Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@petula.bir ahojky, aby byl test pozitivní, musí být čárka stejně silná, nebo silnější, než je testovací… A pokud tak bude, měla by ovu proběhnout do 24 až 48 hodin ![]()
Ještě k těm ovu testům mám asi 4 kamarádky a 2 ž nich si dělala ovu testy a různé šoky a grafy nemohli dlouho otěhotnět spali s manželská hlavně když měly pozitivní testy předtím moc ne áno potom…v té době jsme se snažily všechny ani jsme o tom nevěděli já žádné testy nedělala prostě jsme si to užívali a otehotnela jsme hned…pak kámoška co taky nepodala nic zachvilku po mě a ty dvě otehotnela nejpozději…
Tím ale nechci říct že ovu testy jsou špatne nebo že je to kvůli tomu to ne…
Ale hodně ženských zapomíná že se dá i otěhotnět že sexu před ovu a hlavně se snaží jen v den ovu
To jsou jen moje postřehy
L.
@Anonymní píše:
Ještě k těm ovu testům mám asi 4 kamarádky a 2 ž nich si dělala ovu testy a různé šoky a grafy nemohli dlouho otěhotnět spali s manželská hlavně když měly pozitivní testy předtím moc ne áno potom…v té době jsme se snažily všechny ani jsme o tom nevěděli já žádné testy nedělala prostě jsme si to užívali a otehotnela jsme hned…pak kámoška co taky nepodala nic zachvilku po mě a ty dvě otehotnela nejpozději…
Ale hodně ženských zapomíná že se dá i otěhotnět že sexu před ovu a hlavně se snaží jen v den ovu
L.
Souhlasím! Také se podle nich nebudu řídit… Jen když už je doma mám, tak jsem zvědavá…
@Anonymní píše:
L.
To máš pravdu.Ja tedy nikdy ovu. testy nedělala, poprvé minulý mesic, zajímalo mě, kdy cca ovulace je.Ale neřídili jsme se tím. Tento měsíc se budeme snažit ob den. Minulý jsme to nějak přehnali.
![]()
@Kristen123 jasně když je máš doma tak zkoušej jako je to dobře když třeba někdo neví jestli ovu vůbec má.
Jen jsme chtěla upozornit na to že mít sex jen když ovutesty ukáže // že je blbost
@cathrine025 to by bylo aby jste se netrefili ![]()
Tak jsme to dělali předtím taky a povedlo se hned tak doufám že teď to bude stejně
L
@Anonymní píše:
@Kristen123 jasně když je máš doma tak zkoušej jako je to dobře když třeba někdo neví jestli ovu vůbec má.
Jen jsme chtěla upozornit na to že mít sex jen když ovutesty ukáže // že je blbost
@cathrine025 to by bylo aby jste se netrefili
Tak jsme to dělali předtím taky a povedlo se hned tak doufám že teď to bude stejně
L
Mě v červenci stačil pouze jeden jedinej nechráněny sex a měla jsem hned //. Sex vycházel přesně dle standartnich ovu kalendářů na den. 😁
@Anonymní píše:
@cathrine025 to by bylo aby jste se netrefili
L
No ráda bych, abychom to trefili, asi jako každý tadyTak přeju, aby se zdařilo co nejdříve. Ale to čekání, kdo to má vydržet.
@Kristen123 No já u prvního těhotenství měla s manželem sex jen 2× a to ještě mimo plodné dny.Byl to první měsíc snažení, fakt nechápu, jak se to tenkrát povedlo.Tak snad si nas ještě jedna dušicka najde.
@Kristen123 jasně není to nemožné ![]()
Jen jsme psala že mám zkušenost že jsme se zrovna snažily 4 možná náhoda kdo ví možná také psychika vůbec jsme ně čekala že otehotnim ![]()
L.
@cathrine025 tak jako spermie před ovu vydrží í 5 dní takže možné je všechno a někde jsme četla ze se může otěhotnět í že styku den po ovu ale to jsem jen četla ![]()
Já měla strašně nepravidelný cyklus takže jsme se taky tenkrát divila že na mě vykoukli //
L.
@Anonymní píše:
@cathrine025 tak jako spermie před ovu vydrží í 5 dní takže možné je všechno a někde jsme četla ze se může otěhotnět í že styku den po ovu ale to jsem jen četla
Já měla strašně nepravidelný cyklus takže jsme se taky tenkrát divila že na mě vykoukli //
L.
Taky jsem slyšela, že některé spermie mohou vydržet až 5 dní. Proto si říkám, že ob den bude sex ideál, jestli se má zadaří, tak si spermie na vajíčko počkají. Ja totiž ovulaci na sobě nepoznám.
@cathrine025 já poznám ale stejně budeme si to užívat a testy stejně budu dělat po vynechani ms takže mi to ke celkem k ničemu jen že vím že jsme ji měla
L.
Ahojky holky, taky se s dovolením přidám k vám. My se snažíme 8. Cyklus a furt nic. Mám 5. Dni do MS…včera jsem si dělala test baby top a vyšel dušík, dnes o něco silnější.
Nedalo mi to a udělala jsem si ještě mamatest a dr max a negativní. Tak teda nevím…jestli byla chyba v těch prvních testech…
![]()
@Leontys ahoj. Dokud ne prijde ms naděje a neměla si jinou citlivost? Ještě bych aspoň jeden udělala..nektere testy ukazují později..a dělala si +- ve stejnou dobu?
L.
@Anonymní píše:
@Leontys ahoj. Dokud ne prijde ms naděje a neměla si jinou citlivost? Ještě bych aspoň jeden udělala..nektere testy ukazují později..a dělala si +- ve stejnou dobu?
L.
Testy budu do MS ještě zkoušet, ale přijde mi to zvláštní no… Některé později ukazují? I když mám byla u všech 10 citlivosti? Tyjo, tak to je mazec
a ano dělala jsem si je ráno plus ten mama ale ten max odpolko a vyšel stejne jak mamatest