Snažení leden 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
490
31.12.18 23:22

@Nana12 já bych jistila, sice hlídám vše, ale jistíme co 2 dny :) teď mi už snad podle dnešních příznaků a ovu testů přijde 36 DC :zed: , tak čekám až vypadne návštěva a budeme moc sexovat 😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
1.1.19 10:10

Nový rok

Tak jakpak jste vykročili do nového roku? U mě to vypadá, že se mrcha po devitidennim zpoždění konecne rozjede. Varování pro ostatní, jestli máte pravidelný cyklus, nepijte kontryhel. Chtěla jsem si zmírnit menstruacni bolesti a podpořit plodnost a namísto toho jsem si rozhodila cyklus. Je silnejsi, nez se zda. Dnes tt negativní a teď růžové špinění, tak doufám, že se rozjede a nebudu muset na gyndu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
1.1.19 10:52

@PetraF6 tak to nevím :think:. Ale předchozí dny jsi měla slabé čárky, že? Zesílila ti až včera dopo? Ovu po pozitivním testu by měla nastat do 24 - 48 hod. Pokud byla odpoledne slabší, tak testni ještě dnes dopoledne a pokud bude zase slabá, tak je možné, že ovu byla včera. :nevim: Je to celkem záhada. Třeba má někdo s tímhle víc zkušeností, ale já myslím, že ta čárka značila příchod blížící se ovulky. :hug: Tak držím pěstičky :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
679
1.1.19 12:13

@klooney včera cca kolem 20hod me dost bolelo břicho. Tak předpokládám, že to bylo ono. Jinak mam pěknou carku i dnes, možná o chlup slabsi nez vcera. Ale je dost vidět. Tak tem testum a čárkam fakt moc nerozumim… Takže příšti cykly uz nebudu dělat žádné testy. :nevim: a ted budu předpokládat, že ovulace byla včera :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
679
1.1.19 12:14

Krásny nový rok všem přeji :srdce: a plno pozitivních testů… Nejlépe pro všechny :pankac: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
679
1.1.19 13:20

@Nana12 ahojky, ono špinění muze byt i příznak ovulace :think: ale třeba ja jsem přestala spinit teď tri dny před ovulaci… :roll: byla ta MS cela taková divná a dlouhá než obvykle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
1.1.19 13:49
@Marleeska píše:
Ahojky holky, taky se k Vám přidám. V prosinci to asi nevyšlo, sice mám MS dostat až kolem 6. ledna, ale od pátku večera mám pocit jako před MS. Ovulační test byl pozitivní 20.12 a to byl i sexik a potom i 22.12. Tak všem přeji, ať se nám to v lednu všem podaří :srdce: :dance:

Ahoj sem na tom podobně MS měla přijít 25.12. Na testu jen I a doktorka tam bude až zítra zak zkusím zastihnout po ranní.Tak ti budu držet palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6666
1.1.19 13:51

@Lenis87
Tak vidím že taky, taky. Včera mě pobolivalo břicho a dnes uz rozjíždim první den ms. S kontryhelem končíme? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6666
1.1.19 13:53

@kristina88 tak už dávám vědět. Přišlo to :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
1.1.19 13:59

@Petulina90 Také ti budu držet palečky. A měla jsi MS do teď pravidelnou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
1.1.19 14:00

@PetraF6 no tak se na ty testy vyprdni nebo si kup ty digi :hug:, ale třeba je nebudeš už ani potřebovat. Moje MUDr. mi neustále opakuje, ať se na testy OVU vykašlu, podle ní jsou k ničemu. Ale já poprvé tento měsíc měla výraznou čárku, tak jsme to jistili, ale taky nevím, jestli OVU byla. Musíme doufat. Takže si z toho nic nedělej a mysli pozitivně, že to prostě ovu byla :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1431
1.1.19 14:19

Holky jak premlouvate chapa k sexu :,( :,( :,( :,( :,( ja uz si nevim rady. Rikal, ze na tom zapracujeme vic ale nic se nedeje. Proste uz dal nemuzu takhle. Nikam to nevede :,( :,( :,( Zase propasnu svoji sanci a ja uz nevim jak dal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
1.1.19 15:09

@Paulinne
Ahojik, tak ja uz mam uzavrenej cipek, tak ted jen budu cekat jestli se do 14 dni dostavi mrcha…sakra nemusela by, ale pokud prijde tak bude uz 4 kolo na dovolene v dominikane, tak snad tam se prcek chytne..jinak uz bude asi u me panika :lol: :lol: :lol:
Tak preji hodne stesti v dalsim snazeni :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
1.1.19 15:11

@Nana12 ahoj ten muj tez furt brble ze je unaveny, ale když si obliknu podvazky a sexy košilku tak se nemůže udržet :cert: :srdce: přeji hodně štěstí, protože ti chlapi se fakt do nás vcítit neumí :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
1.1.19 15:22

@Petulina90
Ahojik, to teda neumi…me uz to nekdy nebavi…ten muj by zase kazdej den nekolikrat a to mu rikam, ze aspon obden at stihnou spermie uzrat…jaksi to porad nechape :lol: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí