Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Barbuu Hele já jsem dělala všechno tak jak jsem dělala před tím. Stále chodím do práce a na začátku těhu jsem byla i na výletě denně minimálně 10 km pěšky. Já si myslím že když se má něco stát tak to neovlivní nic. ![]()
@Barbuu já na začátku těhu vymalovala komplet celou chalupu
, takže asi tak ![]()
@mimi2017 @Petra Vlad To já taky děl všechno a doufám, že budu
Šlo mi o to milování, jestli jste u toho nespinili nebo tak ![]()
@Barbuu ty si totiž omylem napsala malování, tak ti holky reagují asi spíš na to malování než milování
![]()
@adela1988
diky za upozornění
holky tak jak jste na tom s milovanim
@Petra Vlad @mimi2017
@Barbuu hihi, jooooo tak milování, dobrý překlep
, jo prosim tě co to vlastně je to milování??? Jsem 29tt takže u nás asi tak ![]()
@Barbuu Tak si se chceš MILOVAT a ne malovat.
Hele asi takto když máš chuť a nebude ti to vadit tak proč ne.
Já třeba teď na to chuť nemám moc často.
![]()
Ahoj holky, u MĚ stále přetrvávající hojny bily vytok, také nebolestivost prsou. Dnes jsem 29DC, 12dpo a test negativní
v pondělí ma dorazit mrcha tak jsem zvědavá ![]()
@Barbuu ahoj tak prsa uz MĚ začaly bolet, ale dnes ma dojít ms, zatím nic ani náznak bolení podbřišku ![]()
@Barbuu ahojky.
dneska 16 dpo - nalita a bolestiva prsa, bílý husty vytok ale tt v odpoledních hodinách negativní
..
Ovulace potvrzena doktorem 17.10 při ultrazvuku mi sdělil máte po ovulaci jen pár hodin a lutealni fázi mám 14-15 dnů…což vycházelo toto pondělí nebo úterý… ![]()
@Verviska to je zvláštní
ale tak četla jsem už i ze ženy neměli pozitivní test a těhotenství potvrdil až dr. pokud MS nedorazí, hurá k doktorovi ![]()