Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Balantes spermio nemáme zatím…přítel se na něj ani moc netvari i když se ten postoj mění tak počkám až k tomu dojde sám. Nutit ho nechci…ještě než by se mělo rozjet to kolečko všech možných alternativ poceti tak tomu ještě dáváme několik měsíců přirozeně..doufám že se zadaři…
@Balantes Děkuji, doufám ze se brzo budu radovat i s tebou
Podbřišk bolí, divně i na pravé straně táhne.. Tak snad je to normální ![]()
Ahoj děvčátka, tak jsem tu zase dlouho nebyla a dnes me napadlo se s vámi podělit o me novinky
uz je to 10 měsíců co se snažíme s přítelem o miminko avšak nám to nějak nešlo..
Od července jsem to začala pomalu těšit s dr. Prvni kontrola, měla jsem nějaký zánět tak mě toho musel prvně zbavit… poté mi každý měsíc kontroloval ovulku ( tu mám v pořádku ovuluji každý měsíc )
A co se nestalo - minule pondělí jsem byla opět na ultrazvuku ze kterého me sdělil ze mám pár hodin po ovulaci - proběhla minulou neděli a snazenicko bylo v sobotu ráno
takže den předem +-
Ale taky jsme spolu řešili to, ze mě pokaždé od ovulace těch 14 dnů do ms bolí nehorázné prsa - mám je natekle a dost bolestivé.. Řekl mi ze to je nejspíš nedostatkem progesteronu který potřebují na výživu žlutého tělíska..pozval me dnes na odběry…
No, ale co vám chci říct
jak na potvoru od 3 dpo me začal bily husty vytok spíš bych ho prirovnala k pletovemu mléku který nijak nevadí - nesvedi nepali ani nezapacha.. dnes už jsem 9dpo a vytok mám stále čím dál tím víc a prsa me vůbec nebolí… je to divné - to a půl bolestivost prsou a teď najednou nic..
Mám taky dobrý pocit ze se zadarilo
taky si vzpomínám že 5 a 6 dpo jsem přišla domů z práce po ranní a sla jsem hned spát, dolehla z ničeho nic na me šílená únava ![]()
Tak uvidíme snad to vyšlo
dnes jsem si dělala testik který byl zezacatku negativní a po 2 hodinách na něm byl slabej dusík ![]()
![]()
Ještě doplněk - jak jsem byla dnes na těch odberech potkala jsem tehu kamosku a ta říkala ze práce poznala tehu o hodně dřív nežměla dojít ms a taky přestaly ji bolet prsa a od začátku měla bily husty vytok ![]()
@Hajtlik a MS má teprve dorazit? tak uvidíš, testuj a pokud je vše ok bude testik silit ![]()
@Hajtlik tak uvidíš, nebo zkus testik i z odpolední moči, já ji třeba měla silnější než ranní ![]()
Holky tak nakonec mi to nedalo a byla jsem u doktora a je to tam
Zatím je to malinkata tečka, musíme počkat, co bude dál, ale je to tam ![]()
@adela1988 Děkuji, jde to i po takové době
Teď si na řadě ty ![]()
Holky tehulky jak jste to měli na začátku tehu s malováním? Neměli jste strach tě se něco stane nebo ze zacnete špinit? ![]()