děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
28.10.16 12:10

Holky tehulky jak jste to měli na začátku tehu s malováním? Neměli jste strach tě se něco stane nebo ze zacnete špinit? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí