Snažení - listopad 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
328
18.10.19 12:43

@Saraa33 přesně, každý měsíc stejný scénář jako popisuje ty.
Už mne to unavuje, jen čekat. Miminkosi též moc přejeme…manžel to bere teda jako chlap je mu to lito ale ženské to berou přeci jen hůř. Je pro me nemožné na to nemyslet, nejde to prostě.
Mohu se zeptat kolik ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
18.10.19 12:46

@Saraa33
A co teda na sobě pozoruju, ze me to psychicky silene ovlivnilo i v práci…dělám servirku, tak si nemohu dovolit byt protivna, ale da mi to fest zabrat se pretvarovat. A to me stve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
18.10.19 12:49

A jinak moc dekuju za mily privitani:) ja teda ovulaci nemerim, ale tak nejak tusim ze ji ted mam. Takze to bude zas nekonecny cekani😂 🙏🏻! Mate to nekdo podobne:)? Jsem 12DC.
Skoda ze jsem o grepu nevedela driv:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cathrine025
18.10.19 12:53

@Saraa33 Ja dnes 10 dc.To jsme kousek. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
902
18.10.19 12:55

@baru-ska
Nojo, co ti budu povídat, moc příjemné to není. Zvláště, když člověk už na uzv vidí srdíčko a všechno a za týden tam prostě není. Ale říkám si, že jsem ráda, že to alespoň jde. Dokud se to nestalo mně, vůbec jsem neměla představu, jak hrozně je to časté. A od té doby mám pocit, že se to stane aspoň jednou fakt každé druhé či třetí. Ale holt to patří k životu. Taky věřím tomu, že příští už se udrží a bude prospívat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
18.10.19 12:56

@Leontys
Ted mi bylo 33:) a manzela se snazim od toho trosku drzet dal, staci ze se tolik trapim ja. Ale mas pravdu, chlapi to maji o dost jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.10.19 12:56

@petula.bir dva poslední dole jsou z včerejška a dneska ten úplně poslední je dnes ráno v 6h..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.10.19 12:59
@Anonymní píše:
@petula.bir dva poslední dole jsou z včerejška a dneska ten úplně poslední je dnes ráno v 6h..

Jsem 6dpo..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.10.19 12:59

@cathrine025 u nás není kde máme tu jeden obchod a myslím si že nikam nepojedeme..mame toho o víkendu moc přes týden není skoro doma konci pozdě…ale tak lepší 2× než vůbec si zase říkám no ten ananas džus tu mají tak pak aspoň to..ted jsme si koupila aspoň multivitamin í když to není ono ale aspoň nějaký vitamín + vitamíny co beru tak se necháme překvapit
 L.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.10.19 13:01
@Anonymní píše:

Jo to jsou ovu testy já myslela že tehotenske jak si tam měla ten jeden
 L.

• Citovat
  • Upravit
74
18.10.19 13:03

@cathrine025
Tak to jsem rada, ze budu mit partaka. Abych zas neletela zbytecne pro deset testu!!;) jsem rozhodnuta vydrzet netestovat do MS.
A jsem zvedava jak dlouho mi to rozhodnuti vydrzi :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
18.10.19 13:05

@Kristen123 - manžel mi řekl už u prvního že to nepůjde, že je málo plodný a zadařilo se hned. Ale nechci to nechávat náhodě, tak jsem nám naordinoval bylinky. Kontryhel mi i pomáhá s PMS. Kdy jsem na zabití a kotvičník s chutí na sex. Protože bohužel trpím na kvasinky a má to největší vliv na nechuť na sex. A přitom podpora plodnosti je skvělý plus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.10.19 13:06
@Anonymní píše:
Jo to jsou ovu testy já myslela že tehotenske jak si tam měla ten jeden
L.

Ovialcni noo.. Ovulaci sem měla už davno tak mě zaráží že tam je duch i z první ranní moci skoro stejný jako test 2dny po ovu.. Asi si moc preju tehu a vše si vsugeruju :,( a nakonec nic nebude..

• Citovat
  • Upravit
13021
18.10.19 13:27

Ahoj holky můžu se přidat se snažením od prosince až? Bohužel tedy já mam za sebou potrat-porod v 18 týdnu kvůli vývojové vadě…Moc se bojím být znovu těhotná ale od prosince jdeme do toho :).
Všem přeju úspěšné těhotenství a pokoru k životu…nestresovat se že to nejde hned a tak… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.10.19 13:43
@Monisskkaa a bereš něco na ty kvasinky jako na předejít já poslední dobou mám taky dost často a fakt už nevím jak tomu předejít
L.
@Anonymní píše:
Ovialcni noo.. Ovulaci sem měla už davno tak mě zaráží že tam je duch i z první ranní moci skoro stejný jako test 2dny po ovu.. Asi si moc preju tehu a vše si vsugeruju :,( a nakonec nic nebude..

Ale na ovu testech můžeš mít pořád celý cyklus slabou druhou carku takže to bych neřešila a nezkoumala
@ametyst
Moc mě to mrzí co tě potkalo :hug: určitě se brzo povede a tentokrát už vše v pořádku
 L.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí