Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@adela1988
no jedeme dál, kdy čekáš ovu? Já asi 7.11.jestli teda vůbec bude. ![]()
Já asi kolem 9.11…dnes jsem se objednala do Gynemu, mela jsem uz zadanku od gynekolozky na konzultaci a na prohlídku a porad to odkladala ale uz jdu…Mám to přesně tu konzultaci a prohlidku 9.11. v ovulaci tak se těším že na mě mrkne někdo jiný i když své gyndarce věřím. Přemýšlím kam se vrtnout do skupinky. Tam kde jsem teď v té uzavřené tak tam většina holek už má děti a rozebiraji i nemoce děti atd a to se přiznám že mě moc nebaví…:( tady mi to sedělo více ale už je nás tu jen pár…
@Balantes @adela1988 Holky zdravím Vás, moc na vás myslím a doufám, že se brzo přidáte
já už mám dálnice, tak teď jen přemýšlím kdy k doktorovi, snad to bude dobré.
@adela1988 No vidíš tak ses aspoň rozpoutala.. Snad ti tam poradi.. Jak dlouho se snažíte?
@Barbuu od začátku roku no
a jdu ještě na tradiční čínskou medicínu co mi doporučila známá, já těm všem možným bylinkám věřím, tak třeba v tom taky najdu nějakou naději..
A tobě gratuluji. Super, že i po delší době to klaplo!
a že to jde:)
@adela1988 tak my v prosinci začali, a vyšlo to teď a vy jste začali po novém roce, takže to vyjde příští měsíc…
Já zkoušela taky kde co a tento měsíc jsem si koupila za pár korun kapky z jeřábu ptačího a brala ho asi dva týdny a hele zadarilo se
Ale třeba za to vůbec nemůže, kdo ví ![]()
@Reza.P Děkuji, teď jsem zvědavá co řekne doktor ![]()
Holky tak co vidíte taky? Nebo je to jen moje představa? Prostřední je ovulák
@Hajtlik ahoj
bohužel já nic nevidím… testuješ v den ms nebo ještě dřív?
@adela1988 jsou to bylinné kapky jeřáb ptačí, stáli asi 70 Kč, mají vyrovnávat hormonální hladinu ![]()
@Hajtlik těžko říct, může a nemusí.. já měla z počátku taky duchy a teď mám dálnice
ale nezbude ti než čekat a testovat jestli zesílí… Kolikátý si DC?
@adela1988 je dobře, že to začnete řešit dal, třeba najdou něco, co se snadno vyřeší nebo taky nic…už máte spermiogram? Tím bych začala pokud ne. Ovu budeme mít asi podobne, tak pak spolu budeme i netrpělivě čekat
mne se do jiné skupiny nechce, tady to bylo fajn, samé prima lidičky ![]()
@Barbuu
radují se s tebou
pro nás snazilky další naděje ![]()
K dr nejdřív v 7tt ať je uz srdíčko…teď začneš chodit častěji čurat a bude tě bolet v podbřišku
opatruj se