Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Balantes a jaky jsi byla dc? Nemohla proběhnout třeba dřív?
Snažilky chci vás nějak potěšit. Já měla clostylbegit jeden měsíc a hned se zadařilo po 10 neúspěšných měsících. Trochu jsem přes léto vypnula a ejhle
@mimi2017 brala jsem clostik 3×1
byla jsem 11 dc…no budeme zkoušet cca obden. Ovu testy nemají smysl, ty jsem měla vždy bílé i když byla ovu potvrzena na utz. Dam zase vědět ![]()
@Luciiiš83 to určitě ne. Většinou mívám kolem 20 dc, uvidíme. Jestli přijde ms, tak to spocitam zpětně kdy byla…
Tak hodně pozitivní energie holky…
@Balantes já dnes byla na kontrole 12 dc měla jsem jít až ve čt ale mudr neordinuje.
Taky nic ani dominantní folikul takže kontrola v pondělí. Může být ovulace později když nam cyklus dlouhý 34 dni.
Jsem zvědavá
@Ráďuleeee gratuluji
asi nafasuji příští měsíc.
@Barbuu my všechny snazilky víme jak se cítíš…
kdy se chystáš řešit to s dr?
@Luciiiš83 to určitě může
vis jak máš dlouhou lutealni fázi? Já v to taky doufám. Příští cyklus mi prý dr udělá zase utz, ale půjdu tam také až tak 18 DC…nebo taky třeba nepůjdu ![]()
@Příšera Neeeee
Kdy už přijde řada na nás? ![]()
@Balantes Děkuji za podporu
Jinak v prosinci to bude rok…Už jsem chodila na kontrolu jestli probíhá ovu a probíhá… Manžel jde na spermií…A já sebe víc budu řešit asi po Vánocích..Vůbec netuším co se řeší, co mám začít první…
Ahoj holky, takhle vypadá test ze včera, na živo je to opravdu duch. Tak nevím… Ovu test vypadá stejně, ale špatně se to fotí. ![]()
@Hajtlik kočko, ty týden fotíš a hledáš ducha nic ve zlém, ale za tu dobu by se už něco vybarvilo.
můj názor
@Příšera to mě mrzí já čekám na ovu jako na smilování. Zkoušela už jsi ten gel na podporu početí?
@Luciiiš83 No jsem 14 dop můj cyklus byl tentokrát divoky, prodávám fotku abys pochopila
měla jsem za tu dobu dle testu 3 ovu
dr řekla že ovu byla až teď, takže proto jsem šílela ![]()
@Barbuu dělá se hormonální profil z krve, kontrola ovu na utz, spermiogram, V Car většinou dělají genetické testy, testy na chlamydie. A myslím, že se dělá i kontrola po styku, jak se tam ty spermie chovají a jestli je tvé tělo nelikviduje. Celkově zkontroluji cyklus, zda je lutealni fáze dostatečná. Asi nedělají všechno všem…nic z toho nebolí, výsledky bohužel chvilku trvají. No a pak se dělá průchodnost vejcovodu, to mě bolelo, ale někdo to snáší v pohodě. Doporučuji, se objednat dříve, většinou mají dlouhé lhůty, teda aspoň v Praze
přeji ať to nepotrebujes ![]()